Coming Out

Coming Out

Populær homoseksuel bar / café ved siden af ​​Colosseum.

Coming Out

Placeringsikon

Via di San Giovanni i Laterano 8, Rom, Italien, 184

Coming Out

Coming Out ligger ved siden af ​​Colosseum og er en institution i Roms homoseksuelle scene. Denne bistro-cafébar er åben hele dagen og har forskellige temaaftener. Tirsdag aften er til karaoke og drag queens går på scenen om søndagen og lejlighedsvis onsdage.

Venligt personale. Populær og travl om aftenen. Ovenpå er en homoseksuel bed & breakfast, der tilbyder god værdi for pengene, værelser med aircondition.

Ugedag: 08:00 - 02:00

Weekend: 08 - 00

Nærmeste station: Coliseum

Funktionalitet:
bar
Café
Karaoke
Musik
Sats Coming Out
3
Publikums vurdering

Baseret på 27 stemmer

L
Lorenzo

11-Sep-2020

Ulækkert.

Pleace er slimet og beskidt. Ikke venlig, maden er af lav kvalitet (selvom bedre end den næste dør Mybar). Dens bedrageri. Jeg plejede at tage dertil, igen af ​​aktivisme, men ikke besværet værd - ulækkert sted. Maden er dog billig.
M
Marcus

29-Sep-2019

Indbydende miljø

Jeg spiste middag og drinks søndag aften, i starten var det lidt langsomt, men det tog hurtigt op til at være fuldt ude og inde. Maden og drikkevarerne var gode priser, og personalet var opmærksomme og venlige.
J
Julian

13-Oct-2018

Homoseksuelle og rejser solo i Rom

Besøgte for nylig Rom som en solorejsende og stoppede ved at komme ud hver dag for en velkommen pause fra at se stedet og syntes, det var sjovt! Personalet var meget venligt og meget smukt, mødtes med andre solorejsende fra Kina, Paris og Melbourne...Fantastisk sted at møde nye venner og lørdag aften efter kl. 11:00 fyldes hele gaden op med smukke mænd... Hot , Hot, Hot... Virkelig gjort min tur!!!
T
Tin

30-Apr-2018

Godt udseende

Gik til denne bar om eftermiddagen og ville have en kølig drink. Da jeg satte mig, kiggede jeg på bartenderen, han vinkede. Men efter 10 min fik jeg ikke serveret, så jeg gik. Bartenderne har travlt med sig selv i stedet for kunderne.
D
Dave

28-Sep-2016

Godt sted!

Havde en fantastisk tid med at nyde Roma fra dette sted. Det fik os til at føle os velkomne og inkluderende i en by fyldt med hetero bryllupsrejser.
H
Happy tourist

3-May-2014

Dejligt sted at hænge ud

Kun et minuts gang fra Colosseum. Ganske praktisk, hvis du vil have en pause efter sightseeing. Tjenesten var venlig og effektiv og pizza var temmelig god - selvom en smule dyr (som alt andet i dette område). Hvis vi havde mere tid, kunne vi være kommet tilbage om aftenen - hvilket tilsyneladende er, når baren bliver optaget. Def et besøg værd.
E
Eric

10-Mar-2014

Great location

Efter lidt ROMEing er det rart at have et sted at sidde ned, få en drink, se på folk og se andre homoseksuelle. Tjenesten var ikke dårlig. Bedre at gå med nogen, medmindre du tilfældigvis er meget venlig.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.