Chariots - Vauxhall (LUKKET)

Chariots - Vauxhall (LUKKET)

En af det sydlige Londons førende gay-saunaer med over 500 skabe, der trækker i efterklubben.

Chariots - Vauxhall (CLOSED)

Placeringsikon

Rail Arches, 63-64 Albert Embankment, London, Storbritannien, SE1 5AW

Populær homoseksuel sauna i hjertet af Vauxhall homoseksuelle landsby. Vogne har travlt hver aften, især i weekenderne, efter at de nærliggende barer og danseklubber lukkes.

Faciliteterne omfatter 500 skabe, to 20-mands dampbade, to 30-mands saunaer, to mørke rum og en labyrint med 50 private kahytter. Der er en internetcafé med tv-stue.

Åbent til sent på hverdage og nonstop i weekenden. Bliv ikke overrasket, hvis du skal stå i kø fra kl. 4 en søndag morgen, når der er stor fest i Vauxhall-området.

Ugedag: 12:00 - 08:00

Weekend: 24 timer

Nærmeste station: Vauxhall

Funktionalitet:
Maze
Afslappende hytter
Mørkt rum
Café
Internetadgang
Dampbad
Sauna
Sats Chariots - Vauxhall (LUKKET)
3.2
Publikums vurdering

Baseret på 174 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

A
Asia

10 Aug 2020

Asiat ødelagt i Vauxhall

Jeg gik der flere gange under mit ophold i London. Oplevelsen var stor!!! Stedet var okay, men mere end noget andet var handlingen fantastisk (hovedårsagen til, hvorfor vi er der). Fyre er virkelig hotte. Fik mig selv til en godbid. I et besøg, minimum 20 fyre, jeg havde det sjovt med. Bedre end pleasuredome.
a
ali firaas

22 Nov 2021

Pocdi786

Helt enig i det.
P
Paul

20-Mar-2020

Moody personale ved indgangen men alt godt i ryggen !!

Personalet kan være ret imødekommende, men en gang i ryggen mødte jeg en gruppe dejlige unge mænd, som viste mig en fantastisk tid, og jeg har regelmæssigt mødtes med dem i andre saunaer, hvor personalet er mere høfligt og blidt!!
S
Southend

10 Nov 2019

Glad kunde

Jeg besøgte det en travl søndag eftermiddag, og det var fantastisk. Havde en masse sjov i dampbad, katakomber og i mørke rum. Hver en øre værd. Jeg fik også en personlig behandling fra et medlem! Anbefaler gerne til alle!
A
Anon

13-Sep-2019

Værste sted jeg nogensinde har været på

Dette er bogstaveligt talt DEN VÆRSTE virksomhed, jeg nogensinde har været i! Du kunne ikke betale mig for at gå tilbage! Det er dyrt for hvad du får! Lokalet er så nedslidt og gammeldags. Det var ikke rent, faciliteterne var under standard, det var tomt, videoerne var dårlige! Der var ikke en eneste flot person der og ingen handling overhovedet. Jeg ville ærlig talt aldrig gå tilbage hertil. For 2 stop på røret er Pleasuredrome i Oxford Circus så meget bedre. De har i hvert fald forsøgt at gøre det til et godt miljø. 0/5
M
Martin

27-Jul-2019

Ligesom stedet

Eftersøgningen i lørdags er en plage, men fyren var høflig og lige så forretningsmæssig som de fleste uddannede sikkerhedsvagter i London. Behovet for det er dog ret indlysende. De bruger også deres dømmekraft og søger ikke i midtugen, hvor jeg oftest er på besøg. Er langt fra Adonis (tænk anden ende af landet), men har det som regel sjovt. Faciliteterne er anstændige, selvom saunaerne er skarpt oplyst nu, og det tegn på ingen aktivitet i jacuzzien: de mener det. Bedre værdi midt på ugen
M
Mario

14-Jul-2019

Kommer aldrig igen

Så jeg tog dertil søndag morgen til London pride weekend. Personalet ved indgangen gennemsøgte mig og min rygsæk, som om jeg var ved et fængselssøgningsanlæg. Så sagde de, at de ville tage mit vand og poppers væk, fordi de ikke var forseglet. Det var de selvfølgelig ikke! Jeg drak vand og brugte poppers aftenen før. de foreslog, at jeg ville købe poppers et andet sted og komme med en forseglet flaske. Jeg har aldrig i mit liv set et homoseksuelt sted, der ikke tillader at tage en flaske poppers! Jeg tog mit vand, mine poppers og gik til en anden sauna i nærheden. Som i øvrigt havde et fantastisk personale, ingen attitude besøgende og jeg havde en fantastisk tid der. Kommer aldrig tilbage.
M
Miguel

19-Jul-2019

Mr

Hej Mario! Kan du fortælle os navnet på den anden sauna, du gik til? Det kan måske hjælpe andre, der har det på samme måde som dig om Chariots (overpris sauna i øvrigt!).
D
Disappointed

9-Jul-2019

Sikkerhed i en weekend er ikke hyggelige mennesker - pas på!

