Mykonos Gay kort

Mykonos Gay kort

Vores interaktive Mykonos homoseksuelle kort. Du kan finde et sted, filtrere din søgning og få mere detaljeret information om lokalet.

Spillestedstype-ikon
Hoteller

Spillestedstype-ikon
bar

Spillestedstype-ikon
Spise

Spillestedstype-ikon
Beach

Spillestedstype-ikon
Fitness

Spillestedstype-ikon
Beach Club

Spillestedstype-ikon
Danseklub

Spillestedstype-ikon
Shop

Spillestedstype-ikon
villa

Spillestedstype-ikon
Restaurant

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.

Hotel hurtig søgning

Kensho Ornos Hotel

Kensho Ornos

Kensho Ornos hotel er en homovenlig boutique-ejendom i Ornos-regionen i Mykonos. Hotellet er moderne og elegant med høje standarder for indkvartering. De fleste værelsestyper har egen dybpool eller privat spabad og har udsigt over den omkringliggende by og Ornos-stranden. Værelserne på Kensho Ornos har 40" LDC satellit-tv'er, skrivebord, gratis wifi, aircondition, kaffemaskine, luksuriøse badekåber og toiletartikler, ipad musikanlæg på værelset, pengeskab, hårtørrer og lys make-up spejl som standard. Håndklæder og linned er også inkluderet, og hotellet har en 24-timers reception og concierge, hvis du har brug for noget. Der er også en solnedgangslounge og bar ved hotellets poolside, hvor du kan nyde drinks med udsigt over stranden, som ligger et par minutters gang væk. Kensho Ornos har en onsite belønnet restaurant: Den rige kulinariske kultur i det traditionelle græske køkken møder de moderne teknikker og de moderne trends inden for gastronomi i verdensklasse. Kokken Ippokratis Anagnostelis og hans team tager dig med til at udforske traditionelle retter med friske kykladiske produkter omdannet i moderne gastronomiteknikker. har en unik Cave Spa-facilitet med en unik indendørs hulebassin og en bred vifte af klasser og behandlinger og klasser for at gøre dit ophold så afslappende som muligt. Der er også et fitnesscenter på ejendommen med erfarne trænere til rådighed, hvis det er nødvendigt .Kensho Ornos kan også give en velkomstdrink ved ankomsten og hjælpe med overførsler og udflugtsbestilling efter anmodning.

Hvad sker der i dag

Gay Mykonos Events