Pleasuredrome

Pleasuredrome

Længstvarende, populære gay sauna; åben 24 timer.

Pleasuredrome

Placeringsikon

Arch 124, Cornwall Rd (hjørnet af Alaska St), London, Storbritannien, SE1 8XE

Internationalt kendte, homo-ejede Pleasuredrome har eksisteret i mere end 23 år og har tiltrukket alle typer og aldre, fra London og over hele verden.

Bag dens diskrete indgang finder du de-luxe pods og værelser til leje, spa-pool, to dampbade, to saunaer, lounging og sociale områder, biograf, mørkeværelse og opretstående solseng. Det har også en 24-timers bar!

Der er gratis WiFi og mobiltelefonopladningsskabe. Beliggende kun 1 minuts gang fra Waterloo, gå ned ad enten Alaska Street eller Sandell Street. Find jernbanebuen, der forbinder disse to gader for enden, og indgangen er i buen.

Tag et kig på deres hjemmeside for mere information, herunder ofte stillede spørgsmål.

Ugedag: 24 timer

Weekend: 24 timer

Funktionalitet:
Maze
Afslappende hytter
Mørkt rum
Café
Dampbad
Sauna
Massage
Jacuzzi / varm pool
Gratis Wi-Fi
Sats Pleasuredrome
3.3
Publikums vurdering

Baseret på 331 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

L
Leo Vidal

12-Sep-2023

Den bedste sauna nogensinde

Den bedste sauna, jeg har besøgt i London. Stedet er rent, folkene er søde, og kunderne er så opmærksomme. Jeg anbefaler stærkt!
Z
Zac

28-May-2023

Hotte mænd. Alt for varmt sted

Sjovt, men de kunne godt gøre med at skrue ned for temperaturen i dampbadene og skabe flere mørke rum. Designet til at få dig til at tørste eller gå, tror jeg
J
Johnny

22-May-2023

Pleasuredrome Sauna

Jeg besøgte en søndag eftermiddag i maj 2023. Den eneste store nok sauna til mænd er en rigtig skuffelse. Saunaer og dampbade er små og ubehagelige. En af dem var ikke tilgængelig. Loungeområdet er begrænset med ikke nok sæder til at slappe af. Der er heller ingen pool. Jacuzzi er sandsynligvis den bedste funktion. Renligheden skal forbedres, især i mørkerummet/dampbadet, der stinker. Det er også dyrt til £23. Tiderne med Londons store saunaer som Chariots er for længst forbi. Vi har brug for et nyt stort kurbad i denne fantastiske by.
B
Bill

16-Jan-2023

Fantastisk sted for varme møder, alle typer er velkomne

Jeg plejede at være en regelmæssig gæst, men tog en pause i et stykke tid og vendte tilbage for nylig siden ombygningen. Jeg elsker de offentlige områder, da jeg er til at blive overvåget/kigger på, og især de gratis hytter med barer imellem til hotte anonyme møder. Jeg er midaldrende og har bestemt ikke et fitnesscenter, men føler mig meget afslappet, når jeg går rundt og ser alle typer. Også god til lejlighedsvise kinky møder - jeg er sub og har haft nogle fantastiske scener i de seneste uger, folk ser ud til at være gode til at opfange stemningen af ​​det, du er til.
J
Jakob

12-May-2022

Sidste gang

Indgangen kostede 20 pund, så beder de om 4 pund for en hytte - det er utroligt. Ingen steder er kondomer eller gel. Det er virkelig absurd!
V
Victor

16-Jan-2022

Vic

Jeg vil tilføje - hvis sikkerhedsfolkene er ejere eller høje ledere der, vil denne sauna sandsynligvis mislykkes. Med alle restriktioner omkring, når går med en del af min coca-cola og nægter adgang - undskyld det er ikke acceptabelt. Han sagde til mig for politik - jeg spørger ham, hvor er politikken - han ved det ikke og kan ikke vise!!!
R
Roman

23-Jul-2023

Roman

Jeg er kommet til dette sted i årevis. Altid rent og velorganiseret. Ingen drikkevarer er tilladt - ACCEPTERER BARE REGLERNE - stop med at smide din håndtaske i vejret eller GÅ ET ANDET STED :-)
J
Jun

26 Dec 2021

Pleasuredrome

For et spa, der kan prale af sikkerhed, er kondomer ikke tilgængelige, når det er nødvendigt. Man skal ned i baren, og personalet virker tilbageholdende med at give kondomer. Ikke alle er til barback leg.
L
Lee

13 Nov 2021

Dørmand er racist

Jeg tog til Pleasuredrome i dag og nægtede adgang, hans undskyldning var, at der ikke er elektricitet, jeg var asiatisk, han lod andre mennesker gå, det føles som om, hvis dit ansigt ikke passer, vil du ikke tillade adgang, helt ulækkert, han skal fyres, Jeg har set andre anmeldere sige det samme.
R
Rab

17-Oct-2021

Pleasuredrome

Gik der lørdag eftermiddag (16/10/21) - fornyelsen ser virkelig godt ud, personalet er venligt og hjælpsomt, og stedet var meget travlt. Den største ulempe for mig er, at de siden ombygningen har tjent penge på krydstogtslabyrinten på øverste etage. Kahytterne (omtalt på Pleasuredrome-webstedet som 'pods') plejede at være gratis at få adgang til, ligesom i stort set alle andre saunaer med en krydstogtslabyrint. Nu skal du leje en i receptionen, £4 for to timer. Der er stadig et par 'gratis' kahytter/kapsler til brug i midten af ​​krydstogtslabyrinten, for det meste de høje, smalle, men de fleste kræver en nøglebrik for adgang. De er en billigere mulighed end deluxe-værelserne på nederste etage (8 £ for to timer), men det virker som en mærkelig beslutning at gøre krydstogtslabyrinten så 'uncruise-y'. Måske er ideen at tilskynde til offentlig leg (ikke et dårligt initiativ). Og jeg gætter på, at hvis du er under 30 år (det er jeg ikke), og entréen kun er 12 £, føles det ikke som en strækning at betale 4 £ ekstra. Og jeg forstår, at selve ombygningen og den tvungne lukning på grund af COVID har betydet, at der skal tjenes ekstra penge et sted. Men det ændrer virkelig strømmen og oplevelsen af ​​krydstogtslabyrinten og slår for alvor den velvilje, jeg har over for stedet som helhed, i fare.
P
Paul

27-May-2020

For mig den bedste sauna i London.