For at fortælle lidt om historien, har jeg i årenes løb været en fast mand i de fleste af Chariots filialer, så kender de fleste af de ledere, der har arbejdet i forskellige filialer, fra ansigtet. Dette er første gang nogensinde, at jeg nogensinde er blevet uhøfligt og upassende nægtet adgang til nogen af ​​Chariots-grenene og din sidste tilbageværende gren. For nu – du har mistet en engang loyal kunde. Held og lykke med alt, du får brug for det.
R
R

21-Jun-2019

sjovt altid

Jeg besøger denne sauna regelmæssigt, jeg har det altid sjovt her. Dette er meget større i størrelse, masser af hytter, brusefaciliteter og dampbade og tør sauna. Jeg ser alle typer og nationaliteter besøge her, hvilket er fantastisk. Jeg er sikker på, at du ikke vil skuffe et besøg her. I London er dette det bedste
M
Mike chisholm

21-Jun-2019

FJÆRELSESPERSONALE

Mange af personalet på dette spillested er fra lande med et fjendtligt regime. Desværre har flere bevaret et element af dette. Når kunder betaler 20 £ entré, har de ret til en vis grad af respekt og høflighed. Mange fyre er lidt uansvarlige med hensyn til sikkerhed her, tak være på vagt.
P
Peter J (56 yr old)

30-May-2019

Gør det ikke!

Det mest uvenlige fronttællerpersonale. Sikkerhedssøgning ved indrejse. Ingen poppers sælges på stedet. En masse spillere, der går rundt og rundt og ikke for meget sjov. Mørke værelse var travlt. Vi ville aldrig vende tilbage.
m
michael

12-May-2019

rent og varmt

I weekenden på en søndag eftermiddag tiltrækker saunaen en sofistikeret herreskare. Forvent at blive forkælet i splinterny sauna og jacuzzi, hvor du kan slappe af og smelte alle dine ugentlige bekymringer væk. Jeg går der hver uge, og jeg kommer væk og føler, at jeg har været i et luksuriøst kurbad i landet.
K
Kostas

22-Apr-2019

Uhøfligt sikkerhedspersonale

Aldrig mere i denne sauna. Sikkerhedspersonalet og politikken for denne sauna er forfærdelig. Efter 1,5 års brug tror jeg, at denne sauna er forfærdelig. I begyndelsen var det perfekt, men de sidste 6 måneder var personalet og sikkerhedspolitikken forfærdelige. Aldrig igen.
E
Esra

26-Mar-2019

Visitor

Selvom et par mennesker i anlægget, virkede det ikke rent. rust på loftet, ikke den bedste oplevelse trods lille mængde
P
Peter

20-Mar-2019

London fyr.

Jeg har brugt Vauxhall Chariots til og fra i de sidste fem år. Det har altid været den bedste London sauna efter min mening. Atmosfæren er venlig og ikke så mørk som mange andre saunaer. For nylig ved to besøg blev jeg kontaktet af den nye leder, som var meget uhøflig og anklagende på sin måde. Jeg endte med at tage afsted kort efter ved begge lejligheder. Jeg forstår, at saunapersonalet har et arbejde at udføre, men denne form for holdning bør aldrig ansættes af frontlinjepersonale, da det er så afskrækkende. Jeg har set den samme leder følge andre saunabrugere på en skræmmende måde. Jeg vender ikke tilbage, hvis denne særlige medarbejder er til stede. Jeg ville have troet, at enhver virksomhed, der er afhængig af kundetal for at overleve, ville være mere forsigtig med den type personer, de ansætter.
L
Lars

12-Mar-2019

Ikke det samme som det plejede at være

Manager med dårlig attitude onsdag/søn. Går rundt med sin fakkel, men intet bliver renset. Det var meget bedre for 1 år siden.
T
Tom

3-Mar-2019

Kast dine penge på vejen

Kundekredsen forsvinder hurtigt og med god grund. Stedet er beskidt, når personalet gør deres bedste, det hele fortrydes af dovne ledelse. Der er dårlig arbejdsindstilling og uvidenhed over for os, der betaler til løn. Ledelsen og ejerne burde skamme sig over virksomheden og dens tilstand. Der er så mange bedre steder end dette sted.
C
Chris

