Koh Samui Thailand - Chawang Strand

Gay Koh Samui Island Guide

Planlægger du en rejse til Koh Samui? Så er vores homoseksuelle Koh Samui-ø-guide noget for dig

 

Koh Samui Thailand - Chawang Strand

Koh Samui เกาะสมุย

Koh Samui (Ko Samui eller blot "Samui") er en ø i Thailandbugten, der ligger omkring 700 km syd for Bangkok og tæt på fastlandsbyen Surat Thani. Det er Thailands næststørste ø efter Phuket, med et areal på over 200 km² og en befolkning på over 63,000.

Samui er kendt for sin hippe, internationale stemning, hvide sandstrande, kokosnøddetræer, fantastiske feriesteder og sjove natteliv. Det tiltrækker over en million besøgende om året og er en af ​​Thailands mest berømte øer.

 

Homoseksuel scene

Samui har et meget livligt natteliv, hvoraf meget er centreret i Chaweng Beach-området. Mens de fleste barer og klubber tiltrækker et blandet publikum, er der nogle få Bøssebarer, Danseklubber og Massage kurbade der specifikt retter sig mod den homoseksuelle klient.

På Chaweng Beach hver aften spilles der en omgang homoseksuel volleyball foran OP Bungalow. De fleste spillere er enten homoseksuelle eller meget homoseksuelle.

Samui Pride, en ikke-profitabel organisation, er vært for regelmæssige arrangementer for at fremme homoseksuel turisme til Samui og indsamle midler til lokale velgørende formål. Disse omfatter den årlige Samui Pride-festival, sportskonkurrencer blandt andre aktiviteter.

 

At komme til Koh Samui

Samui International Airport er overraskende smuk med en bagagehal med stråtag og blomsterbede nede ved siden af ​​landingsbanerne.

Lufthavnen ejes og drives af Bangkok Airways, som flyver til Bangkok, Phuket og andre regionale destinationer. Bangkok Airways codeshare med Etihad Airways.

 

koh-samui-lufthavnThai Airways har daglige flyvninger til Samui fra Bangkok.

 

 

I højsæsonen kan flyrejser blive fuldt bookede ret langt i forvejen - især dem tidligt om morgenen eller sent på eftermiddagen, der er tidsbestemt til at forbinde til interkontinentale tjenester mellem Bangkok og Europa.

Billigere muligheder

Det er muligt at flyve fra Bangkok til en af ​​de nærmeste byer på fastlandet og tage en færge til Samui (Surat Thani med AirAsia eller NokAir; Nakon Si Thamarat med NokAir).

Begge flyselskaber tilbyder billetter, der inkluderer privat bustransport til færgekajen og færgeoverfart til Samui.

Disse kombinerede billetter kan være mindre end halvdelen af ​​prisen for en Bangkok Airways-billet til Samui. Rejsetiden er cirka 5 timer "dør-til-dør" fra Bangkok Don Muang Lufthavn til Nathon Town på Samui's vestkyst. De fleste badebyer ligger på nord- og østkysten, så du skal tillade yderligere 30-50 minutters taxa eller "songthaew" for at fuldføre din rejse.

Disse muligheder er fremragende for dem, der ønsker at spare penge og have lidt mere tid til at rejse, eller for dem, der ankommer til eller har brug for at forlade Thailand fra Bangkoks Don Muang Lufthavn (i stedet for Suvarnabhumi Lufthavn).

Firefly flyver fra Penang og Kuala Lumpur direkte til Samui. AirAsia flyver fra Kuala Lumpur til Surat Thani.

 

-Særlig tak til Adam Preston kl Rainbow Scuba & Tours for informationsopdateringer.

 

 

At komme rundt på Koh Samui

Fra lufthavnen

Der er en taxaskranke i lufthavnen, men private taxaudbydere, der venter bag skranken, kan være en hurtigere mulighed (men også dyrere). Det er bedre at arrangere din lufthavnstransport på forhånd.

Med taxa

En tur på 25-30 km fra Nathon-molen til Chaweng- eller Lamai-stranden burde koste omkring 600-800 baht. Bemærk, at taxapriserne er højere end i Bangkok, og chauffører har en tendens til at bede udlændinge om en fast takst eller meget højere end normal pris.

Med pickup truck

Pickup trucks (eller "songthaews") fungerer som gruppetaxier med en fast takst. Hvis du vil hen til et bestemt sted, så leje en og forhandle prisen med dem på forhånd.

Med motorcykel

Motorcykler kan lejes næsten hvor som helst på øen for mellem 120-700 baht om dagen afhængigt af størrelsen og årstiden. Det er tilrådeligt, at du kun ansætter fra et velrenommeret firma.

På cykel

Cykeludlejning er meget billigt på Koh Samui og bør ikke koste mere end 200 baht om dagen.

Med bil

Det er nemt at køre på Koh Samui, og der er mange biludlejningsfirmaer til rådighed.

 

Strande

Chaweng og Lamai er de mest populære strande på Koh Samui, mens de nordlige strande MaeNam, BoPhut og Choeng Mon er mere fredelige. Disse strande tilbyder en bred vifte af overnatningssteder, fra næsten uddøde strandbungalower til moderne 5-stjernede resorts og alt derimellem.

For detaljer om de mest populære strande på Samui, klik her for at gå Gay Koh Samui Strande .

 

chaweng-strand-samui-2Chaweng strand

 

 

Hvor skal man bo på Koh Samui

De fleste homoseksuelle besøgende bor i nærheden af ​​populære strande som Chaweng, Lamai og BoPhut. Alle disse steder har en bred vifte af overnatningssteder at vælge imellem.

For vores liste over anbefalede hoteller til homoseksuelle rejsende, besøg vores Gay Koh Samui luksushoteller og Gay Koh Samui Mellemklasse + budgethoteller sider.

 

Ting at se og gøre

Bedstemor og bedstefar Rocks - Beliggende på Lamai Beach ligner disse ulige klipper de mandlige og kvindelige kønsorganer; en af ​​Samuis mest populære attraktioner.

Wat Khunaram - Dette tempel er bedst kendt for sin udstillede mumificerede munk.

Fisherman's Village - Livligt natmarked fyldt med restauranter og butikker, beliggende i Bophut-området.

Stort Buddha -tempel (Wat Phra Yai) - Templet blev bygget i 1972 og indeholder en 15 m høj statue af Buddha.

Samui Aquarium og Tiger Zoo - beliggende ved Ban Harn Beach, akvariet har en stor samling af tropiske fisk, vanddyr og farverige koraller. Zoo er hjemsted for bengalske tigre og leoparder. Åbent dagligt 9-6.

Secret Buddha Garden - Bygget i 1976, denne dejlige have er omgivet af frodige skove og klippefyldte bakker.

Angthong National Marine Park - en gruppe smukke øer tæt på Koh Samui dannet af eroderet kalksten.

angthong-national-marine-park

 

Hvornår skal Besøg

Samui er fantastisk at besøge næsten hele året rundt. Højsæsonen er fra januar til marts, de tørreste måneder på øen.

Fra april til september, hvor resten af ​​Thailand har sin monsunsæson, forbliver Samui forholdsvis tørt. Oktober til december er de mest regnfulde måneder.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.