G-A-Y Bar London

G-A-Y bar

G-A-Y Bar

Placeringsikon

30 Old Compton Street, London, Storbritannien, W1D 4UR

G-A-Y Bar London

En del af stoffet i homoseksuelle London og et must-besøg for alle, der ønsker at ramme turiststien i London. G-A-Y Bar er et sted for sjov elskende unge menneskemængder de fleste nætter i ugen, beliggende i hjertet af Soho.

Lokalet har 3 etager. Ovenpå kan være langt mere populær end stueetagen i løbet af ugen, da den har en lille udendørs terrasse (normalt fuld af rygere). Kælderen er lidt mere elegant.

Pakket i weekenden. Alle er friske på vej ind.

Hverdag: 12 - 12

Weekend: 12 - 12

Nærmeste station: Tottenham Court Road

Funktionalitet:
bar
Dancing
Musik
Sats G-A-Y bar
2.7
Publikums vurdering

Baseret på 55 stemmer

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

3 Stjernevinder

S
S S

2 Nov 2023

Nægtede adgang, fordi vi ikke var stamgæster aka "homoseksuelle"

Min mand og jeg var i London til vores jubilæum. Vi er hetero, men har masser af homoseksuelle venner og bruger meget tid på homoseksuelle barer. Vi blev slået ned af en af ​​initiativtagerne, som henviste os til G-A-Y vi blev derefter nægtet adgang, fordi vi ikke var stamgæster aka homoseksuelle. Jeg var fuldstændig væmmet over at blive diskrimineret for ikke at være homoseksuel. Skam dig!
R
Rob

28-Jul-2019

OK for unge

Dette sted er, hvad det er. Jeg afskyr ikke unge homoseksuelle drenge et sted, hvor de kan springe og vise sig frem, men de ser alle ud til at prøve at være ude af homoseksuelle hinanden. Jeg er sådan set mere homoseksuel, end du er. For alt det, hvis du er 18 og vil se masser af andre 18-årige, er dette et sted at besøge. Hvor ofte du vender tilbage vil blive påvirket af, om din seksuelle orientering handler om dig, eller om en livskonkurrence om at konkurrere med mennesker, der virkelig ikke forstår, hvorfor de er homoseksuelle, og som håber, at du forstår dig selv endnu mindre. Gik en gang, nød pantomimen, gik ikke tilbage.
S
Steve

19-Jul-2015

Yngre skare

Absolut et populært valg blandt de yngre camper-fyre - når det er sagt, var det den mest livlige bar, vi besøgte i onsdags (midten af ​​juli 2015). Stueetagen var næsten øde, da vi gik ind (omkring kl. 8). Men ovenpå baren havde et anstændigt publikum og det udendørs rum fyldt. Forvent ikke at have nogen form for meningsfuld samtale - musikken er bare for høj. Første timers tip - toiletter er på 2. sal og kælder.
P
Peter

29-Apr-2015

GAY Bar

Lommetyve og tasketyve. Siddepladser hvad deres er af det er dårlige uden komfort. Ejer er ikke generet af sine kunder og har ikke brugt nogen penge på sit mødested, siden han åbnede det for over 10 år siden!
J
James

17-Mar-2014

Dejlig stemning.

Dejlig, afslappet stemning. Fantastisk musik, billige drinks tilbud og masser af søde, hotte fyre at holde øje med - G-A-Y er et godt sted at starte en aften i Soho. Ovenpå er mere afslappet end nedenunder, som er ret mørkt og dystert. Priserne i weekenden er dyre, så gå i løbet af ugen.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.