Premium Sauna - LUKKET

Premium Sauna - LUKKET

Premium Sauna - CLOSED

Placeringsikon

Calle de la Priora 2, Madrid, Spanien, 28013

Premium Sauna - LUKKET
rapporteret LUKKET. Gay sauna i det centrale Madrid på én etage. Faciliteterne på Premium Sauna inkluderer tør sauna, dampbad, jacuzzi, mørkt rum, kahytter, bar, pc med gratis internet..

Almindelig entré 12€. Åbent 24 timer i weekenden. Metro: Opera
Sats Premium Sauna - LUKKET
4.4
Publikums vurdering

Baseret på 85 stemmer

B
B

16-Sep-2016

Lille og tom

Meget lille sauna, selvom den ligger meget centralt. Ikke mange mennesker ved begge lejligheder, jeg besøgte. Du bør give det en glip.
R
Roman

29 Aug 2016

Temmelig varmt

Gik på en søndag eftermiddag og blev glædeligt overrasket. Stedet var rent, med en anstændig række faciliteter - et ordentligt, fungerende varmt karbad i god størrelse, fungerende brusere, et dampbad, et tørvarmerum og en behagelig bar (jeg bestilte ikke noget). Mine forventninger var temmelig lave - mange homoseksuelle saunaer i dag er lurvede, beskidte og nedslidte. Der var en god blanding af fyre. Desuden er glidecremen og kondomerne kun på plads i baren, og der er ingen låse på wc-dørene. Alligevel en meget behagelig oplevelse hele vejen rundt - jeg tager afsted igen.
m
me

2-Jun-2016

Tom, ikke så ren og inkompetent service

En lørdag aften var stedet tomt, hvilket er et dårligt signal. Fyren i receptionen kunne ikke tale engelsk og kunne ikke besvare enkle spørgsmål. Han gav stadig uhøflige svar. Jeg brugte 10 min der. Det kan være rent for en spansk sauna, men hvis du har været i saunaerne i Tyskland eller Holland, er det beskidt. Gå til en anden.
A
Abel

23-Jan-2016

Buena y Divertida sauna

Esta sauna es muy limpia y cuidada, ademas es donde mejor me lo paso en Madrid
J
Jean Jacques

29 Dec 2015

egen sauna

Rien à dire en général sur l'ensemble de l'établissement. à part la température, nous sommes arrivés vers 16h un seul client, il ne faisait pas très chaud dans la piscine le hammam et le sauna et l'eau des douches tièdes jusqu'à 20h très peu de clients.
T
Tomy

3-Oct-2015

Meget god sauna

Det er min første gang i Madrid, jeg besøgte flere saunaer, premium er bedre for alle, god service, mange fyre, jeg nyder min eftermiddag her.
P
Patrick

8-Sep-2015

Magnifique sauna

Hilsen til Patrick. Je vous raconte que ce mardi jeux été à la sauna Premium et sans serment m'a plu beaucoup. Très propre très moderne avec une jacuzzi très très propre. Et en plus ils font une session nudist ou bien slip et sans la serviette c'est vachement chaude avec une très bonne ambiance sincèrement je le passé génial
T
Tom

15-Jul-2015

Ren og velholdt

Meget rent og velholdt, meget venligt personale, mange unge mennesker med action, når jeg vender tilbage til Madrid vil blive ved med at vende tilbage
J
Jesse

26-Jun-2015

Gennemsnit

Saunaen var virkelig lille. Meget få fyre i saunaen. Kabinedørene låser ikke, så intet privatliv. Personalet var uhøfligt. Jeg ville vælge en anden sauna, for det koster det samme.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.