Bangkok Gay Kort

Bangkok Gay Kort

Vores interaktive Bangkok homoseksuelle kort. Du kan finde et sted, filtrere din søgning og få mere detaljeret information om lokalet.

Spillestedstype-ikon
Hoteller

Spillestedstype-ikon
bar

Spillestedstype-ikon
Spise

Spillestedstype-ikon
Danseklub

Spillestedstype-ikon
Sauna

Spillestedstype-ikon
Massage

Spillestedstype-ikon
Tjenesteudbyder

Spillestedstype-ikon
Fitness

Spillestedstype-ikon
Type

Spillestedstype-ikon
Shop

Spillestedstype-ikon
Barer lesbisk

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.

Hotel hurtig søgning

Standarden, Bangkok Mahanakhon

The Standard, Bangkok Mahanakhon

Standard, Bangkok Mahanakhon ligger i en af ​​de mest ikoniske bygninger på byernes skyline mellem Silom og Sathorns populære homo-venlige områder. Det er tæt på den gamle bydel og Chao Phraya-floden, omgivet af gode restauranter og barer, og det er kun få minutter lang gåtur til den frodige og muntre Lumpini Park. , fitnesscenter, mødelokaler og et dynamisk udvalg af mad-, drikke- og nattelivssteder, The Standard, Bangkok Mahanakhon er velegnet til enhver rejsende, når som helst på dagen eller natten. Der er The Parlour, hotellets centrum for socialt samvær, cocktails, arbejde, lounging, levende musik, foredrag og mere, den eklektiske og uventede tesalon; Drille, amerikanske steakhouse-klassikere på The Standard Grill, en ny ølbar, Double Standard, et prisvindende kinesisk køkken af ​​Mott 40 og to bemærkelsesværdige skyhøje madoplevelser fra Ojo, en mexicansk-inspireret restaurant instrueret af en af ​​de fineste kokke i Mexico til Sky Beach, den højeste udendørs tagbar i Bangkok. Tjek hotellets officielle side for alle detaljer og bestil direkte for de bedste priser. Sky Beach er tilbage, større og bedre! Den legendariske Sky Beach, som ligger højt oppe på The Standard, Bangkok Mahanakhon, genopliver post-regntiden med et udbrud af festlig energi lige i tide til ferien! Nyd uovertruffen udsigt over byen, mens Sky Beach forvandler sig til et pulserende festparadis. Dans under stjernerne til levende musik, der sætter loftet i brand, og lad rytmen bære dig ud i natten med beats fra byens bedste DJs. November markerer startskuddet på en blændende sæson fyldt med fester, beats og betagende udsigter i hjertet af Bangkoks fest.

Hvad sker der i dag

Gay Bangkok Events