gay-mykonos-guide-2017

Gay Mykonos Island Guide

Planlægger du en rejse til Mykonos? Vores guideside for homoseksuelle Mykonos-øer er til dig

 

gay-mykonos-guide-2017

Mykonos | Μύκονος

Den græske ø Mykonos er en del af Kykladerne og ligger midt i Det Ægæiske Hav. Øen har et areal på 85 km². De fleste indbyggere bor i eller tæt på Mykonos by, som ligger på vestkysten.

Mykonos er kendt for at være den homoseksuelle ø i Det Ægæiske Hav og for at have et pulserende kosmopolitisk natteliv.

Homoseksuelle rettigheder i Grækenland

Homoseksuel sex blev afkriminaliseret i 1951. Mandlig prostitution har været lovlig siden maj 2006. Omfattende antidiskrimineringslove trådte i kraft i 2014 og tilføjede den begrænsede beskyttelse, der havde været tilgængelig siden 2005.

Alderen på seksuelt samtykke er 15 for alle. Den 24. december 2015 trådte samkøbsaftaler af samme køn i kraft. Disse civile fagforeninger af samme køn giver alle ægteskabsrettigheder undtagen adoption.

 

lille-venedig-i-mykonos-byLille Venedig i Mykonos by

 

Homoseksuel scene

Mykonos har været en feriedestination for homoseksuelle i mere end 30 år. I slutningen af ​​1990'erne lokkede den fremvoksende homoseksuelle scene på Ibiza en masse homoseksuelle solbadere væk fra Mykonos, men de seneste par år har øens popularitet genopstået.

Mykonos har en fremragende Gay Beach scene og en række populære sene aftenbøssebarer og klubber i området Old Port i Mykonos by. Det XLsior homoseksuel sommerfestival som startede i 2009 afholder dansefester hvert år og er blevet en meget vellykket begivenhed.

At komme til Mykonos

Mykonos Lufthavn (JMK) ligger 4 km fra byen. Der er daglige flyvninger mellem Mykonos og Athen hele året rundt. Mellem maj og oktober er der adskillige charter- og ruteflyvninger til mange europæiske destinationer.

De fleste hoteller tilbyder lufthavnstransport, nogle gratis. Der er taxaer i lufthavnen. Imidlertid overstiger efterspørgslen ofte udbuddet og i højsæsonen, så du bliver muligvis nødt til at vente et stykke tid. En taxa fra lufthavnen til et hotel i Mykonos by koster normalt mellem € 10-15.

Bussen til Mykonos by koster € 1.60 og tager ca. 10 minutter, men den kører muligvis kun i højsæsonen. Det er også værd at bemærke, at der er to busstationer i Mykonos, og det er muligvis ikke klart, hvilken busstation du rejser til, før du ankommer til en af ​​stationerne. Der er en tyve minutters gåtur gennem den gamle bydel mellem hver busstation.

 

paraportiani-chuch-mykonosParaportiani kirke  (populær efter mørkets frembrud)

 

At komme rundt i Mykonos

Se vores Mykonos Gay Strande side for information om, hvordan man kommer til / fra strandene. Hvis du vil udforske resten af ​​Mykonos eller andre strande, er den bedste mulighed at leje en bil.

Der er et stort antal bil- og cykeludlejningsbureauer i nærheden af ​​busstationen og lufthavnen. Vær opmærksom på, at biler ikke er tilladt i Mykonos by. Der er gratis parkeringspladser på havnesiden af ​​byen. Det er en god idé at tjekke med dit hotel, at de har en parkeringsplads.

Leje en bil - Det er vigtigt at reservere på forhånd i spidsbelastningsperioder. Størrelsen betyder noget – en mindre bil har helt klart den fordel, at den er nemmere at parkere i højsæsonen. De fleste bureauer (Avis, Hertz, Thrifty, Enterprise) har baser i lufthavnen og biler foran terminalen. Se flere oplysninger nedenfor.

Leje en motorcykel (eller quad bike). Risikabel! Veje af dårlig kvalitet og forfærdelige kørestandarder gør det meget risikabelt at cykle. Utroligt nok gider de fleste ryttere ikke at bære styrthjelm. Utrolig dumhed, da de talrige ulykkesofre er meget langt fra den nærmeste specialiserede hovedskade-traumaenhed.

Taxaer på Mykonos - Det kan være meget svært at få en taxa sent om aftenen, især når folk forlader barer og klubber. Vi har skrevet en dedikeret vejledning om taxaer i Mykonos.