12-Jan-2019

En blandet taske

Jeg har været fire gange for nylig, og hver gang jeg kom væk glad for at vende tilbage. Der er mange hytter og et mørkt rum, hvor jeg gik og snart fik følgeskab af andre. Det førte til at vi fandt en partner, og derfra gik vi til en hytte for at hygge os. Jeg tog kondomer og glidecreme.
r
rass

17 Dec 2018

Følg husreglerne

Når du går ind i folks hus, er du bundet til deres husregler. Således er mange kommentarer, der siger, at personalet er uhøfligt eller for mange problemer, fordi vi ikke følger reglerne. Jeg er faktisk meget glad for at tjekke, inden jeg går ind i lokalet, for i sidste ende er det for vores egen sikkerhed. Især når det er tæt på klubområdet. Tilføj til, især i weekender, der har 24 timers åbent. Mit andet besøg her efter at have læst alle disse kommentarer, kan jeg generelt konkludere sådan for kommende besøgende. Til sidst hjælper de rigtige kommentarer mange andre besøgende med at komme med. Her går du: 1. Sikkerhed - ja de vil tjekke før du går ind, hvis du ikke er skyldig, hvorfor skal du så bekymre dig? 2. Personale uhøfligt - hvem sagde? Det du giver det er hvad du får. Jeg har det meget godt der, især personalet, der i baren er meget venlige (beklager, jeg kan ikke huske hans navn). Så vær sød mod folk, de vil være søde tilbage til dig. 3. Værdi for pengene? Ja for ikke at sige, at det er dyrt, især i weekenden, men jeg tror, ​​det er værd for besøgende som mig at komme en gang imellem. 4. Renlighed - jeg siger ikke, det er meget rent, men dette er det område, jeg tror, ​​de kan forbedre yderligere (medmindre ejeren læser dette). Samlet set værd at besøge.
M
Max

7 Dec 2018

Frygtelig sikkerhedstjeneste og uvidende personale

Personalet er ikke i stand til at håndtere hændelser, tillade andre modstridende homoseksuelle besøgende at tage dine private billeder og nægter at gribe ind for at slette dem, ingen privatlivs- og sikkerhedssupport overhovedet, de er simpelthen ligeglade, alle kan komme og tage dine billeder indenfor . Tør sauna er ikke særlig tør og nogle gange ødelagt og fungerer ikke særlig godt. Gulvet er snavset og kabiner rengøres ikke ofte.
T
Tony

3 Dec 2018

Chariots - Vauxhall (LUKKET)

Ja 500 skabe i omklædningsrummet, men på det seneste har mange af disse 500 skabe stort set stået ubesatte alt for længe, ​​med andre ord selv i weekenden (fredag ​​og lørdag aften) ikke så travlt, som Chariots Vauxhall plejede at have i det gode gamle. dage, hvor man ville håbe på stadig at kunne få et skab, når man ankommer. Det har fortsat været en overraskelse, at de fleste af de kunder, der var mægtig på de andre, lukkede fire filialer, især kunder fra Shoreditch, og Streatham er ikke skiftet til at komme til Chariots Vauxhall som den eneste filial tilbage. Det er meget nedslående. En yderligere overraskelse er, at man i denne periode kunne forvente, at SWEATBOX er under renovering, at Chariots Vauxhall igen vil få travlt i det mindste i weekenden. Det er ret ærgerligt, og det lader en undre sig over hvorfor, *er det fordi folk skulle gøre op for at gå udenfor på gaden efter en cigaret? *Er det, at spotlysene @ jacuzzien er alt for lyse? fordi meget lyse, næsten blændende lys ikke er så beroligende/beroligende/afslappende osv., som man ville forvente i en gay cruising spa, som kan fås i andre saunaer, herunder NZ sauna Amsterdam, osv.! *er det, at der ikke er en enkelt bruser-med-slange til at lette douche? Dette leder tankerne hen på SUNCITY sauna Paris, hvor der endda er et særligt udpeget område med skyllefaciliteter. *er det det dyre 20 £ adgangsgebyr? -fordi Pleasuredrome sauna Waterloo koster £18 i virkeligheden £13 med QX-annonce, og lige så £13 for under 25 med bevis for alder, og de er åbne 24/7. -SWEATBOX sauna Soho lige uden for Oxford Street station koster 17 £ entré for 24 timers pass (betyder, at kunder kan gå ud og komme tilbage inden for 24 timer uden ekstra gebyr), £ 19 for 48 timers pass (kunder kan gå ud og komme tilbage inden for disse 48 timer uden ekstra gebyr), £10 for under 25 plus deres mandage og torsdage specialiteter for studerende og under 25, og de er åbne 24/7 -Og The Locker Room sauna Kennington hele WEEKEND PASS er £20, da de har åbent 24 timer fredag - Søndag (lukker midnat søndag), og kunder kan gå ud og komme tilbage når som helst i hele weekenden uden ekstra gebyr. *er det internettet? med hensyn til Grindr og mange andre apps og websteder. Svarende til hvad online shopping nu gør med vores high street butikker, da man har set mange lukke ned! Det er trist, at så mange saunaer lukker, "Thermos Sauna Amsterdam", osv. Jeg håber, at vi som en del af vores homoseksuelle livsstil skal være med til at bevare saunaer i hele Europa, da de er et sikkert mødeområde. Og operatørerne til også at hjælpe ved at komme med ideer til at lokke kunder! Ingen er glade for at være i en sauna, der ikke er travlt.
P
Paul

