E15 Klub

E15 Klub

E15 Club

Placeringsikon

6 Leytonstone Rd, Stratford, London, Storbritannien, E15 1SE

E15 Club ligger i Stratford, tæt på det olympiske stadion og let tilgængeligt via de centrale eller Jubilee-metrolinjer eller DLR.

Faciliteter i stueetagen inkluderer en kæmpe jacuzzi, dampbad, tør sauna og café. 2. sal er forbeholdt private toiletter, og kælderen er et mørkt rum og en videolounge.

Regelmæssige temaaftener inkluderer 'Bears Night' den første torsdag i hver måned. Gratis WiFi tilgængelig.

Det er omkring 20 minutters gang fra Stratford station, men kun et par minutter fra Maryland station.

Ugedag: 09:00 - 22:00

Weekend: 09 - 00

Nærmeste station: Stratford

Funktionalitet:
Café
Gratis Wi-Fi
Jacuzzi / varm pool
Afslappende hytter
Sauna
Sats E15 Klub
3.5
Publikums vurdering

Baseret på 93 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

J
James O'Connell

24 Aug 2023

Robbo

Jeg går virkelig i sauna. Jeg har altid haft det sjovt her. Meget venligt personale og kundekreds. Eneste ulempe for mig alligevel, jacuzzien er blevet taget væk. Åbnings-/lukketider skal også opdateres.
r
robert

4-Jul-2022

Robert D.

Jeg har gået til E15 i omkring 18 år. Jeg har altid syntes, det er det bedste sted for alle former for sex, mange ældre mænd, som jeg kan lide, et godt sted at chatte over en kop te efter, og meget afslappet tilbage Stemning og hjælpsomt personale Rob.
D
Dave

27-Jan-2020

Ok bare

Sidst besøgt for et par måneder siden. Jacuzzi virker ikke... stor skuffelse. Generelt kunne gøre med en makeover... lounge, sengebåse, men at være af en moden disposition var det godt ikke at se kroppen smukke ekshibitionister. Herlighedshullerne er et plus... måske lidt lavere for kortere fyre? Men... det store minus var kvinden ved skrivebordet... virkelig uvenlig og antagonistisk. Vil give det et nyt forsøg, men kan være det sidste, hvis personalet er det samme.
J
John

10 Dec 2019

Strålende sex med en feminin smuk fyr

Jeg havde det sjovt med en smuk iransk fyr der. Han var varm som fanden og meget smuk.
Z
Zack

11 Nov 2019

Spild af penge desværre

Placeringen er god - lige uden for TFL station (Maryland). Størrelsen er god - spænder over tre etager. Facilitet - 1 stjerne. De har bare brug for et boost i investeringerne for at opgradere deres faciliteter. Varme karbad/jacuzzi fungerer ikke, hvilket er meget skuffende. Hele stedet føles koldt og lugter af gammel lugt. Men jeg gætter på, at det er et godt sted for lokalbefolkningen at netværke, hvilket ser ud til at være for den ældre skare - jeg gætter på, at det ville fungere for dem
R
Richard

29-Sep-2019

Ubehageligt hul

Ikke været her i et år, og hvilken forandring - til det værre. Fik et skab, der havde en ødelagt lås, så bad om et andet, og den elendige assistent kiggede på mig, som om jeg bad om hans livsopsparing. Jacuzzi virker ikke, sauna knap varm. Ovenpå var beskidt, ildelugtende med madrasser i sengebåsene skåret i stykker og muligvis en varm seng til krabber. Døre, der hænger ud af aflukker. Ingen rabat ved manglende faciliteter. En generelt ubehagelig oplevelse med fyre, der blev snydt for et beklageligt sted. Jeg føler, at en klage til miljøsundhed er nødvendig. Ville give den, hvis jeg kunne, ingen stjerner. En skændsel for homoscenen.
J
Jack

8 Aug 2019

E15 Stratford

Sikke et spild eller tid koster £13 adgang, men boblebadet fungerer ikke, mange mennesker går efter at ingen nedsat pris.
H
Houston

7-Jul-2019

Afskrækkende sted og forfærdelig ledelse

Opvarmning: Ikke alene er denne desværre drevne virksomhed en afløbsbrønd af mug og snavs, dens ledelse lugter af fjendtlighed og vrede! Egentlig, defekt, ødelagt og beklagelig, brug din tid og dine penge andetsteds. Der er absolut intet forløsende her. En skamfuld forretning, hvor ejerskabet tydeligvis kun bekymrer sig om at tage dine penge. Du er blevet advaret.
J
Josh