Pleasuredrome er fuld af dejlige mørke steder for sjov. Jeg plejede at gå omkring kl. 10, når det er stille, du vil altid se en, du kan lide. Jeg elsker det forreste dampbad, er mørkt, og du kan spille lidt diskret der, private værelser er ok, nogle af dem er afstamning, og du er sikker på, at ingen ser dig. Andre saunaer har mere som åben plads overalt og intet privatliv overhovedet, medmindre du går på værelset.
M
Matthew

12-Oct-2021

Jo

Ingen atmosfære og alle rum låste. De har brug for konkurrence for at øge deres spil.
h
hammer

26-Jan-2020

Durfte nicht rein

Ich wurde durchsucht wie ein Schwerverbrecher. Dann als alles in Ordnung war und ich bezahlen wolle lies er mich nicht rein. Ich hätte zuviel getrunken. Er krig så arrogant. Ich krig Stammgast in der Sauna wenn ich i London krig. Jetzt gehe ich nie wieder hin. Sehr unfreundlich.
J
J

28 Dec 2019

B90l

Latterligt over nidkære dørpersonale. Virkelig dårligt, uprofessionelt.
j
jo

5 Dec 2019

stor erfaring

Har været her et par gange og har været igennem sikkerhedstjek og er aldrig stødt på uhøfligt personale. Altid nogen til at hjælpe. Der er masser af action i dampbadene, og jeg kommer helt sikkert tilbage. Du kan bruge stamp it-appen, hvis du vender tilbage ofte. Tak gutter.
C
Casper

30 Nov 2019

Fantastisk oplevelse

Jeg er fra Australien og besøgte Pleasuredrome for nylig. Var virkelig imponeret over mødestedet, meget atmosfærisk, skjult under jernbanebuer nær Waterloo station. Nogle af fyrene var søde - var en blandet skare, jeg var der lørdag eftermiddag fra kl. 4 til omkring kl. Er fantastisk, de har en bar der - jeg drak 8 øl! Jeg havde læst anmeldelserne var lidt usikker på dette sted, men jeg fandt det meget rent. Der var rengøringspersonale, der konstant holdt stedet hygiejnisk. Jeg brugte det meste af tiden på at lege ovenpå i cruisingområdet. Var i stand til at købe poppers fra receptionen. Sammenlignet med andre saunaer, jeg har været i, var dette virkelig godt designet og ikke kun dine almindelige legerum og spa. Kommer igen, når jeg er næste gang i byen.
D
D

7 Nov 2019

Ser ikke ud til at være, hvad det var tidligere!

Dette sted plejede at være ok, det er relativt stilfuldt, og selvom det er lille, har det ret gode faciliteter. Men de sidste par gange, jeg har været, har det virkelig været en enorm skuffelse. Faciliteterne er ikke så rene, som de kunne være, og jeg finder fyrene meget nøjeregnende. Det er også ekstremt irriterende, at dørene i de private værelser ovenpå ikke låses. Nu og da har du en påtrængende fyr, der går ind og prøver at være med, selvom døren er lukket. Der er også en del utætheder overalt, hvor lofter drypper selv i de tørre områder. Jeg var der for nylig, og der var en i omklædningsrummet og en i et privat værelse ovenpå. Personligt synes jeg, at det er en tur off, at der drypper koldt vand i ansigtet, mens jeg prøver at have det sjovt. Det er en skam, for det har altid været bedre end de andre spillesteder i London med hensyn til stil og faciliteter, men det føles bare som spild af penge, hver gang jeg går nu.
T
Tom

6-Oct-2019

glædesrom

Et dårligt vedligeholdt sted, som ofte er beskidt. Personalet synes ikke at bekymre sig meget om virkelig glat gulv og vil hellere sprøjte luftfriskere end at rense det, der gør duften.
B
Bor

3-Oct-2019

Aldrig igen - yuk

Ved at læse modstridende anmeldelser tænkte jeg, at jeg stadig kunne prøve det. Jeg vil aldrig gå igen. Lugten er FORFÆRDELIG i de fleste områder. Kabinerne er små, snavsede, ikke låsbare... de vil afskrække dig. Og der er ingen skærme i kabinen til at kompensere for det. De andre områder er bare ok (bortset fra lugten, der er absolut irettesættende), men heller ikke fantastisk. Det var omkring 7 i løbet af ugen, meget lidt action, for det meste ældre 60+ fyre. Det kan være på grund af timingen, eller fordi de fleste fyre bare ikke nyder dette sted. Ikke sjov, 10 minutter efter jeg kom derhen overvejede jeg at tage afsted. Det gjorde jeg ikke, fordi jeg havde betalt nok, men jeg vil foreslå, at du ikke forventer meget, hvis du tager dertil.
T
Tommy

23-Sep-2019

Sutter stor tid

Ulækre lugte, fra fødder til afføring. Nedladende bartendere, som om de havde nogen ret til at være det. Vil ikke gå igen. Kan du give en negativ stjernevurdering?
P
Phil

20-Sep-2019

Fantastisk dag ude!

Dette er mit yndlingssted i London. Du får rigtig god træning. ;)
P
Phil

20-Sep-2019

Fantastisk

Mit navn er Phil Lombardo, og jeg elsker at gå her hele tiden. Håber at møde nogle gode fyre der.
B
Bil

7 Nov 2022

Pleasuredrome

Der er altid gode fyre der, bare åbne dine øjne
J
John

14-Jul-2021

Hej

Hvornår er det bedre at gå, hvis jeg er til ældre tykke fyre??? 50+ 60+.
J
John

24 Aug 2019

En bedstefars sted

Stedet har områder, der lugter af svedige fødder... det er beskidt, fyrene er for det meste fædre over 60'erne, hvis du er til det, så skal du have det sjovt... hvis ikke, så find et andet sted
s
steve

20 Aug 2019

ALDRIG IGEN - Ikke hvis du smerter mig ...

