Afslappende hytter ved Sauna Apollion i Rom

Apollion sauna

Apollion Sauna

Placeringsikon

Via Mecenate 59A, Rom, Italien

Gay sauna i hjertet af Rom. Apollion har en bar, dampbad med kromterapi, tør sauna, hydroterapi, pool, videorum, mørkt rum, rygeområde, massageservice.

Beliggende mellem Colosseum og Termini station.

Hverdag: 2 - 11

Weekend: 2 - 11

Nærmeste station: Colosseo, Termini

Funktionalitet:
bar
Mørkt rum
Massage
Afslappende hytter
Sauna
spa
Dampbad
Svømmepøl
Sats Apollion sauna
3.2
Publikums vurdering

Baseret på 88 stemmer

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

M
Mark

16-Feb-2020

En ældre skare ...

Jeg gik på en fredag ​​mellem 5 og 7. Venlig fyr i receptionen, som talte godt engelsk. Jeg modtog to tynde håndklæder og et par hjemmesko. Indeni... ser faktisk ret flot og labyrintisk ud med alle buerne. Det våde område er ret lille, men der er pool, dampbad og sauna. Crowd... der var måske 30 mennesker, alle overvægtige - og et par spektakulære så- og over 50 år gamle, men bestemt klar til at spille. Hvis det er det, du er til, vil du elske dette sted.
B
Bill

14-Oct-2019

bedst i Rom

Gode, rene faciliteter, travlt aktivt publikum, en blanding af aldre, fantastisk mørkt værelse / herlighedshul, venligt personale. Jeg har aldrig undladt at være tilfreds med Appollion-oplevelsen og mændene der.
D
Don

9-Oct-2018

Virkelig romersk i Rom

Meget flot sauna, fantastisk personale. Bedste tidspunkt at besøge eftermiddag indtil kl. 7.
M
Michael

25 Aug 2018

Bedst til bjørne og far

Jeg har boet i Rom i 20 år. Jeg ved, hvad jeg kan lide. Dette er min yndlings sauna. Min anden favorit ville være Illumined. Jeg er til bjørne og unger. De andre saunaer er ikke for dem. Jeg har altid kedet mig, når jeg går til dem. Jeg finder også sexscenen her mere seriøs. Illumined byder på en masse mennesker, der chatter og går rundt og rundt og ikke gør noget. Så går de alle i den tyrkiske sauna og har som et orgie, men det er så mørkt, at du næsten ikke kan se noget. Ikke til det undskyld. Ikke at Apollion ikke har det samme i gang. Det virker bare mindre essentielt som en del af scenen. Selvom Illumined har et meget bedre jacuzzi og barområde. Det er heller ikke en swimmingpool, det er et stort boblebad. Apollion har et par borde og stole foran pornoskærmene, men du skal hente dine drikkevarer fra receptionen og bære dem dertil, hvilket ikke er det mest praktiske. Illumined er også billigere, når du først betaler for medlemskortet på 15 euro, som du ikke kan bruge andre steder. Apollion har et hyppigt besøgskort, så når du går, tror jeg 12 gange, næste gang er gratis. De accepterer også Andros-kortet, som er det samme kort, der bruges i de fleste virksomheder i Rom, så du har brug for det alligevel. Det vigtige at vide er, at saunaer i Rom generelt kun er gode fra omkring 3:00 til 7:00. Det er hele ugen, uanset hvornår de har åbent.
V
Viktor

29-Mar-2018

Dejlig sauna med kedelige mennesker

Hvis man skal sammenligne med EMC - fantastisk cruising-område, meget lille pool og ikke mange interessante mennesker for sjov. Spild ikke tid og gå til EMC. Men hvis du foretrækker modne usportslige fyre, kunne du godt lide det.
K
K

11-Mar-2018

Super venligt personale

Modtagelse unge fyr var meget venlig og talte godt engelsk. Jeg har aldrig mødt nogen som ham i andre saunaer. Tak skal du have!!
B
Baz