27 Nov 2018

Stor og sjov

Jeg tog til Chariots for første gang mandag eftermiddag. Jeg forventede få mennesker og sandsynligvis ikke sjovt overhovedet. Der var dog en god del fyre i alle aldre og former. Jeg er 52, og jeg bliver ved med at tænke, at det hele er i din holdning. Jeg spillede med 4 forskellige fyre yngre og ældre end mig. Jeg vil helt sikkert gå igen.
S
Steven

19 Nov 2018

Meget behagelig

Efter at have læst forskellige anmeldelser var jeg bekymret over, hvordan dette sted ville vise sig at være. Jeg havde læst, at du bliver visiteret og væsker konfiskeret. Dette skete ikke for mig eller min ven. Vi ankom kl. 2 en fredag ​​eftermiddag og tog afsted kl. 6. Jeg forventer, at enhver eftersøgning kan blive foretaget senere, når folk er mere tilbøjelige til at komme ind på stedet med alkohol forklædt som vand eller måske forsøger at smugle stoffer ind efter at have forladt barerne og klubberne i området, så derfor kan jeg forstå sådanne foranstaltninger. for din egen sikkerhed. Folk kan og dør i saunaer, når de blander stoffer og/eller alkohol med varme dampende saunaer. Faciliteterne var meget rene og drikkevarer (vand og dåser) til £1 hver var meget rimelige. Husk at tage en £1 mønt med dig for at sætte ind i et skab.. du får det tilbage fra skabet, når du er klar til at tage afsted. £20 entré får nogle til at virke stejl, men London plejer at være dyrt overalt (en hovedstad så ikke uventet). Bruserne var dejlige. Saunakasse stor. Porno biograf værelse behageligt. Masser af meget rene rummelige hytter at spille i. Loungeområdet var stort med komfortable læder sofaer at sidde på. Personalet var venligt og effektivt. Stedet ser ud til at være i meget god stand.
S
Shawn

23-Oct-2018

Kræsne område

Området virker ret cool, og jeg kunne godt lide alle områderne, men ingen handling. Jeg så nogle attraktive fyre gå her, så hvis du er meget fit og attraktiv, har du bedre held. Ikke så dyrt, og måske tog jeg bare på en aften. Jeg ville prøve det igen, men hørte, at det er optaget omkring kl. 3 i weekenden, og jeg gik tidligere end det. Personalet var pænere end anmeldelserne sagde. Det kan jeg se, hvad de talte om. De får dig til at føle dig underlig, fordi du er der, sikkerheden var god og føltes sikker på grund af det.
C
Chris

18-Oct-2018

Forfærdeligt sted

Beskidt ildelugtende dårligt se efter sted. Personalet renser ikke stedet, så toilethytterne og hele stedet er ekstremt beskidt og ildelugtende. Jeg kan ikke tro, jeg har betalt £20 for adgang til dette forfærdelige sted. Gå ikke derhen.
M
Mark

24-Sep-2018

Et besøg værd

At læse anmeldelserne igennem giver et blandet billede. En person sagde, at det er spild af tid, hvis du er over 45. Som en person, der er næsten 60 år, må jeg sige, at det er ret usandt. Jeg går sjældent utilfreds derfra. For det andet er der negative kommentarer om personalet, men personligt er jeg aldrig stødt på direkte uhøflighed. Nogle er måske mere venlige end andre, men de udfører bare et arbejde; desuden, hvem går i sauna for at brodre sig med personalet? Selve spillestedet er nok den bedst indrettede og bedst udstyrede sauna i London. Bestemt, de 2 dampbade og 2 saunaer er store, men dårligt brugt. Der er sjældent mange mennesker i disse lokaler. Antallet af private værelser i hans mødested er betydeligt, og de er rummelige, bestemt bedre end andre centrale London-saunaer. Så prisen på £20 afspejler sandsynligvis kun det faktum, at udbuddet af faciliteter er bedre end de fleste.
J
Jake

