Rom homoseksuelle barer

Rom homoseksuelle barer

Rom har en roligere homoseksuel barscene, end du ville forvente, men homoseksuelle barer er stadig almindelige, fyrene her har en tendens til at gå sent ud til en dansefest eller en krydstogtklub.

Der er ikke mange homoseksuelle distrikter, der soler sig i skyggen af ​​en af ​​verdens ældste og mest genkendelige strukturer, men Roms passende navn Gay Street, fører direkte til det berygtede Colosseum. I modsætning til sin særligt brutale nabo er Gay Street lige så indbydende og varm, som homoseksuelle distrikter kommer, og kan prale af et fantastisk udvalg af homoseksuelle barer og klubber. Disse spillesteder har noget for enhver homoseksuel rejsende, og du kan nemt bruge hele natten på at udforske de utallige barer, der ligger langs denne historiske gade. Rom homoseksuelle barer

Coming Out
Placeringsikon

Via di San Giovanni i Laterano 8, Rom, Italien

Vis på kort
3
Publikums vurdering

Baseret på 27 stemmer

Coming Out ligger ved siden af ​​Colosseum og er en institution i Roms homoseksuelle scene. Denne bistro-cafébar er åben hele dagen og har forskellige temaaftener. Tirsdag aften er til karaoke og drag queens går på scenen om søndagen og lejlighedsvis onsdage.

Venligt personale. Populær og travl om aftenen. Ovenpå er en homoseksuel bed & breakfast, der tilbyder god værdi for pengene, værelser med aircondition.

Nærmeste station: Coliseum

Funktionalitet:
bar
Café
Karaoke
Musik

Ugedag: 08:00 - 02:00

Weekend: 08 - 00

Sidst opdateret den: 10-May-2024

My Bar
Placeringsikon

Via di San Giovanni i Laterano 12, Rom, Italien

Vis på kort
3.2
Publikums vurdering

Baseret på 23 stemmer

Homoseksuel bar og café med siddepladser på fortovet nær Colosseum ved siden af Coming Out. My Bar tiltrækker en blandet skare i løbet af dagen, med flere homoseksuelle kunder om aftenen.

Der er et lille dansegulv, hvor hjemmehørende DJ spinder lidt god kommerciel husmusik. Regelmæssige karaoke-aftener med go-go-dansere. Gratis WiFi.

Nærmeste station: Coliseum

Funktionalitet:
bar
Café
Karaoke
Musik

Ugedag: 09:00 - 02:00

Weekend: 09 - 00

Sidst opdateret den: 1 Dec 2023

Freni e Frizioni
Placeringsikon

Via del Politeama 4-6, Rom, Italien

Vis på kort
3.1
Publikums vurdering

Baseret på 21 stemmer

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

3 Stjernevinder

Cocktail lounge og café bar med en afslappet atmosfære. Freni e Frizioni ligger i hjertet af Trastevere-kvarteret, et minuts gang fra Piazza Trilussa med udsigt over den smukke Politeama-plads.

Baren har specialiseret sig i importeret øl og velsmagende Martinis. Aftenbuffet inkluderer sæsonbetonede retter, pastaer, pizzaer, salater og meget mere. Udendørs siddepladser til rådighed. Blandet publikum.

Funktionalitet:
bar
Café
Musik

Hverdag: 6:30 - 2:XNUMX

Weekend: 6 - 30

Sidst opdateret den: 6-Oct-2023

Yellow Bar
Placeringsikon

40, Via Palestro, Rom, Italien

Vis på kort

The Yellow Bar er en homo-populær cocktailbar, der også fungerer som et hostel.

Der er en afslappet atmosfære, og forskellige arrangementer afholdes her, herunder DJ-sæt, karaoke og livemusik.

Ugedag: 8 - 3

Weekend: 8 - 3

Sidst opdateret den: 6-Oct-2023

101 Club Roma
Placeringsikon

Via Panisperna, 00184 Roma Rom, Italien, Rom, Italien

Vis på kort
3.7
Publikums vurdering

Baseret på 3 stemmer

101 Club Roma er en LGBTQ+ bar og klub i Rom. Det er et sikkert sted for lokale og gæster at være sig selv. Klubben spiller en fantastisk blanding af pophits og garanterer en fantastisk dansetid med dine venner. Personalet er venligt og serverer lækre drinks, både alkoholiske og ikke-alkoholiske.

Hverdag: 11 - 4

Weekend: 11 - 00

Sidst opdateret den: 2-Jun-2024

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.