Homoseksuel Rotterdam

Gay Rotterdam City Guide

Første besøg i Rotterdam? Så er vores byguideside for homoseksuelle Rotterdam noget for dig

 

Rotterdam

"World Port World City" Rotterdam er kendt for sin havn - en af ​​de største i verden. Byens tiltrækningskraft rækker dog langt ud over skibene og kajen.

Dette er en ung, dynamisk by og den næststørste i Holland. Den kulturelle smeltedigel af Rotterdams 173 forskellige nationaliteter bidrager til en kosmopolitisk, liberal atmosfære.

Byens hurtige væksttempo har fået skyline til at ændre sig i de seneste år. Spektakulære skyskrabere sidder nu sammen med historiske havnebygninger, berømte museer og shoppingdistrikter i verdensklasse.

Der er et næsten uendeligt udvalg af restauranter, caféer og pubber sammen med en venlig homoseksuel scene.

Homoseksuel Rotterdam

Homoseksuelle rettigheder i Holland

Holland er verdensledende med hensyn til liberal politik over for og offentlig accept af LGBT-samfundet. For mere information, klik her.

At komme til Rotterdam

Rotterdam betjenes af to lufthavne - Amsterdams Schipol Lufthavn og Rotterdam Haag Lufthavn.

Amsterdam Schipol er landets største internationale knudepunkt. Lufthavnen har en direkte togforbindelse til Rotterdams centrum. Rejsetiden er kun 27 minutter med priser, der spænder fra €13-19. Der er også fremragende vejforbindelser mellem lufthavnen og byen.

Rotterdam Haag Lufthavn ligger kun 15 minutter i bil eller taxa fra Rotterdams centrum eller 20 til 25 minutter med offentlig transport. Bus 33 tager dig til metrostationen Meijersplein, og derfra er det en 10-minutters tur ind til byens centrum, og turen burde koste dig mindre end €2. Taxaer bør koste omkring €20.

Rotterdam har også fremragende søforbindelser med Storbritannien. Stena Line kører fra Harwich i Essex til Hook of Holland, kun 30 minutter i bil fra Rotterdam.

Højhastighedstogforbindelser forbinder Rotterdam med Amsterdam, Antwerpen, Bruxelles og Paris.

At komme rundt i Rotterdam

Med offentlig transport

Byen har et omfattende offentligt transportnetværk bestående af metro-, sporvogns- og buslinjer, der alle drives af RET. Du skal bruge et forudbetalt OV-Chipkaart ("Public Transport-chipkort") til dine rejser med enkeltrejser, der starter ved €1.83.

På cykel

Rotterdam er ekstremt cykelvenlig, og det er normalt den hurtigste måde at komme rundt i byen på. Cykelstier er blevet tilføjet til de fleste større gader sammen med separate trafiklys til cyklister. De fleste hoteller kan hjælpe dig med at leje en cykel til dit ophold.

 

Homoseksuel RotterdamDelfshaven med historisk bygning

 

Rotterdam velkomstkort

Værd at overveje er Rotterdam Welcome Card. Kortet er også et OV-Chipkaart, der er gyldigt til 1, 2 eller 3 dages ubegrænset rejse på alle metro-, sporvogns- og buslinjer i det offentlige RET-netværk fra €11 for en dag.

Du får også en nyttig 25% rabat eller mere på 50 seværdigheder, museer og restauranter. Salgssteder i hele byen kan findes link..

Hvor skal man bo i Rotterdam

Rotterdam har et stort udvalg af hoteller, der passer til enhver smag. Nogle af de bedste hoteller i Rotterdam til homoseksuelle rejsende er angivet på vores Homoseksuel Rotterdam-side.

Ting at se og gøre i Rotterdam

 

 

  • Feyenoord Statium - hjemsted for fodboldklubben Feyenoord. Tjek sølvtøjet og tag en tur gennem klubbens og dette berømte stadions historie.
  • Diegaarde Blijdorp - en af ​​Europas mest betagende zoologiske haver, hjem til hajer, kongepingviner, skildpadder, elefanter, gorillaer, slanger og meget mere. Åbent syv dage om ugen.
  • markedshal - et helt nyt, fantastisk overdækket marked fyldt med butikker, restauranter og caféer. Den indre bue har et af de største kunstværker i Europa.
  • Euromast - for en fantastisk udsigt over byen tur op 185 meter til toppen af ​​Euromast. Åbent dagligt
  • Maritime Museum - et museum i verdensklasse, der viser Rotterdams maritime historie.
  • Museum Boijmans Van Beuningen - Bosch, Rembrandt, Van Gogh, Dali og flere kan findes på denne rejse gennem kunsthistorien.
  • Splashtours - Hop på en bus. Det drejer forkert, og du ender i floden. Faktisk er bussen et sødygtigt fartøj, og turen vil tage langs den spektakulære Maas-flod.
  • SS Rotterdam - Udforsk den største havdamper, der nogensinde er bygget i Holland.
  • Chabot Museum - hjemsted for samlingen af ​​en af ​​de vigtigste hollandske impressionistiske malere, Henk Chabot.
  • Det Nye Institut - arkitektur, design og e-kultur samling af tegninger, modeller og et "ultramoderne" hjem designet i 1933.

 

 

Shopping

I modsætning til mange andre byer i Holland er de fleste butikker i centrum af Rotterdam åbne syv dage om ugen. De fleste butikker åbner kl. 10, undtagen søndag og mandag, når de åbner kl. De fleste lukker kl. 6 (fredag ​​kl. 9).

Penge

Holland er en del af eurozonen. Kredit- og betalingskort accepteres bredt.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.