30-Oct-2017

Ikke en dejlig oplevelse

Jeg besøgte en søndag aften, og det var tomt. OK, det er ikke travlt om natten, så jeg tænkte, at jeg ville nyde de faciliteter, som var gode. Men en fyr, der arbejdede der, ville ikke lade mig være i fred! Jeg gjorde det klart, at hans tilnærmelser ikke var velkomne, men han blev ved, indtil jeg bare måtte gå. Spild af penge, og jeg vil ikke gå tilbage! Der er bedre saunaer i Rom.
J
Jim

28 Aug 2017

Optaget Ældre skare

Vi kom her en søndag eftermiddag, og det var ret travlt! De fleste af fyrene var dog overvægtige og ældre. Der var en spredning af yngre fyre (mindre end 45 år), men ikke mange. Et par grusomme mennesker, hvilket altid er tilfældet, ellers generelt respektfuldt. Personalet var fantastisk - venlige og effektive. Værelserne var rene og pæne. Du får håndklæder og hjemmesko. De kunne bruge flere områder til gruppehandling.
D
David

24 Aug 2017

God og ren

Jeg gik der to gange og fandt, at modtagelsesfyrene var meget venlige og hjælpsomme. De unge modtagelse fyre taler godt engelsk faciliteter og god og ren. Publikum er blandede, men hovedsageligt midaldrende mænd. Stedet er ikke let at finde, og jeg gik vild på vej tilbage til mit værelse. Jeg vil besøge dette sted igen.
P
Paavo

7 Aug 2016

Dejlig sauna!

Jeg var i går den 6. august i Apollion! Meget venligt, hjælpsomt personale! Sauna er meget rene og pæne private hytter og så liderligt mørkekammer! Dejligt herlighedshul! Kunder var blandede aldre! I dampsauna god handling! Jeg anbefaler!
S
Stephen

27-Jul-2016

Uhøflig fyr i receptionen, tom

Jeg tog til dette sted den 4. marts 2016 om aftenen omkring kl. 19.00... ikke det nemmeste sted at finde, men jeg nåede dertil. En høj fyr var der, slet ikke behageligt. Jeg bad om at skifte skabet, fordi en fyr var lige over mit tildelte skab og tog sig god tid. Gik tilbage til receptionen for at skifte, og denne fyr siger pludselig NEJ. En mindre, pænere fyr, tog mig tilbage til skabet og bad mig bare være tålmodig. Nej, stedet var tomt for en fredag ​​og slet ikke 30€ værd!!! Forlod uden at give alle mine oplysninger om det dumme medlemskort på 15€...ugh
M
Michael

26-Jun-2016

Mr

Da der 24/6, før 6, fortalte fyren i receptionen mig, at jeg skal betale 20€ for kortet, jeg ved, det er 15€, så rettede en anden fyr, at det fortalte mig, at det var 15€, utroligt, jeg ville ind og vandrede væk!
E
Erwin

14-Jun-2016

Fantastisk sted at være

Ah dejlig sauna, venligt men frækt personale. Jeg fik massage. Jeg kunne have mere, hvis jeg ville blive længere. Det gjorde jeg ikke, men ikke fordi fyren. Han var sød. Den bedste suana at tage til i Rom (hvis du kan lide bjørne-fyrene)
M
Michael

13-Mar-2016

toMichael's

Den bedste saunaoplevelse nogensinde, bedre end noget andet i Paris, Amsterdam, Sydney eller hvor som helst i Australien. MEN personalet bag modtagelse syntes at være enten yderst uhøfligt eller så op selv det var ufatteligt
P
Peter

9-Apr-2015

Den perfekte sauna.

Vi var her den 5. april 2015. Smuk sauna er meget ren og rengøres også løbende. Det er ikke for varmt eller koldt, musikken er ikke for høj eller for blød. Hvis jeg har en sauna ville starte jeg ville kopiere det så. Marco og Peter fra Holland

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.