Vil ikke vende tilbage. Ved ankomsten bliver du mødt af en sikkerhedsvagt - SLET IKKE MEGET Imødekommende havde en tur på en kunde.. fik mig næsten fra at komme ind. hvor er KUNDESERVICE Jeg kunne heller ikke lide at blive eftersøgt - det er en krænkelse af privatlivets fred, hvilket er til grin efter alle de ting, jeg lagde mærke til, mens jeg var derinde ved mit sidste besøg. Lad os bare sige, at hvis du går, så sørg for at have øjnene helt åbne hele tiden.... Vedrørende tingene var holdning fra personale og andre snavsede aflukker - kondomer i saunaen - og dampbad ingen væv eller kondomer i sengebåsene disse rum er små, nogle var ikke rene uden låse for privatlivets fred. bekymret over andre ting, som jeg var vidne til. Meget glat NON-SLIP måtte udenfor saunaen. dampbad og korridor beskidt og ildelugtende. Yuk Slet ikke en god oplevelse meget dårlig praksis, så jeg besluttede bare at forlade, jeg har tonet denne anmeldelse ned fra dens originale, så den ville blive offentliggjort her. Efter min mening er Chariots Vauxhall meget bedre Sauna
s
steve

17 Aug 2019

En dårlig undskyldning for en god sauna fanget i sin egen reklame

Hvad skal man sige om denne sauna. Jeg har været her et par gange nu, og jeg er ked af at sige, at jeg ikke vil vende tilbage. Ved ankomsten bliver du mødt af en sikkerhedsvagt - ved mit allerførste besøg var der en rigtig sød imødekommende fyr - Men det er den for nylig ikke. Personalet prøvede en fyr, der skulle af sted og ville vende tilbage, men fik at vide hårdt, at hvis han gik, skulle han betale, når han vendte tilbage. Selvom jeg forstår, at saunaen kan have vilkår og betingelser, bør de dog forsøge at håndtere kunder på en bedre måde - KUNDESERVICE især foran på nye potentielle eller tilbagevendende kunder. Fyren foran mig blev grundigt eftersøgt - mens jeg ikke blev - hvorfor? Jeg kunne heller ikke lide at blive visiteret - krænkelse af privatlivets fred. Hvilket er til grin, da jeg på mine få besøg bemærkede, at mange fyre så ud til at være høje? Attitude - Nogle af deres medarbejdere har en rigtig holdning, du kender den type, de forsøger at få dig til at føle, at du er heldig at være der, og ikke at de er heldige med kunder. I stedet for at rense ordentligt, ser de ud til at overvåge krydstogtområderne - som om de var der for at overvåge dette område i nat, meget uhøfligt og dømmende. Der ser ud til at være en overflod af rengøringsfolk, men værelserne er ikke rene... Jeg har dog bemærket, at værelserne ovenpå er små og afhængige af, hvornår du ankommer, slet ikke er rengjort ordentligt. Tilbage til attitude, der er et par stykker fra holdet, der har en meget dårlig attitude, skubber forbi kunder på trapperne - lyt ind på dem, når de er sammen med nogen i et privat rum. Deres personale er også meget dømmende. Du skal gå i baren for at bede om kondomer og glidecreme. Disse skal være let tilgængelige i alle rum - ligesom i alle andre gode saunaer. Kunder - de ser ud til at tiltrække og lukke folk ind, der har fået for meget at drikke. Vigtig bemærkning – Plessurdrome har du pligt til at passe på alle dine kunder, du har brug for at overvåge din sauna ordentligt, da det i øjeblikket ikke er godt! Jeg vil også skrive til ejerne personligt!
R
Rob

28-Jul-2019

Det bedste der er

Jeg har været en gæst i denne sauna, siden den åbnede første gang, og den har aldrig, og jeg mener aldrig skuffet. Jeg har kun haft et dårligt møde med et medlem af personalet, en australier med en stor dårlig attitude og intet andet. Jeg har besøgt dette sted over 300 gange, og jeg kan fortælle dig, at det er det bedste. Jeg forestiller mig, at det er, fordi det er drevet af homoseksuelle. Inflationen har taget sin vejafgift gennem årene, og han gratis forfriskninger og gratis frugt og kiks har måttet vige for en opkrævet service, men oprindeligt var dette sted. £10 at komme ind og i sidste uge var det £18, så fokus har været på at holde dørens pris konkurrencedygtig. Det er skinnende rent, selvom du kan forestille dig, at det bliver meget opvarmet. Personalet er ægte herrer, og de har altid er høflige. Jeg kan virkelig ikke fejle det overhovedet. Du kan være så solo eller så inkluderende, som du ønsker at være. Det har holdt min fornuft mange gange. Nogle af dens travle tider er ret overraskende, f.eks. fredag ​​sent på eftermiddagen, søndag eftermiddag. Den tidlige uge er ofte stille. Når det så er sagt, kan man selv på rigtig stille tidspunkter blive overrasket over, hvem der kigger forbi. Det er uden tvivl det bedste der findes. Længe må det fortsætte.
J
Jason

7-Jul-2019

Ikke en god oplevelse

Besøgt i juli 2019. Sikkerhed søger grundigt efter alle, der kommer ind, hvilket er en krænkelse af privatlivets fred og ikke er typisk eller forventet for en sauna for mænd. De afviser rutinemæssigt folk, han tilsyneladende ikke kan lide, og hævder, at de ser "spildte ud" og nægter adgang.
R
Raju

21-Jun-2019

Okay?

De giver ikke væv i sengebåsene, sengebåsene er for små, føles som i fangehullet
I
Ivan

24-May-2019

Mødte vidunderlige Martin

Jeg var på Pleasuredome fredag ​​den 5. marts i år omkring kl. Stedet var ikke for travlt, da jeg ankom, men fik travlt som tiden gik. Publikum var omkring midaldrende. Stedet virkede rent nok. Så mødte jeg Martin i dampbadet. Han var vidunderlig, lidenskabelig og sexet. Hvis du læser dette indlæg Martin, så vend venligst tilbage til mig.
M
Martin

14-Jul-2019

Me

Var en god tid meget god oplevelse
M
Martin

14-Jul-2019

Mr

Tak Nigel
N
Nigel

24-Apr-2019

De er ligeglade med kunder

Jeg så nogen filme i baren, da jeg fortalte personalet, at de var ligeglade. derefter manager var uhøfligt at mig, da jeg fortalte ham. Jeg har også sendt en e-mail til holdets adresse, ringet og besøgt stedet for at få en forklaring. indtil videre intet. De er meget listige og vil ikke undskylde eller endda registrere, hvad der skete
m
moscardini

