Stockholm

Gay Stockholm · Hoteller

Stockholm har et fremragende valg af hoteller i nærheden af ​​den gamle bydel (Gamla Stan), populære turistattraktioner og homoseksuelle i Södermalm.

Vores bedste Stockholm-hoteller for homoseksuelle rejsende er vist nedenfor.

Hvis du planlægger et besøg i Stockholm og ønsker at bo på et hotel, der værdsætter mangfoldighed og omfavner LGBTQ+-samfundet, så læs videre for at finde vores bedste anbefalinger nedenfor. Stockholm er ikke bare en destination, det er en fejring af kærlighed, accept og enhed.

 
 

Gay Stockholm · Hoteller

Hotel C Stockholm
Placeringsikon

Vasaplan 4, Stockholm

Vis på kort
2018 Mest bookede
2018 Mest bookede

Top 100

Hvorfor dette hotel? Hjem til Absolut Icebar. Central beliggenhed. Populært valg.
Hotel C Stockholm har den populære Icebar, verdens første permanente isbar, og ligger lige ved siden af ​​hovedbanegården og Arlanda Express.

Samtlige moderne værelser har gratis WiFi, kabel-tv samt faciliteter til at lave te og kaffe. On-site -5 ° C Absolut Icebar er en destination i sig selv, hvor selv brillerne er lavet af is. Lobbyen har et stort akvarium og farvede glaspaneler.

Hotellet er kendt for sin økologiske hjemmelavede morgenbuffet, eller du kan nyde morgenmaden på dit værelse.
Funktionalitet:
bar
Gratis Wi-Fi
Fitness
Massage
Restaurant
Berns Hotel
Placeringsikon

Berzelii Park, Nackstroemsgatan 8, 111 47,, Stockholm

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Stockholm vartegn. Stor værdi. Central beliggenhed.
Hotel Berns har været et vartegn i Stockholm siden 1863. Dets centrale beliggenhed gør det til en god base for at udforske byen, populære turistattraktioner, shopping og homoseksuelt natteliv.

Hotellet tilbyder prisvenlige værelser, som alle er smagfuldt designet og har luksuriøse senge, gratis WiFi og iPod-dockingstation.

Beliggende nær Nybrokajen Havn, få minutters gang fra Stureplan Plads og Nybroplan sporvognsstoppested. Stockholms gamle bydel og kongeslottet kan nås på 10 minutter.
Funktionalitet:
bar
Gratis Wi-Fi
Fitness
Restaurant
Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm
Placeringsikon

Nils Ericsons Plan 4, 111 64 Stockholm, Sverige,, Stockholm

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? I hjertet til Stockholm. Tæt på Hovedbanegården. Fantastiske faciliteter.
Radisson Blu Waterfront og den kongelige viking hoteller ligger lige i nærheden af ​​hinanden i hjertet af Stockholm, tæt på hovedbanegården, shoppingområder og inden for 10-15 minutter til homoseksuelle i den gamle bydel.

Værelserne på Mdern har gratis WiFi, fladskærms-kabel-tv, værdiboks til bærbar computer, opholdsområde, kaffemaskine. Hotellet har sit eget fitnesscenter, lobby lounge, bar. Hotellets restaurant serverer svensk og international mad med panoramaudsigt over byen.
Funktionalitet:
Gratis Wi-Fi
Fitness
Massage
Restaurant
Best Western And Hotel
Placeringsikon

Apelbergsgatan 40,, Stockholm

Vis på kort
2018 Mest bookede
2018 Mest bookede

Top 50

Hvorfor dette hotel? Fantastisk til shopping og homoscene. Meget centralt. Værdi for pengene.
Stor værdi og centralt beliggende i Stockholm. Best Western & hotel ligger tæt på den nærmeste metrostation og nogle af de bedste restauranter i byen. Det største shoppingområde og homoseksuelle natteliv er også inden for rækkevidde.

Hvert af de 201+ moderne, komfortable værelser har fladskærms-tv med kabelkanaler og skrivebord. Der er gratis WiFi overalt. Faciliteterne på stedet inkluderer en restaurant, bar, fitnesscenter og sauna.

Best Westerns bekvemme beliggenhed og værdi for pengene gør det til et populært valg blandt homoseksuelle gæster / homoseksuelle par.
Funktionalitet:
bar
Fitness
Restaurant
Sauna
Clarion Stockholm
Placeringsikon

Rinvagen 98 Stockholm Sverige,, Stockholm

Vis på kort
2018 Mest bookede
2018 Mest bookede

Top 100

Hvorfor dette hotel? Praktisk beliggenhed. Tæt på metrostation og homoscene.
Dette prisvenlige designerhotel ligger i det trendy Södermalm-kvarter, inden for rækkevidde af metrostationen Skanstull og det homoseksuelle natteliv, SLM Stockholm gay krydstogtklub.

Clarion tilbyder fantastiske faciliteter, herunder en pool, fitnesscenter, sauna, spa, restaurant og bar. Værelserne har en fantastisk udsigt og har gratis WiFi, aircondition og kabel-tv.

Hotellet ligger 5 minutter med metro fra den historiske gamle bydel og det kongelige slot. Et fremragende udvalg af barer og restauranter er i nærheden. Området er også berømt for sin skyline, live musik og begivenheder.
Funktionalitet:
bar
Gratis Wi-Fi
Fitness
Massage
Restaurant
Sauna
spa
Solterrasse
Svømmepøl
Scandic Gamla Stan
Placeringsikon

Lilla Nygatan 25,, Stockholm

Vis på kort
2018 Mest bookede
2018 Mest bookede

Top 100

Hvorfor dette hotel? Tæt på homoseksuel scene. Stilfulde værelser. Værdi for pengene.
Scandic Gamla Stan tilbyder prisvenlige værelser i en klassisk bygning fra det 18. århundrede i den gamle bydel nær metrostationen, Det kongelige palads og The Secret Garden homoseksuelle bar,

Værelserne er unikt indrettede med antikke møbler, skrivebord, eget badeværelse, gratis WiFi. Morgenbuffet serveres i en charmerende spisestue. Gratis kaffe og snacks er tilgængelige i lobbyen.

Hotellet tilbyder flot udsigt over byen fra tagterrassen. En fantastisk base, hvorfra man kan udforske Stockholm og dets venlige homoseksuelle scene.
Funktionalitet:
Gratis Wi-Fi
Rex Hotel
Placeringsikon

Luntmakargatan 73,, Stockholm

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Populær blandt homoseksuelle gæster. Smart værdi. Fremragende beliggenhed.
Den smarte værdi Rex tilbyder moderne værelser nær Stockholm centrum, en kort gåtur fra Rådmansgatan metrostation, Drottninggatan shoppinggade og to metrostationer fra Stockholms hovedbanegård.

Indenfor en bygning fra det 19. århundrede har de stilfuldt indrettede værelser gratis WiFi, fladskærms-tv og gulvvarme på badeværelset. Gratis te og kaffe og internet-pc'er er tilgængelige i lobbyen. God morgenbuffet.
Funktionalitet:
Gratis Wi-Fi

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.