ODARKO

ODARKO

Månedlig homoseksuel dans & krydstogtfest.

ODARKO

Placeringsikon

forskellige spillesteder, Madrid, Spanien

Legendarisk månedlig elektro-dance-gay-fetichfest i Madrid, for maskuline mænd, med gæste-dj's, dresscodes, cruising-område og masser af action!

Tjek ODARKOs Facebook-side for detaljer og placering af den næste begivenhed. Omklædningsrum og garderobefaciliteter til rådighed. Aftershaves og parfume er ikke tilladt.

Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Krydstogt / fetish
Dancing
Musik
Sats ODARKO
2.7
Publikums vurdering

Baseret på 49 stemmer

M
Marco

17-Mar-2018

For mange bunde

Har været i Madrid adskillige gange, da ODARKO afholdes i STRONG CENTER. De fleste af fyrene er underdele, masser af fine kroppe, hvis du vil have en underdel. Der er flere toppe på nætter, der IKKE er ODARKO-nætter. Plus Strong åbner først mørkerummet kl. 2 eller senere disse nætter. Jeg vil aldrig gå igen, når det er ODARKO nat.
N
Neil

11 Dec 2017

Ingen fyre går der længere

Den sidste begivenhed i Madrid var et flop, kun omkring 50 fyre deltog. Spillestedet var Palace, som er en lige klub, atmosfæren var forfærdelig med personale og sikkerhed uvenlig. DJ Charly var forfærdelig, spillede bare det ene nummer efter det andet, mixede ikke engang numrene og stod i DJ-båsen og gabte og scrollede gennem sin telefon. Odarko havde helt sikkert mistet publikum, og fyre går der ikke længere, de billeder, de poster, er af ældre begivenheder og ikke den seneste nat.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.