11-Apr-2019

Nej undskyld

Præmis: Den anden sauna prøvede vi i London. Lidt bedre end den første, men vi forstod, at London ikke er byen, hvor det er tilrådeligt at gå i sauna. Beliggenhed: Midt i byen. Nær Waterloo stop. Kundetype: Næsten kun ældre og gennemsnitlige mænd. Struktur: Faktisk, hvis det blev gendannet, ville det ikke være dårligt. Rengøring: Utilstrækkelig. I omklædningsrummene lugter der af svedige fødder, som forbliver imprægneret i dit tøj. Pris: For høj i forhold til det, den tilbyder. Råd til kunder: Hvis du ikke er glad for bedstefar eller fede drenge, er det bedst, hvis du leder efter møder på internettet. Råd til ledere: Saunaen er fyldt; selvfølgelig, set fra dit synspunkt, gør du ikke et dårligt stykke arbejde. Det er overflødigt at give råd.
C
Chris

17-Mar-2019

Helt et dejligt sted

Mit første besøg som asiatisk turist, og det er et godt publikum lørdag aften. Kan ikke forvente, at en Suana er meget ren, men jeg finder stedet meget anstændigt. Medarbejderen vil konstant gå rundt for at sikre, at stedet er ryddeligt og fjerne pletter, hvor end de kan. Tilbyder en bred vifte af faciliteter
M
Martin

14-Jul-2019

Dejligt sted at møde gode mennesker

Meget rart sted med meget godt personale og god service
D
Daniel

11-Mar-2019

Front desk fyr

Gik gennem en massiv gruppe mennesker, der røg græs på vej ind og blev derefter nægtet adgang for at ryge hash. Forklarede, at der var folk uden for indgangen og røg græs, men det var ikke mig. Nægtede adgang, selv efter at jeg bad dem om at kigge udenfor og bevise min pointe.
M
Marco

9-Mar-2019

Varm, dampende og veldrevet

Var der en fredag ​​og lørdag aften. Travl. Masser af mennesker i alle former og aldre og farver. Dampende action i dampbadene. Svedende handling i saunaen. Mørk action i de mørke rum... og sjov, højlydt og allestedsnærværende stønnen i filmen overalt i lokalerne. Venlig receptionist. Overaktivt personale, der rengør saunaer, dampbade og bruseområde hver... 5 ? minutter. Alt i alt havde en stor tid. Vender tilbage... Brexit tillader det.
M
Mike

19-Feb-2019

Ikke verdensklasse

Pleasuredrome er bare ikke alt det. Fra den faldefærdige storskærmsbiograf til de utroligt små cubby-huller undrer du dig over, hvorfor du har betalt for at gå indenfor. Mens jeg giver personalet en tommelfinger op for der næsten OCD-lignende tvang til at tørre gulvene, må jeg også bemærke, at dette sted er som et flophus efter kl. Praktisk talt hvert vandret rum er taget af mænd, der sover af deres vand nedsænkede drinks, hvilket gør alt, der nærmer sig varmt og dampende umuligt. Når du går ovenpå til området, vil du finde små cubby huller til brug, men på grund af snittet af buen er det ikke muligt at stå oprejst, og for det meste vil alt, hvad der er fjernt sexet, skulle forekomme missionært eller liggende på din side. En undtagelse er en større hylde, som ville være fantastisk til gruppesjov, hvis ikke for den utætte kondens.
C
Chris

18-Feb-2019

Fantastisk sauna

Nå, hvad skal jeg sige. Saunaer i London lukker så hurtigt. Vi har kun Pleasuredrome og Sweatbox (som må have mistet mange menneskers interesse med deres konstante meddelelse om, hvornår de snart åbner siden november). Så Pleasuredrome slår aldrig fejl. Altid en blanding af fyre til enhver tid. Ja, de kan have en billig pris eller en mulighed for at gå ud. Hvad skete der med forlængelsen? Stadig ikke åben. Det var meningen at skulle åbne anden juledag.
A
Alan

10-Feb-2019

Mr

Jeg må sige, at jeg kan lide Pleasuredome, jeg går om eftermiddagen. Få altid noget action - hvad jeg godt kan lide ved Pleasuredome, hvor det er. Du får masser af aldersgruppe, hvilket er rart.
N
Nic

25-Jan-2019

Det er blevet bedre for nylig

Jeg har altid godt kunne lide denne sauna, men brugte den ikke meget indtil for nylig, da jeg har fundet ud af, at den er blevet mere venlig med en blandet og varm skare. Faciliteterne er ok og rene, og mit eneste møde med personalet ved døren var venligt og passende.
M
Migel

21-Jan-2019

Frygtelig - beskidt og tomt

Pleasuredrome er gået ned ad bakke. Jeg besøgte søndag eftermiddag, det var tomt, 5 fyre inde, ingen handling. Personalet var grimt, og fyren i receptionen var uhøflig. Det er beskidt og lugtede som en kloak. Aldrig igen.
K
Konrad

19-Jan-2019

Ingen

Jeg har været regelmæssig der siden et par år, men denne fredag ​​er jeg blevet nægtet at gå. Jeg er en flot fyr og er blevet nægtet at gå ind efter 4 drinks, og jeg har været regelmæssig siden 2 år Jeg vil aldrig gå tilbage igen sweatbox er nyåbning snart gudskelov - Pleasuredome meget kedeligt. Skam.
M
Mike chisholm

15-Jan-2019

STÆRKE NEGATIVE VIBER

negative VIBES ildelugtende DAMPrum BEDST undgås
D
Dave

13-Jan-2019

Bedst undgås

En bizar oplevelse, da receptionen besluttede, at jeg ikke ville være i stand til at lægge min rygsæk i mit skab, men skulle efterlade den i deres reception. Som om nogen ville gøre det. Hvorfor i alverden skulle jeg gøre det. Jeg sagde nej, og så var de ret uhøflige og sagde hånligt farvel. Meget ubehageligt. Gå ikke, medmindre du har brug for at føle dig mere deprimeret, end da du startede. En stjerne for renlighed baseret på tidligere erfaringer, og at jeg selv som betalende kunde ikke fik lov til at foretage min egen vurdering. Hvilken slags forretning afviser folk. Forfærdelig.
C
Cameron