19 Aug 2018

Ubesværet undring

Gik til denne sauna lørdag aften (10-2). Betalte 18 £ for at komme ind som studerende, hvilket ikke ligefrem var en kæmpe rabat i betragtning af, at det er en pebret £ 20 som standard. Glem heller ikke at medbringe 1 £ til skabe. Det var ret travlt med omkring 40 fyre der, men der var ikke meget i forhold til ting, der foregik. De to saunaer og to dampbade var altid helt tomme, og alle spekulerede bare rundt i labyrinten i cirkler og forsøgte at finde nogen, men uden at mange mennesker gik efter noget af det. Duften af ​​poppers var kvalmende, og ingen af ​​sengene var rene. Jacuzzien var fuld af mennesker, der snakkede, hvilket var rart. Og der var masser af action i det mørke rum – selvom dette var et af de få steder, hvor der så ud til at ske noget. Jeg troede, at spejlrummene var ret gode, men igen var der ingen, der rigtig brugte dem. Manglen på tilgængelig glidecreme og kondomer i områderne var ikke stor, da man det meste af tiden skulle gå hele vejen tilbage til skabene. Jeg er ikke sikker på, om mængden er kræsen eller genert, eller om det bare er opsætningen forkert, men det virkede ikke som et travlt sted at være. Jeg er også helt enig i alle de negative kommentarer om personalet, da dørmændene og sikkerheden bare var bizarre og fuldstændig uvelkomne. Det er som om de grinede af, at du var der. Positiver: Mørkeværelse, spejlrum, ret travlt Negativt: personale, renlighed, for meget vandring, dårlig lugt, dyrt Samlet set: Prøv det, hvis du skal, men jeg vil ikke anbefale det, og vil ikke give det en ny chance.
T
Tom

14 Aug 2018

Kunne ikke være ligeglad med mindre holdninger.

Denne forretning hænger næsten ikke ved. Personaleniveauet er nu reduceret til et minimum. Rengøring er i bedste fald krampagtig, madras lugt på grund af mangel på rengøringspersonale, mangel på ordentlige rengøringsmidler, der gør arbejdet godt. Brocken / ineffektiv håndsprit stadig på plads. Nogle receptionspersonale bør have en anden beskæftigelse, ikke foran huset. Håndklæder gamle, grå plettet ved lejligheder. Hvilken temperatur er de vasket ved mon ikke? Vandtemperaturen i bruserne er nu forbedret, tak.
M
Mike

10-Jul-2018

Hvis du kan lide beary guys, er dette saunaen for dig ....

.....heldigvis elsker jeg beary guys! Jeg tror, ​​at dette nu er den sidste Chariot sauna i London, siden Shoreditch og Waterloo blev købt ud, og Limehouse er nu Sailors. Det er stadig en ret anstændig sauna på de rigtige tidspunkter, men kan være en massiv skuffelse på andre tidspunkter. Ligesom alle andre saunaer/krydstogtsbarer/steder, er det klientellet der står for arrangementet. Hvis der ikke er travlt, eller du ikke har lyst til folk der på det tidspunkt, selvom det er travlt, vil din vurdering af stedet sandsynligvis være en smule skæv baseret på, om du havde det godt eller ej, men jeg laver denne anmeldelse hovedsageligt baseret på selve stedet. - Jeg har været der nætter, hvor jeg har haft det rigtig sjovt, og jeg har været der nætter, hvor der ikke er sket så meget. Det ville være uretfærdigt, hvis jeg anmeldte stedet på et skuffende besøg, især da jeg har haft nogle af de mest prangende oplevelser her. Et stort plus ved dette sted i forhold til enhver anden London sauna, jeg har været i, er det faktum, at det (for det meste) er kørestolsvenligt. Det er også en af ​​de største saunaer i London, og det hele er på én etage. Personalet er normalt venligt, og ja, der er en sikkerhedsmand, der tjekker folk, men hvad er problemet, hvis du ikke har noget at skjule? Det her er London. Mange natklubber og pubber gør dette, og hvis du har et problem med, at det personlige rum bliver invaderet af fremmede, hvorfor går du så ind i en gay sauna? Du får to håndklæder (korrekt håndklæder, ikke tynd klud) og en anstændig størrelse skab. Der er et stort loungeområde og en forfriskningsbar, der normalt er velbemandet. Ganske anstændige priser taget det bundne marked i betragtning! Bruser er ok-ish. Der er ganske få af dem, men vand kan være en smule driblende. 2 tør saunarum, det ene varmere end det andet. Begge er tålelige varmemæssigt, og y'erne er ret store. Desuden 2 dampbade. Ingen forskel i varme så vidt jeg kunne se, men stadig gode at have...de ser bare ikke ud til at blive brugt ret meget. Dejlig stor jacuzzi, godt oplyst og rummelig. Vand ved en god temperatur, men kan nogle gange være en smule kloreret, og det kan blive et samlingspunkt for seksuel aktivitet, så hvis du bare vil bruge jacuzzien til en opblødning, og den er travl, skal du være opmærksom på, at du kan støde på ulige vandrende hånd eller 3. Det vigtigste legeområde er stort, ikke for snusket og nok lys til rent faktisk at se andre fyre. 2 pornobiografområder, selvom disse ser ud til at fungere som soveområder for overnattende. Masser af sengebåse, og nogle er spejlrumsområder. Der er også et stort område med mørke rum, men der ser ikke ud til at være et område til gruppesammenkomster. Loungeområdet er det bedste i et London, der er sæder, der bruges som senge af overnattende, men det er meget ikke-attitude. Kun negativer.... det er den dyreste sauna i London. Det er ikke så centralt som noglesaunaer, men det er i hjertet af Vauxhall, så inden for rækkevidde af en masse andre barer og klubber. Åh, og imho, de fyre, som jeg har set her, ser ud til at passe bedre ind i mine personlige præferencer. For det meste ældre fyre (30+), og på en fredag/lørdag aften efter RVT er klientellet beefy, beary, manly og skæggede.
N
Neil