12-Mar-2019

Venlige og sjove

Besøgte for nylig saunaen som en yngre fyr i 20'erne og nød det virkelig. Har tendens til at have ældre fyre, hvilket er fint. Masser af aktivitet om eftermiddagen og mødte et par rigtig søde ældre fyre, og alle legede sammen, havde det sjovt igen og igen. Vil helt sikkert besøge igen snart!
A
Ali

4-Mar-2018

God tid haft af alle

Når jeg er i London, gør jeg en indsats for at komme herud. Det er lige ved Maryland station, så let at komme til. Personalet er venligt, faciliteterne gode og kunderne er varierede. Det kunne godt lade sig gøre med noget tærte, men - lad os se det i øjnene - du kommer ikke her for indretningen, vel? Ali xx
A
Abe

15 Dec 2017

En dejlig oplevelse helt

Jeg vidste allerede, at stedet er frekventeret af homoseksuelle og bi fyre, der ønsker at slappe af og måske have det sjovt, så ingen overraskelse der. Indgangsprisen var ikke for dyr, taget i betragtning af de udgifter sådan et sted må afholde, blev jeg mødt af en flink person, som fortalte mig lidt om stedet og endda gav mig rabat som nytilflytter. Du har jacuzzien lige efter omklædningsrummet, vandet var perfekt, da jeg gik der i september, og der var nogle fyre, der nød boblerne, da jeg trådte ind. Selve saunaen var utrolig varm, men jeg fik at vide, at det er sådan, det skal være, og at jeg ikke skulle blive for længe inde. Afsted til bruserne efter 15 minutter og derefter til mørkerummene ovenpå. Det var sjovt, selvom jeg ville ønske, at publikum ville have været lidt yngre, da de fleste mennesker var over 40. Det er et godt sted at slappe af og tage tankerne væk fra arbejdet og måske fra dine almindelige sociale krav. Jeg forstår, at nogle mennesker ikke er tilfredse med dette, da de har forskellige forventninger, men det er et spørgsmål om præference mere end noget andet. Det er rigtigt, at ingen sauna i London ser ud til at sammenlignes med dem i Toulouse, hvad angår renlighed, men det her er vel bare London.
G
Graham

8 Dec 2017

Helt uhyggelig

Saunaen var virkelig kold, da døren blev holdt lukket med en smule blutac. Da jeg klagede fortalte personalet mig, at folk ikke kommer her til saunaen! Virkelig trætte forfærdelige faciliteter og ikke billige. Gør dig selv en tjeneste og gå glip af det.
T
Traveller

18-Oct-2017

Horrible

Første gang på dette sted og sidst. Beskidt og gammelt udseende sted trænger til fuldstændig fornyelse. Mørkestuemøde gik fint, indtil han åbnede sin taske og begyndte at bruge sin crack-pibe. Ikke for mig så venstre. Stedet lukkede kl. 9.30 og havde alle 5 personer inden for den tid, jeg var der.
A
Alex

27-May-2017

Aldrig igen!

De burde virkelig angive på deres hjemmeside, at dette er en klub for ældre. Næsten ingen under 70, da jeg gik. Mørk, fugtig og træt.
T
Tony

8-May-2017

Kom aldrig ind

E-mail om parkering ingen svar så mistet kunde.
M
Mark

9-Apr-2017

første gang

Jeg gik der for et par dage siden. Det var min første gang i en gay sauna. Da jeg ankom var der meget stille, men andre mennesker begyndte at ankomme omkring kl. 11. Personalet var meget venligt, alt var pænt og rent. Sauna og dampbade var fint. Varme karbad var dejlige. Ikke en dårlig oplevelse.
x
xxx

16 Dec 2016

Tro ikke billederne

Kør ned og ikke investere i at opdatere møbler. Gammelt billede så det hele skifter sauna engang virker ikke Ned ad trappen er virkelig koldt uden sele som billeder og revet og slidt i møbler. To venlige personale, men andre og kvinden ikke så. Dette er en god plads, men mangler alt Rygterne er, at de modsætter sig købt ud. Rygter !!!!!?????? Penge taler.
P
Peter

20-Oct-2016

Homo-hjemlig

Jeg vendte tilbage efter et langt hul, men måske lidt sent på dagen. Alle så ud til at gå, da jeg ankom. Jeg tror ikke, det var ved synet af mig. Det er et sted, hvor ældre mænd kan føle sig godt tilpas og ikke tolereres med en dårlig ynde. Det mørke rum var aktivt, men der var en mand, der satte sig på hug for alle, der kom med, uden at sikre sig, at de bar kondomer, hvilket gjorde ham til en offentlig fare. Jacuzzien var lunken i slutningen af ​​oktober. Som min gamle rektor plejede i dag "Kunne gøre det bedre!" Vinteren er på vej.
C
Chad

