LOLA Mykonos

LOLA Mykonos (midlertidigt lukket)

Cabaret musikbar med fantastisk cocktailmenu.

LOLA Mykonos (Temporarily Closed)

Placeringsikon

Mykonos by, Mykonos, Grækenland, 84600

Livlig bar & cafe i Mykonos, vært af Gilles og Dimitr. LOLA tiltrækker en blandet / LGBT-skare med sin fantastiske musik, venlige service og en omfattende cocktailmenu.

Funktionalitet:
bar
Cabaret Show
Musik
Sats LOLA Mykonos (midlertidigt lukket)
3.9
Publikums vurdering

Baseret på 21 stemmer

D
Drummond

29-Sep-2019

Store venlige bar

Vi blev hilst varmt velkommen fra starten og behandlet vidunderligt af ejeren Dimitri og hele personalet på hvert af vores 4 besøg. Fantastiske drinks og fantastisk musik spillet på et niveau, som tillod samtale med et virkelig venligt publikum. Eklektisk og farverig indretning med en forførende fornemmelse af dekadence.
G
Givi

9-Sep-2019

Lola Bar

Lola Bar er et vidunderligt sted, som får dig til at føle dig som familie, meget lækre drinks dejligt og venligt personale, vi havde en fantastisk tid der og kommer snart tilbage
J
Joe

4-Jun-2019

Meget lejr

Dejlig bar, meget travlt. Skam forsøgte bastarden med skægget bag baren at rive mig af. En øl os 6€ det eskalerede til 7€, da han serverede mig. Jeg spurgte hvor meget, åh undskyld siger han. Jeg spekulerer på, hvor mange flere han prøver det med, skam, det er en anstændig populær bar
K
KAZ

20-Apr-2019

Fantastisk beliggenhed. Dårlige erfaringer

Beliggenheden var rigtig fin! Den sæsonbestemte bartender var dog yderst upassende over for os; var ikke glad for dette. Normalt ser du ikke denne adfærd i andre homoseksuelle barer rundt om i verden.
A
Alan

29-Apr-2018

Sådan et godt sted!

Har været her mange gange, da dette var mit første besøg på egen hånd. Holdet / personalet er så venlige og ægte og skaber atmosfæren. Dimitri og Gilles ejerne er så lidenskabelige om deres virksomhed, at der er taget hensyn til hver eneste detalje. Fantastisk musik og fantastiske cocktails. Et besøg værd!
M
Mark from NYC

4-Sep-2017

God, regelmæssig, sjov bar

Dette er et godt sted for den over 40-årige til at føle sig godt tilpas og ikke bare fortabt blandt en skare af humpy og buff 20-noget højt på det nyeste designermiddel. Lejrstemning og indretning. Store og varierede musikoptagelser fra årenes løb, som ikke bare er thump-thumpa computergenereret disco - rigtige stemmer, der synger rigtige sange bakket op af rigtige instrumenter. Hvis du forstår, hvad arketypen Lola betyder, er dette sted for dig.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.