8-Jan-2019

Ingen

Jeg besluttede at besøge her for første gang. Negativ oplevelse. Publikum var ikke så god (kold lørdag eftermiddag), men det var ikke min største klage. Ikke god værdi for pengene på sigt af en sauna - 1. Lugt på øverste niveau var forfærdelig. Virkelig, du kan ikke blive der i mere end et par minutter. 2. "Værelserne" ovenpå er mere som fængselsceller med lavt loft. Det er en slags bedrageri. 3. Jacuzzi kold som is. 4. To våde saunaer den ene lille slet ikke varm. Den større lugter. 5. Tør sauna meget lille. 6. To meget lys! Samlet negativ oplevelse, ikke tiden eller pengene værd.
R
Rob

25 Dec 2018

Filthy

Dette sted er ulækkert. Alle dampbade er små. Labyrinten er også lille, men hvad der fik mig mest var niveauet af renlighed. Det føltes bare beskidt, og der var en frygtelig stank af kropslugt og kemikalier i de private værelser og dampbade. Duften var bare for meget at blotte. De gik rundt og sprøjtede luften friskere, men lugten er virkelig dårlig, så det hjalp ikke. Dette var min første gang på Pleasuredrome og bliver desværre min sidste. En positiv var, at jeg kunne oplade min telefon i et skab.
B
B

8 Dec 2018

Fantastisk første år, dårligt andet

Jeg rejste for nylig over hele Storbritannien og Irland i 2017 og igen i 2018 og stoppede ved saunaer undervejs. Første gang omkring dette var den bedste af det parti, jeg besøgte. Anden gang her var en af ​​de nederste kandidater. Med det store antal mænd, der passerer igennem, ville det være en stor opgave at holde dette i topform hele tiden, men ved mit andet besøg fandt jeg, at det var ret beskidt. Spabadet var ikke særlig varmt, jeg følte mig snavset derinde, damprummene føltes snavsede med en stærk kemisk lugt, der fik mig til at stille spørgsmålstegn ved, hvad jeg inhalerede i mine lunger, vinduet i dampbadet så ud, som om det havde bygget sig op. vinduet. Stanken på anden sal af kropslugt var tyk og virkelig ubehagelig, så jeg gik lige tilbage nedenunder, gik op igen senere, og det var stadig grimt. Personalet var søde, men afgav lyssky vibber. Skabe var små (forventes med mængden af ​​mennesker, der kommer igennem), og omklædningsrummet var fint. Der var mange mennesker i løbet af en fredag ​​midt på eftermiddagen, og endnu flere, da jeg skulle afsted hen mod tidlig aften. Dette ville virke som en god ting, men det føltes trangt, mens jeg var der, jeg åbnede ofte en dør for at finde en sauna eller et dampbad fyldt uden plads. Jeg er glad for, at jeg tog afsted, før det blev mere overfyldt. Der var mennesker i alle typer og aldre. Sammenlignet med den store oplevelse i 2017 føltes dette som en skuffelse i 2018, men intet, som en dyb rengøring og mindre reparationer ikke kunne løse. Ville helt sikkert tage saunasko med eller leje/købe dem der.
J
Jeff

7 Nov 2018

Brug for en modernisering

Gammel sauna, personalet uvenligt at sige mildt. Jeg blev voldsomt spurgt, om jeg var østeuropæisk, fordi den type ikke er velkommen der! Fyre er gamle, fede og nogle gange meget beskidte. De skal opgradere stedet med nye værelser. Besøgt af en masse gamle uegnede fyre. Jeg har været der mindst 10 gange, aldrig tilsluttet nogen!
S
Shawn

23-Oct-2018

Ret godt

Efter uden held ved et par andre saunaer i London, besluttede jeg at prøve denne. JEG ANBEFALER! Alle typer fyre og præferencer. Jeg tilbragte hele eftermiddagen der, og det var virkelig fedt, personalet var super venligt, og bartenderen var ekstremt flink. Det eneste, der stinker, er, at du skal betale for værelser, der låser, og der var mangel på håndklæder i nævnte værelser. Kan dog ikke vente med at gå tilbage!
M
Mark

13-Oct-2018

Mærke

Personalet er ekstremt uhøfligt, og sikkerheden er meget fuld af behandler alle som en kriminel. Ren sauna og en blandet skare af mennesker.
D
David

10-Sep-2018

aldrig igen

Fyren på døren, der laver sikkerhed, opførte sig, som om du kom ind i et fængsel med fulde hænder på kropsvisitation. Virkelig udsatte mig i gang igen, og en gang indenfor fandt jeg brugte kondomer på gulvet i de gratis legelokaler
C
Carls

2-Jan-2019

Kondomer i dampbadet

Ja det er rigtigt mange kondomer i dampbadet som den anden fyr sagde og den mest ubehagelige lugt
T
Twenties

17 Aug 2018

Forsøg ikke det

Jeg gik med en ven for nylig, vi er begge i midten af ​​slutningen af ​​tyverne. Publikum er primært gamle mennesker, det er ikke så stort, som de reklamerer for, der er alt for meget lys. Der er ingen private værelser, hvilket betyder, at du skal betale, hvis du ønsker privatliv. Det er dyrt, og du skal endda betale for ekstra håndklæder. Det eneste gode er faciliteterne. Det er helt nyt og meget rent.
F
Fred

30-Jul-2018

Ikke det værd

Det var vanskeligt at komme ind og ikke forklaret godt, det var svært at komme ind i et værelse, bartenderen stillede spørgsmål som er du lige ude af et dårligt brud? Jeg betalte for en massage, kun for at komme ud og opdage, at de låste mig ude af mit værelse og mit tøj - og lod mig stå i lobbyen i et håndklæde og skulle argumentere for at få mit tøj tilbage. Negative 10 stjerner. Frygtelig oplevelse.
M
Mike

