oslo, by, solnedgang

Homoseksuelle hoteller i Oslo

Vi har håndplukket nogle fantastiske hoteller i Oslo, som ligger i byens centrum, tæt på turistattraktioner, restauranter, shopping og homoscene

Vores bedste hoteller i Oslo for homoseksuelle rejsende er vist nedenfor.


For flere hotelvalg, Klik her for at søge i alle hoteller i Oslo.

Homoseksuelle hoteller i Oslo

Radisson Blu Plaza Hotel Oslo
Placeringsikon

Sonja Henies plads 3, Oslo

Vis på kort
2018 Mest bookede
2018 Mest bookede

Top 100

Hvorfor dette hotel? Meget centralt. Fantastisk udsigt. Gå til Club Hercules.

Radisson Blu Plaza Hotel ligger tæt på Oslo Hovedbanegård og er det største og højeste hotel i Norge. De stilfulde, moderne værelser har en fantastisk udsigt over byen og Oslofjorden og har gratis WiFi, satellit-tv og minibar.

Hotellet har en pool, et moderne fitnesscenter og en tagrestaurant, der har en uovertruffen udsigt over byen.

London Pub ligger kun 12-15 minutters gang væk. Den nærliggende hovedbanegård tilbyder forbindelser til hele byen og til lufthavnen. Et gennemgående populært hotel på Travel Gay.

Funktionalitet:
bar
Gratis Wi-Fi
Fitness
Restaurant
Sauna
Svømmepøl
Grand Hotel Oslo
Placeringsikon

Karl Johans Gate 31,,, Oslo

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Bedste luksusvalg. Fantastisk spa. På Karl Johans gate.

Det 140 år gamle Grand Hotel er uden tvivl det mest berømte hotel i Oslo. Denne historiske bygning har set Nobelpristagere, Kings & Queens, og mange berømtheder passerer gennem dørene.

Udsmykket med kunst er The Grand ganske enkelt et af de mest slående vartegn på Karl Johans gate (Oslos hovedgade).

Værelserne og suiterne er smukt møblerede, har aircondition og gratis WiFi. Hotellets spa er en af ​​de bedste i Norge og har en swimmingpool, der holdes på en konstant 30°C, dampbad og sauna.

The Grand ligger kun et minuts gang fra den homoseksuelle London Pub og Elsker bar.

Funktionalitet:
bar
Café
Gratis Wi-Fi
Massage
Restaurant
Sauna
Dampbad
Svømmepøl
Thon Hotel Opera
Placeringsikon

Dronning Eufemias gate 4, Oslo

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Populært hotel. Fantastisk beliggenhed. Tæt på homoscene.
Thon Hotel Opera har en perfekt beliggenhed lige ved siden af ​​Oslo Hovedbanegård, hvilket gør det super praktisk til både sightseeing og at komme til / fra lufthavnen.

Hotellet tilbyder et bredt udvalg af værelser, fra budget-singler til rummelige suiter. Samtlige værelser har fladskærms-tv og gratis WiFi. Nogle af værelserne har udsigt over Oslofjorden og det fantastiske nye operahus.

En omfattende morgenbuffet inkluderer et godt udvalg af frugt, grøntsager, brød og pålæg. Hotellet har sin egen sauna, selvom du måske er mere interesseret i det nærliggende Club Hercules homoseksuel sauna.
Funktionalitet:
bar
Café
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Sauna
spa
Scandic Grensen Oslo
Placeringsikon

Grensen 20,, Oslo

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? I nærheden af ​​London Pub. Moderne design. Stor værdi.

Moderne, fremragende værdi for pengene Scandic Grensen ligger kun få minutters gang fra Karl Johans Gate shoppingområde og endnu tættere på Oslos største homoklub, London Pub.

Hotellet tilbyder moderne designede værelser med fladskærms-satellit-tv, iPod-dockingstation, minibar og gratis WiFi. Nogle værelser har flot udsigt over gaden. Der er en café på stedet, og hotellets velsmagende morgenbuffet er en særlig omtale værd.

Nationalgalleriet og Det Kongelige Palads er inden for gåafstand. Scandic hotelkæden har flere lokationer i Oslo - den scandic karl johan er også et godt valg.

Funktionalitet:
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Park Inn By Radisson Oslo Hotel
Placeringsikon

Ovre Slottsgate 2c,, Oslo

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Tæt på homoseksuel scene. Fantastisk til shopping for sightseeing.

Prisbilligt hotel med bekvem beliggenhed, kun få minutters gang fra Karl Johans største shoppinggade og den populære SLM Oslo-gay krydstogtklub.

Værelserne på Park Inn har gratis WiFi, satellit-tv og gulvvarme på badeværelset. En fremragende morgenbuffet serveres dagligt, eller du kan spise på dit eget værelse.

Oslo Hovedbanegård ligger mindre end 10 minutters gang derfra.

Funktionalitet:
bar
Gratis Wi-Fi
Thon Hotel Cecil
Placeringsikon

Stortingsgata 8, 0161 Oslo,, Oslo

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Kvalitet budget hotel. Fantastisk til shopping og natteliv.

Ligesom det populære Thon Opera og Thon Munch, Thon Hotel Cecil tilbyder et smart, enkelt valg for rejsende på et budget.

Dette hotel af god kvalitet har over 130 værelser med gratis WiFi, tv og minibar. Gratis te og kaffe er tilgængelig i lobbyen døgnet rundt, og morgenbuffeten anbefales.

Beliggende ved siden af ​​Stortinget, Norges parlament og Oslos hovedgade, Karl Johans gate, med alle dets butikker og restauranter i nærheden.

Funktionalitet:
Gratis Wi-Fi
Comfort Hotel Grand Central
Placeringsikon

Jernbanetorget 1, Oslo

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Populært valg. Stilfuldt design. Stor værdi & placering.
Dette populære budgethotel ligger inden for Oslo Hovedbanegård. Hotellet tilbyder gratis WiFi, en restaurant, en lille købmand og et døgnåbent fitnesscenter.

Hotellets indretning indeholder kunst af den berømte designer Ariel McMillion. Værelserne er stilfulde og unikt indrettede med fladskærms-tv. Nogle af værelserne har udsigt over Jernbanetorget.

Comfort Hotel er omgivet af store seværdigheder, herunder Oslos operahus og Akershus-fæstningen fra det 13. århundrede. De fleste af byens homoseksuelle spillesteder ligger inden for 15 minutters gåafstand.
Funktionalitet:
Gratis Wi-Fi
Fitness

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.