Kørsel og parkering

 

parkering-i-ella-strand-mykonosElia Beach - parker bag stranden eller på den officielle parkeringsplads, kun 50 meter længere væk

 

Hvis du bor på et feriested eller et hotel uden for Mykonos by, giver en lejebil meget mening, da taxier er begrænsede og dyre.

Det er let og relativt praktisk at køre til Ella Beach fra Mykonos Town sammenlignet med bus- og bådmuligheden. En bil giver dig mulighed for at udforske nogle af de andre fremragende strande på øen.

Vejene er i relativt dårlig stand, så pas på pottehuller. At køre bil er en langt sikrere mulighed end at køre på motorcykel.

Parkering i Mykonos by

Mykonos bymidte er "bilfri", med gratis parkering til rådighed nær marinaen.

Hovedparkeringspladsen fyldes hurtigt op, så sigt efter den anden parkeringsplads. Indgangen er 150 meter før hovedparkeringspladsen. Vi har aldrig haft problemer med at finde en plads her, selv i højsæsonen. Det er 10 minutters gang fra parkeringspladsen til byen.

Parkering ved Elia Beach

Der er masser af parkeringspladser ved stranden. Ankom tidligt, og du kan køre til et område lige bag klitterne, som er gratis.

Parkering ved Super Paradise Beach

Parkering er tilgængelig, selvom du skal betale. Vejen til Super Paradise er utrolig stejl. Jackie'O beach club-kunder kan få gratis parkering (via en anden vej - tjek kortet).

Hvor man kan leje en bil

Du kan leje en bil i Mykonos Lufthavn. Nogle operatører har afdelinger i Mykonos by. Vi anbefaler fuld forsikring. Tag billeder af din bil, når du henter den. Den vil sandsynligvis have et par buler og ridser og forrudeafslag. Når det er sagt, har vi aldrig haft problemer med nogen af ​​operatørerne.

Overnatning i Mykonos

For en liste over anbefalede hoteller på øen Mykonos, besøg vores Gay Mykonos Hoteller og Gay Mykonos Luksushoteller sider.

Restauranter i Mykonos

Mykonos by har oplevet en eksplosion i nye restaurantåbninger de seneste år. Men dette har ikke gjort noget for at sænke priserne. Selv et beskedent måltid ud koster € 20-30 pr. Person. I den øverste ende kan du forvente at betale € 100 per person opad (kun for mad) nogle steder. Nogle af de steder, folk taler om i øjeblikket, er Nikos og Kiki's samt Alemagou strandbar.

Fra juli til slutningen af ​​september anbefaler vi kraftigt, at du planlægger at reservere bord og reservere bord på forhånd.

Seværdigheder i Mykonos

Mykonos bymidte er en attraktion i sig selv. De smukke, hvidvaskede smalle baner er fyldt med adskillige boutique og restauranter, der holder åbent indtil meget sent på aftenen.

 

 

  • Vindmøllerne - et af de mest berømte vartegn på Mykonos.
  • Matoyianni -gaden - hovedgaden i Mykonos. Denne gade er fantastisk til at shoppe og gå rundt.
  • Lille Venedig - farverige to- og tre-etagers huse stående ved havet. Dette område er nu hjemsted for adskillige barer og caféer og ekstremt populært ved solnedgang.
  • Arkæologisk museum i Mykonos - lidt kultur og dejlig pause fra festscenen.
  • Pelikanen - øens maskotter, fundet de fleste dage i byens centrum.
  • Xlsior Mykonos - en af ​​de største homoseksuelle dansefestivaler i verden finder sted i Mykonos hvert år.

 

 

Læs mere: Ting at gøre i Mykonos.

Ønsker du en længere ferie? Overvej Santorini.

Hvis du planlægger en 10 eller 14 dages ferie, kan du overveje at kombinere en uge i Mykonos med et besøg i Santorini. Oplev to meget forskellige græske øer.

Hit stranden og homoseksuelle i Mykonos, og nyd derefter den spektakulære udsigt og afslappede livsstil på Santorini. De to øer er forbundet med daglig hurtigfærge. Klik her for at læse mere om Santorini. 

Penge

Grækenland er en del af euroområdet. Kredit- og betalingskort accepteres bredt.

Hospitaler

Mykonian Health Private Medical Center, Dexamenes, +30 22890 27407/27464/24211. Åben fra 9 til 10 med en eftermiddags pause (afhængigt af sæson). I turistsæsonen vil der være personale her indtil kl.

Mykonos Hospital, Mykonos Town +30 22890 23998/23994. Det offentlige hospital med en 24-timers beredskabstjeneste.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.