10-Jul-2018

Ikke alt for imponeret

Jeg har været i en del saunaer i Storbritannien, og jeg mener, at jeg har et sammenligningspunkt. Jeg har været i Pleasuredome to gange, og mens med enhver sauna/cruisebar/sted, gør folk oplevelsen mere end noget andet....men du skal have det rigtige sted at få folk til at komme. Pleasuredome ligger i Waterloo, og jeg gætter på, at Pdome er blevet mere travlt, siden Chariot saunaen i Waterloo lukkede ned. Det første indtryk var ret positivt. En venlig dørmand i receptionen, store nok skabe til en rygsæk og et anstændigt varmt brusebad. Hovedområdet var dog en smule skuffende. Der er en ret stor jacuzzi/pool, men normalt er vandet koldt. Det resterende personale vandrer rundt udenfor, som om de har meget bedre ting at lave, og dampbadet er LITEN. Jeg er ikke sikker på, om dette var med vilje eller ej, men det passer næsten til 6 personer, der sidder og et par stående mere. Det er klart, at hvis mange mennesker vil bruge det, kan det blive en smule for ubehageligt, og selvom Pdome kan være krydset, er nærheden lidt for meget, hvis dampbadet er travlt. Øverste etage er legeområdet/krydstogtslabyrinten. Nød det ikke rigtig meget. Ødelagte låse på døre, værelser små nok til at slå hovedet på og ubehagelige gulve og måtter. Det var også ret beskidt begge gange, så jeg blev afskrækket fra at have sex derinde. Jeg forstår, at der er et problem med, at 24-timers saunaer bruges som overnatningshotelværelser, og Pdome ser ud til at blive brugt mere af fyre, der ønsker at have et billigt værelse for natten, end at have en sauna-session, et krydstogt og gå hjem. Jeg har været der en fredag ​​aften, hvor senge, stole, hvilestole osv. i stueetagen, såvel som omkring halvdelen af ​​sengebåsene ovenpå, var optaget af sovende fyre. Der er bedre saunaer derude, og personligt tror jeg, at Pdome skal håndtere problemet med overnatning og gøre mere for at imødekomme ægte saunabrugere.
G
Gay

9-Oct-2018

episk fortnite-spiller

Hit the chug kande hit the chug kande ramte den.
T
Trevor

2-May-2018

Tid til at slappe af og nyde

Jeg har frekventeret Pleasuredrome i mere end 10 år på regelmæssig basis, da jeg arbejdede i London og rejste hjem fra Waterloo. Nu er jeg pensioneret, jeg besøger saunaen mindst et par gange hver måned enten på en fredag ​​eller mandag fra middag til omkring kl. Da jeg meget sjældent er der på en weekend, støder jeg ikke på sikkerhedsproblemer. Man kan godt have en fridag af og til, men gennem årene kan jeg sige, at jeg har haft det rigtig godt. Ok, der er fyrene med fakler, men de holder stedet fri for "affald". Der er altid en varieret kundekreds mellem 8 og 18 år, og vi ser ud til at have det godt sammen. Dybest set behandler de fleste af os hinanden med respekt. Faciliteterne er mere end tilstrækkelige, og ja, der er et springvand ved baren. De private værelser er intime, hvilket er hvad de skal være, og hvad du vil have, når du har en anden fyr med dig. Jeg ser frem til mit næste besøg på fredag
M
Mark

16-Apr-2018

Godt sted; stor handling

Jeg må indrømme, at jeg var tøvende med at prøve dette sted i betragtning af de negative anmeldelser. Men... Jeg blev glædeligt overrasket (en søndag aften kl. 6-8). Sikkerhedsvagten var venlig og korrekt. Stedet var meget rent. Der var en god blanding af mennesker, alle former, aldre og farver. Alle så ud til at være ivrige efter at spille. Damprummene var varme og aktive. Saunaen var varm (ikke lunken). Jeg havde flere meget behagelige møder. Jeg vil helt sikkert vende tilbage til dette sted!
S
Swithen

9-Apr-2018

Dejligt travlt

Her på en fredag, sen eftermiddag. Dejligt travlt med en god blanding af fyre, der er klar til handling. Venlig velkomst i receptionen, men personalet med deres fakler er påtrængende og stødende i tonen. Damprummene og den tørre sauna kunne alle være varmere: tydeligt lunken (i temperatur), da jeg besøgte. Det mørke rum plejede også at være mørkere.
N
Nikolaus

18-Feb-2018

Drejede væk

Jeg bor rundt om hjørnet. Jeg har boet i London i 14 år. Jeg har været i denne sauna før. I dag prøvede jeg at tage dertil med min kæreste. Jeg blev afvist, fordi 'udsmideren' troede, at jeg var ude af mit ansigt på stoffer. I virkeligheden har jeg aldrig taget nogen stoffer hele mit liv (undtagen alkohol), da jeg har en hjertesygdom. Virkeligheden er bare, at jeg var meget træt, og jeg havde et par pints, og jeg så det! Så når jeg bliver beskyldt for at være ude af stoffer uden mulighed for at reagere, det... bare stereotypi. Hvis du er brun i huden som mig (jeg er halvt sort) eller sort, anbefaler jeg, at du går et andet sted hen.
M
Michael

6-Jan-2018

Overvurderet

Jeg fandt denne sauna for at være en af ​​de mest overvurderede saunaer, jeg også har været. Jeg har været til et nummer i England og kan ærligt sige, at efter at have været der to gange, intet ville tilskynde mig til at gå igen. Personalet var uhøfligt og nedladende. Mens faciliteterne var store, tror jeg, det efterlod mig koldt med tjenesten. Undskyld.
D
Daniel

13 Nov 2017

Personale

Jeg er ked af det, men personalet i receptionen er forfærdelige. Jeg forstår, at de må være frustrerede over, at de arbejder sådan et sted, men formentlig bliver de betalt for at udføre det arbejde og yde en form for anstændig kundeservice. Det er et ildelugtende og beskidt mødested uden ordentlige hvilerum. Der er bedre saunaer i London.
p
paul

8-Apr-2019

Enig

Jeg går ikke hen for at få en holdning af personalet, nogle af dem har brug for kundeserviceuddannelse.
A
Assa

20-Oct-2017

Oldies

Gik her sidste søndag kl. 4 (spidsbelastningstidspunkt) og var den eneste unge (under 25) fyr der. For ikke at nævne antallet af gange, de gamle forsøgte at slå på mig, selv når jeg bad dem om at stoppe - yuck! Personalet bruger omklædningsrummene til at 'lege på deres telefon' i deres pause, hvilket er lidt mærkeligt. Jacuzzien er en joke og fuldstændig ubehagelig - næppe noget ordentligt sted at sidde på. Det eneste, jeg kunne lide ved denne sauna, er, at de giver dig to håndklæder; Jeg vil helt sikkert holde mig til Sweatbox. (Og forresten, jeg forstår godt, at jeg også bliver gammel en dag, men jeg kommer nok ikke til at se uhelbredeligt syg ud eller som Jubba the Hut og forvente, at en ung fyr, der er halvt min alder, vil være interesseret i mig).
J
James

