bangkok-city-guide-intro-billede

Gay Bangkok City Guide

Planlægger du en rejse til Bangkok? Så er vores byguideside for homoseksuelle Bangkok noget for dig

Planlægger du en tur til Bangkok? Så er vores homoseksuelle Bangkok guide guide side noget for dig.

 

bangkok-city-guide-intro-billede

Bangkok กรุงเทพ

Metropolitan hovedstad og den mest folkerige by i Thailand. Bangkok, kendt på Thai som Krungthep Mahanakhon (eller simpelthen “Krungthep”) er centrum for politik, økonomi, uddannelse, kultur, underholdning og transport.

Bangkok blev grundlagt i 1782 af den første monark af det nuværende Chakri-dynasti og dækker et område på over 1,500 km² på sletten ved Chao Phraya-floden og har cirka 8 millioner mennesker eller mere end 10% af landets befolkning.

De mest turist-populære områder ligger inden for de centrale distrikter, der betjenes enten af ​​BTS skytrain eller MRT underground system. Disse inkluderer:

· Siam & Lumpini

Hjertet af storbyen Bangkok, fyldt med indkøbscentre, restauranter og underholdningssteder.

· Silom & Sathorn

Bangkoks forretnings- og finansdistrikt, hjemsted for mange ambassader, højhuse samt den vigtigste homoseksuelle scene og natteliv.

· Sukhumvit

Et eksklusivt område, kendt for store indkøbscentre, 5-stjernede hoteller, populært blandt expats og lokalbefolkningen i overklassen.

Bangkok

Homoseksuel scene

Bangkoks homoseksuelle scene er måske den mest populære i Asien (skønt Travel Gay startede i Bangkok, så vi er måske lidt partiske).

Den væsentligste Bøssebarer og Gay danseklubber er beliggende i Silom-området, især på Silom Soi 2 og Soi 4 ​​Road. Disse søjler (Telefon pub, The Balcony, The Stranger Barosv.) har tendens til at få travlt efter kl. 10 med mest udenlandske kunder. Til dans, Dj station er altid den bedste mulighed.

Også i Silom er det berygtede "Patpong", Bangkoks 'red light district', der inkluderer en homoafdeling om Soi Twilight (alias Soi Pratuchai), hvor et par go-go værtsbarer kan findes.

Der er mere end et dusin gay saunaer i Bangkok, med Ratchada sauna er den mest populære. Mange saunaer tilbyder massage, men du er forkælet med valg, når det kommer til massage. Afhængigt af den 'type' service, du ønsker, vil du sandsynligvis finde et 'spa' i nærheden af ​​dit hotel, selvom de fleste butikker ligger i kommercielle områder som Silom eller Sukhumvit.

Store homo-dansefester finder sted under nytår og Songkran Festival. Den årlige gKredsløb fester tiltrækker tusinder af homoseksuelle festdeltagere fra hele verden.

 

foran Silom Soi 4 ​​homoseksuelle barer

 

 

Homoseksuelle hoteller i Bangkok

Bangkok er en stor, travl by. Det er vigtigt at vælge det rigtige hotel i det rigtige område. Bangkok har et fantastisk udvalg af hoteller, lige fra funky hostels til femstjernet luksus. Silom er et godt sted at bo, hvis du gerne vil være tæt på det homoseksuelle natteliv. Det er meget turistvenligt, og det er fyldt med hoteller. Siam & Lumpini inkarnerer hovedbyen i Bangkok - dette område er fuld af action og let tilgængeligt med begge Skytrain-linjer.

De fleste homoseksuelle besøgende bor i eller i nærheden af ​​de centrale distrikter i Silom -distriktet eller Siam. For vores liste over anbefalede hoteller i Bangkok til homoseksuelle rejsende, besøg vores Mellemklasse-hoteller i Bangkok, Luksushoteller i Bangkok og Bangkok lavprishoteller sider.

