Københavns homoseksuelle kort

Københavns homoseksuelle kort

Vores interaktive København homoseksuelle kort. Du kan finde et sted, filtrere din søgning og få mere detaljeret information om lokalet.

Spillestedstype-ikon
Hoteller

Spillestedstype-ikon
Sauna

Spillestedstype-ikon
Krydstogtsklub

Spillestedstype-ikon
Alt andet

Spillestedstype-ikon
bar

Spillestedstype-ikon
Danseklub

Spillestedstype-ikon
Spise

Spillestedstype-ikon
Shop

Spillestedstype-ikon
Barer lesbisk

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.

Hotel hurtig søgning

AC Hotel Bella Sky Copenhagen

AC Hotel Bella Sky Copenhagen

Oplev 4-stjernet sofistikering i Danmarks hovedstad med de smukt designede boliger og luksusfaciliteter på det ikoniske AC Hotel Bella Sky Copenhagen med sine to skæve tårne. Pak dine kufferter ud i moderne hotelværelser med gulv-til-loft vinduer og autentisk dansk design. Gå på opdagelse i det omkringliggende område, der omfatter en tilstødende golfbane, et stort indkøbscenter og et boligområde med fantastisk arkitektur. Hotellet ligger også ved siden af ​​Western Amager, en unik uberørt naturpark, der dækker omkring 3,500 hektar, eller cirka ti gange så stor som New York Citys Central Park. Gå ikke glip af at tage elevatoren til 23. etage, hvor du finder den prisvindende pan-asiatiske restaurant og cocktailbar SUKAIBA med udsøgt køkken, drinks og en fantastisk panoramaudsigt over København. Eller slap af i en af ​​de andre restauranter og barer, som Brasserie Martha og AC Lounge, og få selvfølgelig en god start i morgenmadsrestauranten, der serverer en af ​​Københavns bedste varme morgenbuffeter. Med en beliggenhed mellem lufthavnen og den pulserende bymidte, ligger vores hotel få skridt fra metrostationen, som på kun 10 minutter tager dig til hjertet af København for nem udforskning af lokale attraktioner, herunder Tivoli, Nyhavn og de historiske slotte. Hvis vejret tillader det, anbefaler vi også, at du nyder turen til byen på en cykel som de lokale eller hopper på en taxa, der tager dig til den pulserende bymidte på få minutter. 

Gay København Events