22-Mar-2018

Ingen handling - uhøfligt personale

Besøgte Chariots Vauxhall lørdag aften. Fyren i receptionen var meget uhøflig. Der var omkring 15 fyre i saunaen, men ingen chance for handling. De fleste fyre går rundt og rundt og søger Grindr på deres telefon. Faciliteterne er gamle og beskidte.
B
Bill

18-Mar-2018

Ikke et dejligt sted

Uhøfligt personale. Læs anmeldelserne før, og tænk bare ikke.
L
Lee

1-Apr-2018

Ophold sikker

God sikkerhed, stor sikkerhedsmand, han er sjov, men streng prøver at stoppe stoffer og ballade, men vores samfund er hårdt arbejde
G
George

11-Mar-2018

Personale / dørmænd skal være respektfulde

Jeg tror, ​​at saunaer i London og især denne har glemt, at de driver en virksomhed og skal tiltrække kunder. Behandlingen af ​​dørmændene/sikkerhedsmændene er temmelig modbydelig og på ingen måde acceptabel. Jeg forstår fuldt ud, at de er på en mission og prøver deres bedste for ikke at lade folk gå ind med stoffer, men du skal finde en anden måde at kontrollere det på. Du begynder ikke bare at konfiskere folks ejendele, selv dine cigaretter vil de ikke lade dig bringe ind. Se andre saunaer i Europa, hvordan de driver forretning, se på saunaer i Tyskland for eksempel...
K
Kev

14-Jan-2018

Ingen chance for handling

Jeg gik der en lørdag aften i december fra 20:00 – 22:00, og stedet var tomt. Personalet er ligeglade, det er relativt rent, kun én biograf fungerede og kun ét herlighedshul i det hele. Og hvis du er over 45, glem det - du har absolut ingen chance for at få action der - selvom du er en komplet hunk og hang som en hest, ingen chance. Det var mit andet og sidste besøg, hvis du vil have anstændig handling inden for et par minutter efter at have fået dit sæt af, prøv saunaerne i Brighton og Hove, de er så meget bedre.
L
Lee

8-Feb-2018

Stille

Det er travlt på fredag ​​og lørdag aftener efter midnat, du gik til en tidlig dejlig stor sikkerhedsmand på dagene & personalet om natten, især receptionisten fra nord.
R
Ryan

11 Dec 2017

Rystende indgang

Dette sted har brug for et nyt sikkerhedssystem. Frisket af en udsmider, som jeg aldrig er stødt på, da jeg kom ind i en sauna. Poppers og tobak tog af os og fik at vide, at jeg skulle købe uåbnede poppers indeni. Indgangspersonalet var uhøfligt og syntes ikke at ville besvare vores spørgsmål baseret på dette, vi besluttede at bede om at vende om og prøve, en anden, hvilket er en skam.
G
Gilles

30-Jul-2017

Très moyen (un de plus ...)