Gay massage i Bangkok

Gay kurbade og massageudbydere er meget udbredte i Bangkok, langt mere end i Vesten. Det skyldes blandt andet socialt konservative holdninger. I mindre liberale kulturer tilbyder homoseksuelle områder og tjenesteudbydere en nøgleservice. Et sted at tage hen som homoseksuel rejsende, have et homoseksuelt samspil – så at sige – og så tage hjem. Bangkok er ret berygtet for at være en by, hvor du kan finde alt.

Vi arbejder med mange homoseksuelle massagetjenester og kurbade i Bangkok. De fleste af dem annoncerer gennem vores websted. Det er sædvanligt at give massøren drikkepenge.

Homoseksuelle saunaer i Bangkok

Bangkok er en by med glæde. Du finder sandsynligvis flere homoseksuelle saunaer i Bangkok end i nogen anden by. Bangkok er ved nogle foranstaltninger den mest besøgte by på planeten. Det betyder, at du har et hidtil uset antal mennesker, der oversvømmer ind og ud af Bangkok, hvoraf mange vil se efter sjov.

Nogle gay saunaer i Bangkok er mere begunstiget af lokalbefolkningen, andre er mere begunstiget af turister. Vores gay sauna guide vil give dig besked om de bedste saunaer i byen, de travleste tider at besøge, vejledninger og mere.

Homoseksuelle rettigheder i Thailand

Homoseksualitet er lovligt i Thailand. Homoseksuelle ægteskaber er det ikke, selvom det kan ændre sig i en ikke alt for fjern fremtid. Bangkok er kendt som et homoseksuel mekka. Homoseksuelle rejsende er blevet tiltrukket af Bangkok i mange år.

Virkeligheden på jorden er lidt mere kompleks for lokale par af samme køn. Thailand er et socialt konservativt land, og homoseksuelle kan blive udsat for forskelsbehandling, især inden for familier og på arbejdspladsen. Når det er sagt, er Thailand et meget indbydende land for LGBT + -udlændinge.

Thailand er berømt for sine ladyboys (kathoey). Der er en udbredt tro i Thailand, at kathoeyerne legemliggør det tredje køn. Kathoeyer accepteres som en del af thailandsk kultur.

At komme til Bangkok

Bangkok betjenes af to lufthavne: Suvarnabhumi lufthavn (IATA: BKK) og Don Muang lufthavn (IATA: DMK). Suvarnabhumi lufthavn bruges af alle flyselskaber i Thailand undtagen Nok Air, Orient Thai og AirAsia, der bruger Don Muang Airport.

Begge lufthavne ligger omkring 30 km fra byens centrum, så vær forberedt på en lang tur for at komme ind til byen - især i myldretiden. Tillad mindst 3 timer at forbinde mellem lufthavne, da de er langt væk fra hinanden, og der er tæt trafik.

Fra lufthavnen

Lufthavn Rail Link er et skytrain, der forbinder Suvarnabhumi Lufthavn og byens centrum ved Phayathai Station, der stopper ved 6 stationer på vejen (06:00 - 00:00). Rejsetiden er omkring 35 minutter. Hvis du har stor eller tung bagage, er dette ikke den bedste mulighed, da det vil kræve noget gang.

De fleste besøgende tager regelmæssigt taxi. Fortsæt til taxakabinen (lige uden for ankomsthallen) i lufthavnen, og du vil få et nummer til din tildelte taxa. Taxaer måles. Der er et lufthavnstillæg på 50 baht på den målte billetpris, og du skal betale vejafgifter.  

Lufthavns Limousiner er også tilgængelige i Suvarnabhumi Lufthavn. En lufthavnslimo er en luksustaxiservice, der koster ca. 1,200 baht en vej til de fleste hoteller (inklusive vejafgifter). Du kan booke en lufthavn Limo ved ankomst til en af ​​boderne i ankomsthallen.

Ofte stillede spørgsmål om Bangkok

Sådan kommer du rundt i Bangkok

At sprede sig rundt i Bangkok behandles i andre sektioner, men det er lige så let at komme rundt i byen. Disse er dine alle muligheder:

Med taxa

Taxier i Bangkok er billige og tilgængelige 24 timer i døgnet. Et rødt lys foran forruden betyder, at taxa kan lejes. Måleren starter ved meget billige 35 baht uden tillæg for nætter eller weekender. Så længe din destination er et velkendt hotel, indkøbscenter eller gadenavn, så vil føreren forstå det. Hvis ikke, skal du bare springe ud og hilse en anden.