8-Oct-2017

Ikke igen

Jeg har været formynderisk for denne sauna i et stykke tid. Jeg vendte tilbage i går aftes til en overraskelse i lobbyen - en taskecheck. Jeg er helt for sikkerheden. Den østeuropæiske fyr blev ved med at sige, mens han tjekkede min taske "du var her tidligere". Jeg blev til sidst irriteret og sagde NEJ. Så hvad hvis jeg gjorde det. Bare uhøfligt. Der blev også klappet kroppen ned. Han så mit flaskevand i min taske, som jeg altid har med mig. Han tog det og sagde, at det ikke var tilladt at bringe væsker ind i klubben. Jeg drikker ikke alkohol og nægter at købe vand på flaske. Der er ikke engang nogen springvand i denne sauna. Selvom jeg er enig i nutidens verden, er sikkerhed vigtig, men jeg troede, det var overbord for en sauna. Jeg vender ikke tilbage.
T
TGE

9-Oct-2017

problemer med væsker

Hej James. De fleste saunaer vil ikke tillade dig at medbringe væsker. Dette skyldes et problem med et lille antal mennesker, der forsøger at smugle stoffer (især "G") ind i væske, hvilket er utroligt farligt i et saunamiljø.
c
chris

29-Sep-2017

Londons bedste sauna

For en så stor befolkning er det overraskende, at London ikke har flere saunaer, men heldigvis er der Pleasuredrome. Jeg har gået i årevis, fordi det er sikkert, rent og altid åbent, normalt går jeg, når jeg er super liderlig efter en aften i byen. Det, jeg kan lide her, er, at layoutet er usædvanligt og atmosfærisk under buerne. Er ikke klinisk som andre saunaer. Jeg er ikke en fitness-fit fyr og føler mig godt tilpas her. Personalet er effektivt, ikke overdrevent venligt, men jeg har set dem håndtere en person uden for hovedet og var imponeret over, hvordan de håndterede dette. Ville være godt, hvis stedet havde flere værelser som nogle gange for travlt til at få et. Men de ser ud til at gøre forbedringer. Jeg har ikke noget imod at betale ekstra for at have mit eget private værelse i 2 timer, er kun £6 for privat aflåseligt værelse. Anbefale.
S
Scott

16-Sep-2017

Dejligt sted, virker socialt, jeg er stadig frustreret

Jeg deltog en fredag ​​aften efter teatret. Der var en anstændig skare af fyre - ældre, yngre og på min alder (tidlige 30'ere). Absolut et sted, hvor leg opmuntres i de betalte hytter kontra fællesarealer (sauna, dampbad osv.). Det er fedt og det hele. Jeg havde et privat deluxe-værelse (stor værdi for £6 i 2 timer), men det var nede på en privat-ish gang, hvor ingen ville finde mig. Lektion lært = Spild ikke tid, når du ankommer, og find nogen at tage med tilbage til kabinen, før det er for sent! Gangcruising foregik omkring standardkahytterne. Jeg vil anbefale de billigere hytter næste gang for at finde fyre nemmere, medmindre du allerede har nogen at have det sjovt med. Efter 2.5 time gik jeg uden at stå af. Mit problem, det er ikke sådan, at fyre ikke var interesserede i at hjælpe mig, men jeg ville gerne servicere, og publikum lænede sig mere mod at se til bund.
S
Samy

6-Sep-2017

Beskidt og ildelugtende

Har været der i denne uge, og stedet var beskidt. Damprummene lugtede forfærdeligt, og gulvet var meget beskidt.
S
Sam

20 Aug 2017

Sådan middelmådighed

Jeg har et par gange håbet på, at det ville være bedre. Det er chokerende den pris, du betaler - ingen ordentlige værelser til at nyde dem selv, medmindre du betaler ekstra. H&S risici på visse områder. Sammenlignet med enhver spa/sauna i Europa er dette overvurderet, og det er helt tydeligt, at de lokale ikke oplever forskellen, så de raver om, hvor godt det er - til prisen er det djævelsk.
G
Gilles

30-Jul-2017

très moyen

Je pensais que Londres serait une ville chaude et dynamique... Erreur... Très peu d'endroits pour les gens comme moi qui cherchent des plans hard et directs. Ce sauna est certes frequenté en journée mais pas beaucoup d'action... Des équipements pas très grands, des gens qui tournent à se regarder sans plus, des cabines pourries et petites, pas de darkroom, un sol glissant. "Connu internationalement" qu'ils disent... Très en dessous de ce qui existe à Paris ou en Belgique, c'est clair...
D
David

30-Jul-2017

Værste sauna i London

De har ikke ordentlige "private værelser". I stedet bruger de bunkerlignende rum udskåret i væggen, som er på størrelse med et legehus til børn. Bogstaveligt talt. Du kan bogstaveligt talt ikke stå op i nogen af ​​deres "private værelser", medmindre du var under 5.2 fod høj. Det mest akavede og ubehagelige design NOGENSINDE! Holdningen hos personalet i receptionen var endnu en stor skuffelse. Jeg besluttede at tage afsted og tage til Chariots i Vauxhall, hvor jeg havde en fantastisk tid.
r
roy

7-Jul-2017

Dejligt rent miljø

Har været der 4 gange og vender snart tilbage. Dejligt rent miljø. Jeg er ældre, så det er altid en udfordring at finde partnere, men det er et venligt sted. Jeg kan godt lide glory hole booth og poolen er dejlig. Jeg kan godt lide, at de giver dig to håndklæder, et at bruge tid i og et pænt rent til dit sidste brusebad, før du tager afsted. Jeg er der normalt på hverdage, så ikke overfyldt, jeg vil prøve det på en weekend og se, hvordan det går.
N
Neil

4-Jul-2017

Trist og deprimerende

Besøgte Pleasuredrome for nylig og fandt det et trist og deprimerende sted. Fyren i receptionen var uvenlig og råbte bare til mig, da jeg spurgte, om de accepterede Amex. Faciliteterne er dårlige sammenlignet med Europa, hvis du nogensinde har været i en sauna i Tyskland eller Spanien, vil du blive chokeret over små våde faciliteter på Pleasuredrome. Ovenpå er alle værelser med måtter på gulvet, meget lugtende og masser af fyre ude af det sover. Ingen fyre er til sjov, bare spekulerer rundt, knap nok ophidset tygge deres kæbe. Meget trist og deprimerende. Jeg sætter spørgsmålstegn ved de andre anmeldelser her, der taler om muskelfyre, der går der, jeg tvivler på, at de er ægte.
R
Robert