Je pensais que Londres serait une ville chaude et dynamique... Erreur... Deuxième étape dans mon tour des saunas londoniens et guère meilleure que le Pleasuredrome. Très peu d'endroits pour les gens comme moi qui cherchent des plans hard et directs. Ce sauna est certes frequenté et l'accueil est sympa mais pas beaucoup d'action... Des équipements pas très grands, des gens qui tournent à se regarder sans plus, pas de darkroom, un sol glissant. Un seul endroit pour les capotes et le gel : à l'entrée. Comme il n'y a pas beaucoup d'action dans les cabines, ce n'est d'ailleurs pas un problème...
M
Matt

19-Jun-2017

Jeg mødte min dreng Sav

Jeg gik ind i saunaen, som jeg plejer, lagde mit bløde håndklæde i skabet og pillede langsomt mine læderbukser af. Først da ud af øjenkrogen fik jeg øje på en høj mørk og smuk græsk mand, der lystede på mig. Jeg kunne mærke, at den seksuelle spænding mellem os byggede op, og vi begyndte endelig at snakke. Han fortalte mig, at han havde friske klæder, og hans crep spil var på punkt. Jeg elsker en mand, der har pænt tøj. Han sagde også, at han har en walk-in-garderobe og 8 Barbour-jakker i hans Penthouse over Dixies-kyllingen. Han sagde, at han var en ivrig Millwall-fan og gik regelmæssigt på dage med sine drenge Stretch og Spanish Joe. Da han stirrede mig ind i øjnene og sagde de magiske ord "Make Dat Ting Hard Fam" smeltede jeg, og vi fandt et aflukke. Næsten 18 måneder senere og efter adskillige vellykkede dates til homoseksuelle barer og roser søger vi nu at blive gift. Sav kan stadig lide sit sociale liv, men en dag kan vi forhåbentlig adoptere et barn og stifte en ordentlig familie sammen.
J
John

20-Apr-2017

Spørger Subman.

Jeg har været omkring 5 gange og nyder hvert besøg. Men nu vil jeg gerne blive lidt mere eventyrlysten. Er det tilladt at tage billeder på vores telefoner? Og jeg vil også gerne vise mig frem i et af de mindre rum ved at vise et lille skilt, der siger noget i stil med "sub kræver Master for disciplin". Jeg spekulerede bare på, hvordan denne form for adfærd ville blive set på derinde. Jeg vil ikke benægte det, jeg er en meget kinky sub og ville elske at møde en potentiel Mester på denne måde. tak skal du have
R
Rashid

8 Aug 2016

Fedt sted

Jeg kom der. Der er rart sted for homoseksuelle. Jeg kan lide det.
F
Felipe

9-Jul-2016

de skal sætte en standard for kundekreds

Fantastiske faciliteter, fantastisk ny jacuzzi, renlighed er perfekt. Dog for mange gamle uattraktive mænd. Jeg kan huske, at jeg gik før og fandt mere sexede (yngre) fyre. De skal sætte en højere standard for klientellet med hensyn til personlig fremtoning.
e
elliott

2-Jul-2016

Sikkerhedsproblemer

Jeg kan ikke lide at blive tjekket af sikkerhedsmændene hver gang jeg kommer her én gang, og kun én gang er det meget afskrækkende plus sikkerhedsmanden gør ikke sit arbejde ordentligt. Han slipper stadig narkomaner igennem, og jeg finder sikkerhedsmanden meget uhøflig, fordi alt er fint. Plus for dyrt £ 19 er for meget, det skal være £ 10 entery plus det har brug for en ordentlig madmenu.
N
Niels

11-Apr-2016

Uvenligt, poppers ikke tilladt

Jeg prøvede at besøge denne sauna lørdag aften. Kassereren var uvenlig og sagde, at jeg skulle vente på inspektion. Jeg havde ingen bagage. Efter et stykke tid dukkede en mand op og sagde, at han skulle røre ved mig overalt, som en politimand. Jeg var en besøgende fra Schweiz og havde selvfølgelig ingen stoffer, kun en flaske aroma/poppers. Jeg fik at vide, at selv dette er forbudt. Så jeg besluttede mig for ikke at bruge mine penge her og gik i omklædningsrummet i stedet for, hvor jeg hyggede mig.
S
Sam

24-Mar-2016

Sammi

Ja, jeg er holdt op med at gå der. Denne sauna er ikke så god som Amsterdam, Paris eller Bruxelles. Det er nu over pris sammenlignet med andre europæiske sauna, skam som det var en sjov sauna
B
Bruno