Af BTS (Skytrain)

 

 

Bangkoks fremragende forhøjede metro er den hurtigste og mest komfortable måde at rejse rundt i byens centrum på, især i myldretiden. Hvis du bliver i mere end et par dage, skal du købe et kaninkort. Kortet kan fyldes op eller opkræves et fast beløb for 15 eller 25 rejser - økonomisk og mere bekvemt end at stå i kø for at købe enkeltbilletter.

BTS Skytrain-station Bangkok

Af MRT (Mass Rapid Transit)

Bangkok har kun én underjordisk linje, der kører dagligt fra kl. 6 til midnat. Dens rute, fra Bang Sue til Hua Lamphong, krydser BTS Skytrain ved Sukhumvit og Silom. Mærkeligt nok har MRT og BTS hver deres eget billetsystem - observer de lokale.

Af tuk-tuk

Tuk-tuk'er plejede at være alles foretrukne måde at komme rundt i Bangkok på, før Skytrain og taxaer kom. Passagerer er udsat for varme og forurening, men en tuk-tuk kan nogle gange være praktisk. Hvis du beslutter dig for at tage en, skal du aftale prisen, inden du går ombord.

Med motorcykeltaxi

På hver større gade er der motorcykler med ryttere iført nummererede orange jakker. Du kan bede en om at tage dig ned ad gaden mod et mindre gebyr (normalt 10-20 baht). Disse er praktiske til korte ture eller i en fart.

Med bus

Bangkok har et omfattende busnetværk, men chauffører taler normalt kun thailandsk. Du skal kende ruten på forhånd. Ikke turistvenlig.

Hvornår skal man besøge Bangkok

Bangkok har travlt hele året, selvom højsæsonen er fra november til februar, når vejret er behageligt, med temperaturer, der varierer fra 25°C til 32°C. Omkring april og maj er det meget varmt, så vær forberedt. Regntiden er fra juni til oktober.

Mange homoseksuelle rejsende kommer til Thailand til nytår og Songkran Festival (midten af ​​april).

 

Bangkok

 

 

Seværdigheder i Bangkok

Udover de lokales varme gæstfrihed, en meget imødekommende homoscene, har Bangkok meget mere at byde på. Tjek vores Bangkok seværdigheder side.

 

Visa

 

 

De fleste turister kan komme ind Thailand i op til 30 dage uden visum (Klik her for en liste over lande). Fortsæt med indvandring ved ankomsten. Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter din ankomstdato, og du har brug for bevis på videre rejse (f.eks. En bekræftet flybillet).

 

 

Kontakt din lokale thailandske ambassade, inden du rejser, hvis du planlægger at blive længere, arbejde eller besøge mere end tre gange i en 6-måneders periode. Hvis du overskrider dit tilladte ophold, får du en bøde. I henhold til loven skal du altid have dit pas med dig. Meget få turister gør dette. Det er dog en god ide at opbevare en fotokopi af dit pas i din tegnebog.

 

Penge

Thailands valuta er Thai baht (THB). Hæveautomater findes overalt i Bangkok. Kredit- og betalingskort accepteres bredt på hoteller, butikker og restauranter. Du kan blive bedt om et foto-ID.

Du kan bytte sag hos de fleste banker eller hos Super Rich, som tilbyder lidt bedre priser. Super Rich stande er bekvemt på Siam, Chidlom og Asoke BTS Skytrain-stationer - dit pas er påkrævet.

Drikkevand

Vand fra hanen anbefales ikke til drikke. Flaskevand kan købes i alle dagligvarebutikker (7Eleven, Family Mart osv.) I hele Bangkok, 24 timer i døgnet.

For andre tjenester, som du måske finder nyttige, kan du besøge vores Homoseksuelle Bangkok-tjenester .

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.