Byen Quebec

Byen Quebec

City of Quebec

Placeringsikon

12 Old Quebec St, Marble Arch, London, Storbritannien, W1H 7AF

Byen Quebec
I morgen: Karaoke onsdage - Hver onsdag

Historisk homoseksuel bar, der byder alle velkommen. Nedenunder er stemningen lidt med en anden DJ hver aften, der spiller deres egen blanding af klassiske og moderne melodier.

City of Quebec er vært for regelmæssig underholdning, karaoke og specielle begivenheder. Og sen licens betyder, at kunder kan nyde en overkommelig sen aften. Blandet publikum. Gratis WiFi til rådighed.

Hverdag: 12 - 2 mandag til onsdag. 12 - 3 torsdag til fredag

Weekend: 12 - 3 lørdag. 12 - 1 søndag

Nærmeste station: Marmorbue (Central Line)

Funktionalitet:
bar
Dancing
Karaoke
Musik
Sats Byen Quebec
2.8
Publikums vurdering

Baseret på 24 stemmer

R
Rob

14-Sep-2019

Nye ejere (Greene King's) har ødelagt dette sted

Brugte til at elske dette sted, så lukkede de for diskotek ned ad trapper (gjorde det en lige panio bar) Renoveringerne de foretog til dette sted, (spild af penge det så forfærdeligt ud bagefter) drikkevarer er meget dyre!!!!! Stemningen er forfærdelig nu, ikke mange mennesker går der mere, Greene King's ejerne har ikke en anelse om, hvad de laver, sagde, at de ville beholde det som et homoseksuelt sted (så lukker det homoseksuelle diskotek nedenunder LOL) Jeg har været ned ad trapper et par gange, siden det blev forvandlet til pianobar (normalt bare en hånd fuld af mennesker derinde lige), væk eller de gode gamle dage, hvor dette sted plejede at være fyldt fuld. Jeg forventer ikke, at dette sted vil være åbent meget længere som et homoseksuelt mødested, gutter. Spild ikke dine penge, da det er noget lort nu..
A
Antony

26 Nov 2018

overpris

Det er tilsyneladende homoseksuel igen, selvom det i går aftes var et hovedsageligt straight publikum, og bestemt ikke noget som de gode gamle dage, hvor man skulle trænge sig igennem mængden for at komme på løs! Men for mere end £5 for en pint er dette ikke et sted, jeg kunne tillade mig at gå til mere. Vi kan skyde skylden på ølafgiften, erhvervspriserne, høje huslejer osv., men hvis en af ​​Greene Kings konkurrenter i London kan nå at sælge en pint til omkring halvdelen af ​​denne pris, ser det bare grådigt ud. Måske skulle de opgive deres 2 for 1 tidlige tilbud for at gøre en almindelig pint lidt mere overkommelig. Der er bare ingen måde, studerende eller folk med beskedne indkomster har råd til at gå ud til disse priser.
D
Domokos

22-Jan-2019

Fantastisk sted at gå ud

Quebec er blevet renoveret både i hovedbaren og i kælderbaren, nu ser det virkelig lyst, stilfuldt og stadig køligt ud. Scenen, der er bygget for et stykke tid siden, giver et bedre overblik over handlingerne... ah ja, der sker en masse i Quebec. Så om søndagen er der Cabaret/livemusik i gang. Fra onsdag til lørdag kan musikelskere nyde en trendy og lidt fornemt pianobar nedenunder, som er Londons eneste sangsted i øjeblikket. Torsdage er Karaoke-dag, så jeg tror, ​​jeg kan sige, at de virkelig arbejder hårdt efter mange års uheld med den tidligere ledelse, og baren vender tilbage til den homoseksuelle scene igen!
B
Billy

17 Dec 2017

Ikke længere en homoseksuel bar

Efter så mange år er det ikke længere en homoseksuel bar, gider ikke spilde din tid eller penge.
P
P

4-Sep-2018

P Langking

Det er en homobar igen! Yay, efter et år eller to med at gå "straight", er det tilbage til at være lige så homoseksuel som Oz. Flag overalt og tilbage til at have homoseksuelle bartendere. Elsker det.
M
Mick

6-May-2017

Virkelig rart sted

Første besøg var jeg imponeret, men glædeligt overrasket over at se en blanding af mennesker fra homoseksuelle hetero Bi & lesbisk. Gode ​​barpriser til West End, rene, komfortable. Jeg ville ønske, at jeg var blevet længere på diskoteket. Men trak og var ude for lidt intimitet.
P
Peter

15-Jul-2017

IKKE VÆRDI FOR PENGE

£2.48 For en flaske vand er SÅ overpris.
A
Antonio

3 Aug 2016

Aggressiv leder

Frygtelig aggressiv manager, dårlig opførsel hovedsageligt med ældre mennesker. Høj musik, der ikke er i stand til at kommunikere med barmænd på en høflig og ordentlig måde for at købe drinks. Det anbefales ikke.
D
David

18-Jun-2016

Ny ledelse.

Jeg tager til byen Quebec hvert par måneder eller deromkring. Manager og personale var ikke dårlige og generelt indbydende og nætterne var behagelige. Mit sidste besøg var dog anderledes. Den nye manager var rettet mod de ældre stamgæster og fik et par smidt ud uden observerbar grund. Ved du ikke, om hun ønsker at gøre det til et lesbisk mødested? Har bestemt en eller anden dagsorden.
O
Otto

19-Apr-2016

Gerontophilia (om: Jacks anmeldelse)

Der er ingen mening for rentboys eller hustlers at være her på jagt efter forretning. Stedet er alias 'Elephant's Graveyard' (google det) på grund af de ældre kunder, der nyder selskabet med unge gerontofiler, der simpelthen er til gamle mænd. Der er ingen transaktion involveret. Og det har været det samme i mange årtier, jeg tror, ​​pubben er 200 år gammel. Og derfor er de unge, du har set, enten rentboys, der ikke vil komme tilbage, eller den sædvanlige unge skare uden behov for at blive overvåget af personalet.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel