Playa de las Balmins - blandet nudiststrand

Playa de las Balmins - blandet nudiststrand

Playa de las Balmins - mixed nudist beach

Placeringsikon

Playa de las Balmins, Sitges, Spanien

Playa de las Balmins - blandet nudiststrand

Hvis du vil solbade nøgen, men uden besværet med at gå til og tilbage fra den eksklusivt homoseksuelle Playa del Muerto, så er Playa de las Balmins noget for dig.

Denne blandede strand ligger cirka 15 minutters gang fra byens centrum. Fra Sitges strandpromenade skal du dreje til venstre og fortsætte langs kyststien forbi kirken og kirkegården.

De første to bugter er de mest populære blandt homoseksuelle. Hvis du vil have en, tag din egen paraply.

Funktionalitet:
Beach
Sats Playa de las Balmins - blandet nudiststrand
4.5
Publikums vurdering

Baseret på 2 stemmer

S
Stuart

1-Jun-2019

Ikke meget nøgen strand

Stranden er dejlig, og den er også praktisk. Der var nøgenhed på stranden, og jeg tog en svømmetur nøgen, men jeg vil sige, at over 60 % af befolkningen var påklædt, hvilket snarere underminerer atmosfæren for dem, der værdsætter nøgenhed.
D
David

10-Sep-2017

strand for afslappet atmosfære

Jeg er vendt tilbage fra bjørneugen. Balmins er en fantastisk strand. Atmosfæren blandt bjørnene er afslappet med alle former og størrelser og aldre naturister og ikke. De ikke-homoseksuelle er på østsiden og de vestlige sider fyldt med bøssebjørne osv. Hældningen til havet er meget gradvis, så fantastisk til en fest i vandet, der leger eller svømmer. Sandet under fødderne gør ham meget behagelig. Hvis du vil have en afslappet hovedsagelig homoseksuel strand, kan Balmins i Bear Week ikke slås. Jeg er ikke en bjørn eller chaser, men min partner og jeg elskede denne strand. Jeg har ikke været i Sitges på andre tidspunkter eller til de andre strande, da Balmins var så god.
M
Maurits

10-Jun-2014

strand 4 bjørne

Denne strand er hvor bjørne, unger og chasers samles til en nøgen svømmetur. Der er en chiringhito på stranden, hvor du kan købe mad og drikkevarer. Brusere til rådighed på denne strand.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.