Homoseksuel Rotterdam

Gay Rotterdam Services

Vores samling af andre homoseksuelle virksomheder, tjenesteudbydere og LGBT-organisationer i Rotterdam

Gay Rotterdam Services

COC Rotterdam
Placeringsikon

Schiedamsesingel 175, Rotterdam, Holland

Vis på kort
4
Publikums vurdering

Baseret på 1 stemmer

Foreningen for Integration af Homoseksualitet (også kendt som COC Rotterdam) er vært for et ugentligt 'Meet and Greet' hver fredag ​​på Café Praag, der ligger i organisationens kælder.

På mødet kan medlemmer interagere med lokale, der er LGBT-tilhængere og forkæmpere. Hvis du er turist, er det den perfekte mulighed for at møde nye mennesker og finde ud af mere om det lokale homoseksuelle samfund.

Foreningen er åben hele ugen og er vært for regelmæssige begivenheder og oplysningsdage. Besøg deres hjemmeside for mere information.

Funktionalitet:
Café

Sidst opdateret den: 13-Feb-2024

FERRY Store
Placeringsikon

Westblaak 127, Rotterdam, Holland

Vis på kort
4.1
Publikums vurdering

Baseret på 9 stemmer

Gaybutik, kunstgalleri og café i Rotterdams centrum. Gennemse FERRY Stores fantastiske samling af LGBT-bøger, originale gaver til ham, film, magasiner, iøjnefaldende fotografi og kunst.

Et godt sted at slappe af med venner når som helst på dagen, mens du nyder en kaffe, panini, salat eller varm skål fra deres kreative menu.

Funktionalitet:
Café
Gratis Wi-Fi
Shop

Mon:16: 00 - 00: 00

Tir: Lukket

Ons: Lukket

Tor:16: 00 - 01: 00

fre:16: 00 - 02: 30

Sat:14: 00 - 02: 30

Sol: Lukket

Sidst opdateret den: 13-Feb-2024

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.