30-Jun-2017

Bedste plads og design i London

Dette sted er travlt hele tiden, men tro mig, hvis du er til søde yngre eller muskelfyre, er du det forkerte sted, men for design og plads er det bedste i London.
G
Gary

10-May-2017

Gary

Gik der tirsdag frokosttid, havde meget travlt og havde en fantastisk tid med ligesindede fyre.. et godt sted at besøge for lidt sjov.
D
Dominic

23-Feb-2017

Fantastike

Jeg gik til Pleasuredome for omkring 2 måneder siden, og det var fantastisk. Personalet er super venligt og relativt travlt, hvad der er en fordel. Jeg havde det meget sjovt med et par hotte fyre. Jeg anbefaler det virkelig til fremtiden :) Jeg er 21 år gammel, og det var ikke et problem at finde en på samme alder.
B
B

17-Sep-2016

1. oplevelse i en gay-sauna

Gik til min første oplevelse i en gay sauna, jeg var lidt nervøs, fordi der var nogle dårlige anmeldelser. Sikkerhedsmanden og personalet var alle så venlige. Jeg sagde, at jeg aldrig havde været før, og de forklarede alt. Stedet var rigtig hyggeligt indeni, vil klart anbefale pleasuredrome.
N
Nick

15 Aug 2016

Dejligt sted, men ...

Jeg gik der to gange på en uge. Dette var en af ​​de første saunaer nogensinde, jeg havde været i, og var derfor opsat på at tjekke det ud, da jeg vendte tilbage til London. Stedet er rent og har kompetent personale. Bare at mængden er virkelig trist. Mange ældre fyre og knap mange, der vil spille. Var nødt til at hjælpe mig selv, mens jeg så porno på den ekstremt pixelerede store skærm. Trist at se dette sted miste sin kant.
J
James

14 Aug 2016

Bedre muligheder i nærheden

Jeg har gået til denne klub, da jeg besøgte London i en alder af mindst de sidste 15 år. I aftes blev jeg nægtet adgang for ikke at sige "Hej" til "sikkerheden", men ved indgangen. En kort gåtur væk var Chariots, hvor personalet tog imod mig med et "Hej elsker". Havde en fantastisk tid med en varm fyr på Chariots, og personalet var venligt og effektivt. Pleasuredrome er af min liste.
D
Duncan

12-Jun-2016

Tasketjek

Jeg bad om, at min taske blev holdt oprejst under en rutinemæssig taskekontrol ved indrejse for at forhindre, at værdifulde genstande faldt ud, [sikkerhedsvagten] insisterede af en eller anden ukendt årsag på, at min taske ville blive tjekket på siden, en genstand, omend lav værdi gled ud på gulvet, og min telefon var også ved at falde ud, da jeg påpegede, at der faldt ting ud af min taske, sagde han, lad mig gøre mit arbejde, da jeg rakte ud for at rejse min taske og insisterede på, at flere ting ikke måtte faldt på gulvet, sagde han 'gå nu, og jeg kan altid spærre dig'. Kom forbi bøllen på døren, og du kan have en god tid alternativt gå til et andet sted. Jeg ringede til ledelsen, hvis de havde undskyldt, ville jeg ikke have skrevet dette, de sagde bare, at varen, der faldt på gulvet, ikke var værdifuld, så de mente ikke, at jeg havde et gyldigt punkt! Ingen ting burde være faldet på gulvet uanset deres værdi! Personligt tror jeg, at [sikkerhedsvagten] ikke har det rette temperament til at arbejde i den stilling... Jeg ville ikke føle mig sikker på at tage dertil igen.
M
Me

4-Jun-2016

Lucozade ...

Jeg forsøgte at tage til Pleasuredrome i aften (4/6/16). Desværre blev jeg mødt i receptionen af ​​en... mand på døren.. under den vrangforestilling, at han på en eller anden måde var en udsmider. Min absolutte forbrydelse var at være i besiddelse af en smuglerflaske Lucozade. Jeg blev bedt om, at jeg ikke måtte dette, da det brød reglerne, så jeg gik udenfor for at drikke denne djævle-nektar, mens jeg var inden for hørevidde af fruen, der var i "nogensinde sådan en huff", at jeg turde gøre sådan noget. Da jeg kom tilbage, fik jeg at vide, at da jeg gik udenfor og var færdig med drinken, måtte jeg være høj som en drage på stoffer og derfor ikke vil få adgang til det hellige etablissement. Jeg tager ikke stoffer, så det var en overraskelse for mig, og jeg "sagde, at det var en flaske lucozade" og "det er fjollet".... ja, dørmanden faldt næsten af ​​hendes stilletoes og protesterede groft, at hun ville blive tvunget til at ringe politiet, hvis jeg misbrugte hende..... Nå efter den udtalelse gik jeg dog ud, omend med nogle valgord. Jeg brugte mine penge i Chariots sauna rundt om hjørnet, hvor jeg altid vil gå til fra nu af.
T
TGE

5-Jun-2016

Hvorfor drikkevarer ikke er tilladt.

Selvom vi ikke kan kommentere på den måde, du blev behandlet på, er det værd at bemærke, at ledelsen i homoseksuelle saunaer i London tager skridt til at håndtere problemet med nogle få kunder, der forsøger at smugle stoffer ind, især i weekenden efter "efter åbningstid" klubber er lukket. At tage enhver form for medicin i en sauna er utrolig farlig, men GHB er en af ​​de farligste. Denne klare væske kan skjules i vandflasker (og Lucozade). GHB kan virkelig slå dig ud, forårsage bevidstløshed, koma og død. Det er forbundet med seksuelle overgreb, hvor nogen får deres drink tilsat. Vi foreslår ikke, at du ville være involveret i en sådan aktivitet, men fremhæver grundene til, at du fik lov til at medbringe din Lucozade.
I
Indra

27-Feb-2016

Den mest anstændige fra så mange flops ..

Gik der lejlighedsvis i de sidste par år. Mest med store oplevelser. Behov for at opdatere deres faciliteter såsom os, der åbner flere gratis hytter og yder bedre service (ikke mere arrogant og påtrængende personale).
G
Gareth

17-Jan-2014

Bedste sauna i London

Absolut den bedste sauna i London - elsker dette sted!

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.