Gay Sevilla · Hoteller

Gay Sevilla · Hoteller

Sevilla har et stort udvalg af hoteller i centrum nær den historiske gamle bydel, UNESCOs kulturarv og er omgivet af boutiquebutikker, populære restauranter, caféer og en livlig homoseksuel scene.

Klik her for at få flere hotelvalg søg alle hoteller i Sevilla.

Gay Sevilla · Hoteller

Sacristia de Santa Ana
Placeringsikon

Alameda de Hércules 22, Sevilla

Vis på kort
2017 Mest bookede
2017 Mest bookede

Top 100

2018 Mest bookede
2018 Mest bookede

Top 100

Hvorfor dette hotel? Gå til homoseksuelle barer. Historisk bygning. Fremragende værdi.
Det prisvenlige Sacristia de Santa Ana er bekvemt placeret på Sevillas livlige bargade, Alameda de Hércules, få skridt fra 1987 homoseksuel bar og natteliv muligheder.

Boutiquehotellet ligger i en bygning fra det 18. århundrede og tilbyder gratis WiFi, døgnåben reception og 24 elegant indrettede værelser, hver med gratis WiFi, fladskærms-tv med satellitkanaler, aircondition og skrivebord.

Sevillas centrum ligger 15 minutters gang derfra, eller du kan tage bussen, der afgår regelmæssigt fra busstoppestedet nær hotellet.
Funktionalitet:
Gratis Wi-Fi
Petit Palace Marques Santa Ana
Placeringsikon

Calle Jimios 9, Sevilla

Vis på kort
2018 Mest bookede
2018 Mest bookede

Top 100

Hvorfor dette hotel? Central placering. Smuk udsigt. I nærheden af ​​det homoseksuelle natteliv.
Moderne boutique-hotel i hjertet af den gamle bydel og en kort gåtur fra Sevillas katedral. Petit Palace Marques Santa Ana ligger i en bygning fra det 19. århundrede og har en tagterrasse med fantastisk udsigt over byen, gratis WiFi og gratis cykeludlejning.

Hvert værelse har aircondition, trægulv, fladskærms-tv, dvd-afspiller, bærbar computer, minibar og værdiboks. Morgenbuffet serveres dagligt i hotellets dejlige indendørs gårdhave.

Mange restauranter og tapasbarer ligger i nærheden. Populær bøssedansklub Itaca og homoscenen omkring Alameda de Hércules kan nås på 10-15 minutter til fods.
Funktionalitet:
Gratis Wi-Fi
Hostel One Sevilla Centro
Placeringsikon

Calle Angostillo 6, Sevilla

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Budgetvalg. Fantastisk beliggenhed & service.
Det prisvenlige Hostel One Sevilla Centro ligger i San Andrés-pladsen i den gamle bydel i en traditionel andalusisk stil bygning. Der er tagterrasse med udsigt over byen, gratis WiFi og flere computerstationer.

Hvert enkelt, enkelt indrettede værelse har aircondition og eget badeværelse. Hotellets bar serverer drinks og snacks, og der er et fælles køkken, hvor du kan tilberede dine egne måltider. Der findes restauranter i nærheden.

Fremragende værdi, service og beliggenhed - hotellet ligger inden for 10 minutters gang fra den berømte katedral i Sevilla samt barerne og nattelivet på Alameda de Hércules.
Funktionalitet:
bar
Gratis Wi-Fi
Solterrasse
America Sevilla
Placeringsikon

Plaza Del Duque 9,, Sevilla

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Meget centralt. Fantastisk til shopping og homoseksuelle natteliv.
Det smarte Hotel America ligger i centrum af Sevillas gamle bydel i gåafstand fra mange steder, butikker, restauranter og togstationen. MEN TIL MÆND homoseksuel krydstogtbar og Itaca natklub begge er en kort gåtur væk.

Der er et udvalg af enkelt- og dobbelt- / dobbeltværelser, der hver har satellit-tv, aircondition og gratis WiFi. Hotellet har en døgnåben reception. Hotellets restaurant serverer et udvalg af andalusiske og internationale retter.

Receptionspersonalet kan give oplysninger om Sevilla og arrangere billetter og ture. Der er gratis internetadgang i lobbyen.
Funktionalitet:
bar
Gratis Wi-Fi
Restaurant

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.