29-Feb-2016

Søgte på vej ind

Jeg tog dertil søndag eftermiddag med min bf, dybest set for at slappe af efter en vild weekend. Først prøvede vi Shoreditch, da vi vidste, at det snart ville lukke, vi randte (intet svar, tjekkede deres hjemmeside, ingen info, så vovede der og LUKKede, ok, vi tog til Vauxhall, vi blev kropsvisiteret, indholdet af min taske blev undersøgt og mine cigaretter blev beslaglagt! Selv en vandflaske, jeg havde med hjemmefra, fik de mig til at smide den væk, da jeg spurgte Gorillaen ved indgangen hvorfor, sagde han, "vi ved ikke, hvad der er indeni, sagde jeg, "blot vand, lugte det" måtte gå på gaden og smide det væk. Jeg ønskede ikke at deltage i en anden diskussion angående mine cigaretter, så jeg lod det være. Vi betalte vores £19 hver, stedet var simpelthen ulækkert, jeg har været til Saunaer i Sydamerika og de er 100 gange bedre Beskidte, INGEN af bruserne fungerede ordentligt, vi turde ikke gå ind i det tyrkiske bad og vi blev i saunaen og jacuzzien (jeg bad bare om at de lagde nok klor) Efter et stykke tid ønskede vi at have lidt intimitet i en af ​​hytterne, ingen af ​​dem med en fungerende lås, for ikke at nævne madrassernes tilstand, så vi besluttede at forlade vores intimitetsmoment for at komme hjem igen. Sammenfattende, beskidt sted, uhøfligt personale, ødelagte faciliteter. Ærgerligt at dette er nævnt i nogle homoseksuelle guider som "Den bedste sauna i London" dette kan kun betales, ingen person med et minimumsniveau af hygiejne kunne komme med en sådan udtalelse.
b
bob

2-Mar-2016

vokse op

Bouncers er der af en grund til at holde folk i sikkerhed, gå til en hvilken som helst bar eller sauna, og dit vand vil blive taget af dig. Gad du rapportere til en leder, at hytterne trængte til rengøring?
T
TGE

29-Feb-2016

Chariots - Vauxhall (LUKKET)

Det er værd at bemærke, at ledelsen i nogle homoseksuelle saunaer i London har været nødt til at tage skridt til at håndtere problemet med nogle få kunder, der forsøger at smugle stoffer ind, især i weekenden efter "efter lukketid"-klubber er lukket. At tage enhver form for medicin i en sauna er utroligt farligt, men GHB er nok en af ​​de farligste. Denne klare væske kan skjules i vandflasker. GHB kan virkelig slå dig ud, forårsage bevidstløshed, koma og død. Det er forbundet med seksuelle overgreb, hvor nogen får deres drink tilsat. Vi foreslår på ingen måde, at du ville være involveret i en sådan aktivitet, men fremhæver årsagerne til eftersøgningen og afvisningen af ​​at tillade dig at bringe vand ind osv.
t
tim

25 Nov 2015

fortæl mig venligst dine åbningstider for jul / nytår

Anstændigt personale, gode åbningstider i weekenden, masser af gode talenter lørdag aften/sol morgen. Personligt synes jeg, at denne besættelse af renlighed er en rigtig passionsdræber og vil gerne kende de medicinske beviser for det.
J
Jeff

13-Oct-2015

Ikke pengene værd

Det plejede at være et sjovt sted at møde lokalbefolkningen og have det sjovt. Jeg gik søndag eftermiddag. Efter en invasiv søgning ved døren ramte jeg omklædningsrummet, som var det samme, som jeg husker. Faciliteten var beskidt og lugtede dårligt. Det var ikke overfyldt, hvilket overraskede mig, fordi søndag eftermiddag altid har været travl. Mest mænd fra Brasilien og andre lande. Få lokale. Snarere skuffende.
S
Sam

22-May-2015

Tom og dyr

Det er meget dyrt, og det er tomt. Det er også et uhygiejnisk sted. Jeg kunne ikke lide det, og jeg anbefaler ikke fyre.
S
Sam

22-May-2015

Frygteligt sted

Jeg fik kløende hud efter at have været der, uhygiejniske hytter og uhøfligt personale. Det er også meget dyrt, det er 19 pund for adgang, du kan bruge de penge på bedre ting i London, som at gå på homoseksuelle pubber i Soho! Hvis du respekterer dig selv, så gå ikke derhen!
T
Troy

29-Jan-2015

Bedst som det var før

Dette sted er blevet forbedret meget, siden jeg nogensinde kom i de sidste 5 år. Spa-personalet har strengt givet et løft. Stedet er meget renere end før. Faciliteterne fungerer, som de var for 5 år siden. De fyre, der besøgte, så alle godt ud. Hvad mere kan jeg sige, så jeg var glad og nød mit besøg.
M
Marc

19-Apr-2014

Afterhours

Absolut bedst som en afterhours sauna for dem, der går på klub lørdag aften. Virkelig let at komme til fra Barcode, Fire Beyond osv. Ikke billigt, men masser af flotte fyre, men mange er helt spildt på klubturen. Tog op et par gange, men det tog næsten 20 minutter at finde et ledigt værelse.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.