8-Oct-2016

dejligt mørkt rum

Jeg var for nylig og nød virkelig mørke værelse, jeg er 20+, og jeg blev fanget af flere ældre fyre.. i starten var jeg ikke særlig sikker, men de klarede deres rolle godt.. dejligt sted, langtfra det mest elegante .. alle slags mennesker.. lidt snavset og mørkt i nogle områder, ældre og nogle yngre (som mig), normalt godt passet af ældre.
K
Ken

8-Sep-2016

Torsdag

Gik for 1. gang på en torsdag; blev ikke skuffet. Gode ​​faciliteter, venligt personale og en ældre kundekreds - ingen unge til at sætte en downer på sagen. Vil helt sikkert revidere søn.
L
Len

13-May-2016

Len Rosenberg

Dette er et virkelig indbydende sted, der frekventeres af mange ældre fyre og asiater - det er frit, rummeligt og tilsyneladende ikke ødelagt af de yngre leje-drenge, der foretrækker West End-lokationer. Alles interesser er tilgodeset - jeg kan godt lide at få en smæk i et privat rum, og selvom det er rigtigt, at andre lånere nogle gange lytter ind gennem den låste dør, kan det være en helvedes tur-on. Jeg kan grundigt anbefale dette sted - der er altid nok action, og det er god værdi for pengene.
J
John

4-May-2016

Ældre fyre holder saunaer åbne

Her, og i anmeldelserne af andre homoseksuelle saunaer, klager unge fyre ofte over, at der er for mange ældre fyre. Husk, at uden de over 50'erne ville de fleste homoseksuelle saunaer simpelthen gå konkurs
D
Dan

5-Apr-2016

Great

Jeg gik her for første gang for nylig og forventede ikke meget efter den nylige fortsatte lukning af Londons gay sauna-scene. Behageligt overrasket over det virkelig venlige personale. Hvis du går på en tirsdag, er det billigere at komme ind og virkelig travlt fra middag til midt på eftermiddagen. Mørkerummet var fantastisk (hvis du er til det), og jeg manglede ikke fyre, der kneppede mig. Ja, klientellet er i de fleste tilfælde ældre. Dette sted er dog et besøg værd!
S
Simon

28-Sep-2015

Gode ​​tider

Jeg skal til E 15 igen i morgen Jeg kan virkelig godt lide denne sauna. Jeg er meget ny i saunascenen personalet er meget venlige har altid haft det sjovt der det er dejligt og afslappet, ja det er lidt træt, men der er masser af sjov at være havde også et godt tilbud til nybegyndere kun en ti i de første tre måneder.
J
J

17-Jun-2015

Ikke godt

Første og sidste besøg, personalet virkede som om, de ikke kunne være generet for at være ærlig, jeg var den yngste fyr derinde (33) og gik for at undre mig i mørkerummet (som du gør), mens der var en masse ældre fyre derinde blokerede udgangen og ville ikke lukke mig ud, det var ikke sjovt. Jeg kom til sidst ud lol, intet imod den ældre fyr, men jeg ville give det en glip, medmindre du er eller er til 60 + resten af ​​stedet er meget nedslidt, gulvtæppet på trappen er sværtet af snavs, jacuzzien er held varm i bedste fald, alting, inklusive kunderne, lugter stedet lidt som en ginsters steak og løgtærte, der har stået for længe i mikrobølgeovnen. ...Jeg tror ikke, jeg vil vende tilbage.
J
Jack

16-Feb-2015

Fantastike

Meget rart, hvis lidt træt, personalet er meget venligt, især en fyr ved navn Ben, som fik mig til at føle mig meget velkommen som et nyt medlem til E15. Fantastisk kampagne for nye kunder, der kommer ind for kun 10 pund i de første tre måneder.
T
Tony

11-Jun-2014

velkomst er god

Ikke på nogen måde det smarteste sted i verden, men det er hjemligt, gør forretningen og tiltrækker ofte mange fyre af alle slags. Det har endda et sted, du kan sidde i solen, og en anstændig bønner på toast, hvis du ønsker det. Beslagene er lidt trætte nu, men i den seneste tid er der blevet gjort en indsats for at bringe det op igen, og det er meget rart, imødekommende og henvender sig til alle typer fyre. Mørkt rum kan være meget spændende. men det kan værelserne udenfor det også.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.