Gay Sevilla · Byguide

Gay Sevilla · Byguide

Første gang i Sevilla? Så er vores homoseksuelle Sevilla guide guide side for dig.

udsigt over det gyldne tårn (Torre del Oro)

Sevilla | Sevilla

Andalusiens hovedstad og centrum af en storbyregion på 1.5 millioner mennesker, Sevilla er 4th største by i Spanien.

Med en maurisk invasion og besættelse, der dominerer middelalderen, har Sevilla en rig historie med Spaniens største forfatter Cervantes, der tilbragte det meste af sit liv her.

I dag er Sevilla et yndet rejsemål for turister, både spanske og internationale. De, der kommer, bliver tiltrukket af dets fantastiske arkitektur, afslappede livsstil, kosmopolitiske cafekultur og flamboyante homoseksuelle scene.

 

Homoseksuelle rettigheder i Spanien

For information om homoseksuelle rettigheder i Spanien, gå til vores Gay Madrid Byguide .

Homoseksuel scene

Selvom Torremolinos kan gøre krav på Andalusiens homoseksuelle hovedstad, tager den homoseksuelle scene i Sevilla på ingen måde en siesta. De fleste af Sevillas homoseksuelle spillesteder er koncentreret omkring Alameda de Hercules og har åbent til langt ud på natten.

Her i Sevilla finder du et anstændigt udvalg af Bøssebarer, Gay danseklubber, Gay Cruise klubber og Homoseksuelle saunaer. Der er også en Spansk sprogkursus rettet specifikt mod homoseksuelle rejsende, hvis du har lyst til at forlænge dit ophold og pudse lidt på spansk.

 

 

At komme til Sevilla

Med fly

Sevilla lufthavn (SVQ) eller San Pablo lufthavn ligger 10 km nordøst for byen. Det er godt forbundet med europæiske destinationer af både de store flagrederier og af budgetflyselskaberne.

Buslinje EA fører dig fra lufthavnen til byens centrum med busstoppestedet lige uden for terminalen. Turen tager 30 minutter, og tjenesterne kører fra 4.30 til 1.15. Singler koster € 4 og kan købes fra chaufføren.

En taxa er den hurtigste måde at komme ind i byens centrum, selvom det er den dyreste. Rejser tager en halv time og koster € 20-25 afhængigt af trafik. Taxaholdepladsen er også lige uden for terminalen.

Med tog

Santa Justa Railway Station har højhastighedstogforbindelser til og fra det spanske fastlands storbyer. Der er ingen direkte internationale forbindelser fra Sevilla.

 

Sådan kommer du rundt i Sevilla

Til fods

En by så charmerende som Sevilla kan bedst udforskes til fods. Byen er relativt kompakt, så det tager ikke lang tid at gå fra sted til sted. Det kan dog være en god idé at tage transport, hvis den svirrende sommervarme er for meget, eller hvis du er tynget af tung bagage.

Med metro

Sevillas metrosystem er i øjeblikket ved at blive udvidet, men er stadig et effektivt middel til at komme rundt. Singler starter fra 1.35 € afhængigt af hvor mange zoner du krydser, og dagspas til alle zoner koster 4.50 €. Tjenester kører fra 6:30 til 11:XNUMX i ugen med senere tog i weekenden.

Med bus

Sevilla har et omfattende busnetværk med flere let at navigere cirkulære ruter. Billetter starter fra € 1.40 og kan købes om bord. Tjenesterne kører fra kl. 6 til 11.30 med nattjenester, der kører indtil kl. For at spare penge kan du få et kort med flere rejser til både sporvogns- og busrejser.

Med sporvogn

Sevillas sporvognsservice kaldes til forveksling Metro-Centre, men er ikke forbundet til metrosystemet, og de respektive billetter gælder ikke for hver transportform. Du kan få en billet fra stationen for 1.20 €. Gudstjenesterne kører fra 6 til 1.30.

Med hest

Et emblematisk billede af Sevilla er dets heste og vogne. Selvom det helt sikkert er et romantisk middel til at komme rundt på, vil vi bede dig om at spare en tanke for hestene og undgå denne metode i den kvælende sommervarme.

Tower Giralda -katedralen

 

Hvor skal man bo i Sevilla

For nogle af de bedste Sevilla -hotelvalg til homoseksuelle rejsende, besøg vores Hoteller i Gay Sevilla .

 

Ting at se og gøre

Katedralen og La Giralda - et imponerende stykke arkitektur, der blev bygget på resterne af den gamle moske. La Giralda plejede at være minareten og tilbyder en spektakulær udsigt. Katedralen er også kendt for at være det sidste hvilested for Christopher Columbus.

Den rigtige Alacazar - fantastisk 14. århundrede palads bygget i maurisk stil, hvor Christopher Columbus planlagde sin rejse til Amerika. Det har mange værelser, haver, gårde og damme at udforske og er en god chance for at undslippe varmen.

Plaza de España - velkendt offentligt torv, som du måske genkender som et filmsted i Star Wars prequel-trilogien.

Parque María Luisa - bygget til 1929 Iber-Americano verdensmesse denne park er nu oversået med smukke monumenter og fascinerende museer.

Museo de Bellas Artes - af mange anses for at være det vigtigste museum i Spanien efter Madrids El Prado. Dette museum er et tidligere kloster, der er vært for et fremragende udvalg af Sevilla-kunst fra den gotiske periode til det tidlige 20. århundrede.

Museo del Baile Flamenco - et andet af Sevillas ikoniske billeder er flamencodanseren, og her kan du finde ud af historien om en af ​​verdens mest berømte danse. Fredag ​​og lørdag aften er der liveoptrædener.

 

Hvornår skal Besøg

Sevilla er kendt som det varmeste storbyområde i Vesteuropa, hvilket resulterer i gennemsnitlige sommerhøjder på 35 ° C. Vi vil anbefale at besøge om foråret eller efteråret, når temperaturen er køligere, og turisterne er mindre. Vintrene er seje, men har tendens til at være vådere.

Som meget af Spanien er der en række fester og begivenheder, der afholdes hele året med religiøse påskeprocessioner og festivalen i april, der sidder sammen højtideligt med karnevalesket. Byen er vært for en gay Pride-festival i juni.

 

Penge

Spanien er et land i euroområdet. Pengeautomater er bredt tilgængelige. Kredit- og betalingskort accepteres bredt. Hoteller, banker og nogle lokale virksomheder driver også valutaborde.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.