ANGREB

ANGREB

ATTACK

Placeringsikon

Calle Olivar 22, Madrid, Spanien, 28012

ANGREB

Gay cruise club med masser af plads til cruising og hardcore action. Faciliteter inkluderer det originale fangehul, fuld bar, chill-out-område, mørkt rum, boder og legerum.

ATTACK afholder regelmæssige temafester og begivenheder for læder- og fetichfans - tjek hjemmesiden for dagsorden.

Hverdag: 6 - 3 (lukket mandage)

Weekend: fre, lør 6 - 4, søn 6 - 3

Nærmeste station: Tirso de Molina

Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Krydstogt / fetish
Mørkt rum
Gratis Wi-Fi
Afslappende hytter
Sats ANGREB
2.1
Publikums vurdering

Baseret på 145 stemmer

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

3 Stjernevinder

J
Jorge

16-Sep-2019

Boring

Jeg var der for den nøgne nat... Kedeligt. Mange mennesker, men bare altid på udkig efter nogen bedre med det kedelige miljø. Ingen glidecreme.
D
David

12 Aug 2019

Nøgen og masser af action

Kom i aften til nøgenfesten. Jeg havde ikke store forventninger, da Madrid er tomt om sommeren... men blev overrasket over publikum! Masser af lokale og nogle turister, også tak for en vidunderlig aften!
R
Radek

20-Jan-2019

Ikke som forventet

Lille sted mange fyre +50.
M
Mikey

9-Jun-2018

Lille og temmelig vanilje klub

Gik for første gang en fredag ​​aften omkring kl. 11. Ingen dresscode og omkring halvdelen var nøgne, halvt klædt på. Du bliver klædt af i selve baren. Dette er en mere vaniljeklub. Baren er moderne. Der er en slynge bag en skærm. En klub med en målsætning om at være mere slankere ville have haft det ude i det fri. Du kan derefter gå ned til det mørke rum, som er lille, men har et par sengebåse og en anden slynge. Dejlig gruppe fyre. Havde det sjovt. Men sæt fodstropper på dine sejl!
R
Roberto

20-Mar-2018

Poca Marcha aquí

No me gustó nada, tengo 45 años y aquí los camareros sino eres musculado y muy guapo, pasan de ti, ni te miran, aunque clientes así precisamente no abundan en el local, sitio pequeño, y no muy limpio, si además no te atienden bien ni siquiera te apetece tomártela, y menos divertirte, no lo recomiendo
G
Graham

25-May-2017

Ok

Ikke sikker på ved indrejse, hvad de skal gøre, personale ikke så venlige som travlt med at underholde sig selv, men dette var en tirsdag, der sagde god værdi, 4 euro hver, der inkluderer 2 øl. Faciliteterne er ok, en kælder, hvor det meste af handlingen fandt sted, og en tirsdag ret travlt efter kl. De fleste i forskellige former for undertøj eller fuldt påklædt, men der var action, hvis ønsket. Ville jeg gå igen.... ja.
N
Number13

25-Jan-2017

Dejligt sted

Masser af action inde i klubben. Kun ét problem - små områder at lege. Søde mennesker, ingen attitude, god oplevelse. Nøgen søndag - virkelig travlt og ingen måde at gå.
M
MadridFun

26-Sep-2016

Lille mødested, åbne legeområder

Dette er et lille mødested. Toiletområdet er meget mørkt og bruges mest til vandsport. Et ordentligt toilet med sæde. Det sjoveste er ude i offentligheden. En eller to kubik i kælderen. De fleste fyre er nøgne, nogle i jocks. Lille bar, du kan tjekke dine klude ind i baren. To sejl.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.