Koh Samui Gay kort

Koh Samui Gay kort

Vores interaktive Koh Samui homoseksuelle kort. Du kan finde et sted, filtrere din søgning og få mere detaljeret information om lokalet.

Spillestedstype-ikon
Hoteller

Spillestedstype-ikon
Danseklub

Spillestedstype-ikon
Beach

Spillestedstype-ikon
Spise

Spillestedstype-ikon
spa

Spillestedstype-ikon
bar

Spillestedstype-ikon
Alt andet

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.

Hotel hurtig søgning

Alpha Gay Resort

Ejere Beskrivelse: Alpha Gay Resort er det eneste homoseksuelle resort på Samui Island. Alphas unikke resort er placeret på 6,400 kvadratmeter jord sikkert omgivet af høje bambushegn, der tilbyder absolut privatliv. Smukke frodige etablerede grønne områder og massive indfødte træer er integreret i arkitekturen. De 25 nybyggede moderne edgy værelser og villaer vil give gæsterne et tilflugtssted fra det travle byliv for at slappe af, forynge, være fri, blive forelsket og selvfølgelig nyde friheden til at gifte sig. Der er også en nyåbnet udendørs jacuzzi og mørkt rum nu på ejendommen. Gæsterne kan slappe af eller socialisere på solbagende terrasser omkring poolbaren samt planlægge deres dagens aktiviteter med hjælp fra Alphas personale. Meet & Greet-muligheder over drinks og Alpha Private Island Tour er også tilgængelig for alle at deltage. Alpha Gay Resort er det bedste sted at binde lange og inspirerende forhold. Vi har det bedste, venligste og erfarne personale til at hjælpe dig med at planlægge dit drømmebryllup, som du og din partner måske tænker på. Ejendommen ligger mindre end 10 minutters kørsel (3 km) fra Samui Internationale Lufthavn og mindre end 12 minutters gang (1 km) til det hvide sand og det blå vand på den berygtede Chaweng Beach, hvor homoseksuelle barer, danseklubber og dragshows er placeret. Alpha Gay Resort samarbejder med professionelle og veludvalgte homoseksuelle virksomheder på øen, såsom Divas Cabaret, Pride Bar, Hush, Elephant Beach Resort, osv. Resortet har en tætpakket begivenhedsplan for i år, se deres begivenhedssider for flere detaljer.
Avani Samui Resort

Avani + Samui Resort

Beliggende på den sydligste del af Koh Samui-øen tilbyder det homoseksuelle, femstjernede Avani+ Samui Resort romantiske ophold på Pang Ka-strandens hvide sand. Poolvillaer, hver med en privat pool og opholdsstue, og hyggelige værelser med balkon har fladskærms-tv, Wi-Fi og aircondition og er unikt designet til at tilbyde en følelse af privatliv. Resortets restauranter og barer får mest muligt ud af Avanis omgivelser ved havet med afslappede udendørsmiddage ved stranden, solnedgange på taget og romantisk middag i villaen. Gæsterne kan også slappe af ved resortets swimmingpool, få en kvalitetstræning i fitnesscentret, nyde et kajaksejlads eller genoprette balancen med signaturbehandlinger i Avani Spa og yoga på stranden. Der er masser af fritidsaktiviteter til at afbryde dovne dage med at slappe af ved poolen – thailandske madlavningskurser, tempeludforskninger, snorkling ved den nærliggende Koh Matsum-ø eller kvalitetstid med fritgående blide giganter i Samui Elephant Kingdom. Avani tilbyder gratis longtail-bådture til Koh Matsum-øen (der tager cirka 15 minutter). Daglig transport til Lamai Beach, Chaweng og SEEN Beach Club er tilgængelig for gæster, der ønsker at udforske øen. Pride-kampagne: Reservationsperiode: 1. marts – 15. juni 2024Opholdsperiode: 10. maj – 30. juni 2024Minimumsvarighed for ophold: 3 nætter Inklusive: Daglig morgenmad for to. En daglig Sunset Pride-cocktail i vores Tiki Hut. Unik Avani Pride-velkomstfaciliteter.Flydende sushi til 2 med en flaske bobler. 60 min. Parmassage på AvaniSpa. Afhentning og aflevering i lufthavnen. Gratis daglig transport til Seen Beach Club.

Hvad sker der i dag