Vores ti mest populære ting at gøre i Taipei

Vores ti mest populære ting at gøre i Taipei

Nævn Taipei, og de fleste homoseksuelle rejsende vil straks tænke på dens farverige homoseksuelle scene og store Pride-festival.

Men der er så meget mere at se og gøre. De fantastiske natmarkeder, store indkøbscentre og lækker mad er også kun en del af historien.

Taipei er ofte savnet af rejsende, der vælger byer med mere velkendte navne såsom Hong Kong, Tokyo eller Bangkok. Dette er virkelig en skam, fordi Taipei er lige så levende som enhver anden asiatisk hovedstad med meget at gøre og se. Og i modsætning til nogle af sine konkurrenter kan Taipei tilbyde et førsteklasses transportsystem med rene undergrundsbaner med aircondition, der gør byen nem at udforske.

Der er også en masse kultur i byen, og du vil også finde mange kunstgallerier og installationer at nyde rundt om i byen. Læs mere: De bedste kunstgallerier i Taipei.

Her er vores top ti liste over foretrukne ting at gøre og se i denne kosmopolitiske by:

National Palace Museum

National Palace Museum har en fremragende samling af kinesiske historiske artefakter og er et fantastisk sted for førstegangsturister at få en forståelse af taiwansk kultur og historie. Beliggende i Shilin-distriktet. Entré NTD160.

Chiang Kai-shek mindesal

Opkaldt efter den tidligere Taiwan-præsident Chiang Kai-shek, dette er Taipeis vigtigste spillesteder for scenekunst - Nationalteatret og National Opera House. Det er også en rekreativ park, hvor folk kan træne og slappe af. Fantastisk sted for billeder. Der er gratis adgang.

Taipei 101

Taipei 101 højeste bygning

En af verdens højeste bygninger, det er hjemsted for adskillige barer og restauranter, en helseklub, biograf og designerbutikker. Betal NTD 500, og du kan gå til 89. til 91. etage for at få et fugleperspektiv af Taipei.

Taipei Zoo

Halvfems hektar udstillingsbygninger og udendørsarealer, herunder det asiatiske tropiske regnskovsdyrsområde, ørkendyreområdet, det australske dyreområde, det afrikanske dyreområde, fugleverdenen og dyreområdet i den tempererede zone. Gå ikke glip af kæmpepandaen. Det er en offentlig park, så besøgende betaler kun 20 NTD for at komme ind.

Maokong-gondolen

Fra Taipei Zoo tager du gondolen til Maokong. Udforsk dette historiske områdes templer, tebutikker og gadeboder, der tilbyder traditionel kinesisk te og mad.

Beitou varme kilder

En tur til Taipei er aldrig komplet uden at besøge en varm kilde. Tag til Beitou-distriktet og vælg mellem over 30 feriesteder. Beitou-museet har over 5,000 artefakter af traditionel folkekunst og broderier.

Longshan-templet

Longshan-templet i Taipei

Byens berømte taoistiske tempel. Fantastisk sted at besøge for billeder. Der er gratis adgang.

Natmarkeder

Natmarkedet er et af Taipeis ikoner. Shilin Night Market er det mest berømte og fantastisk for turister, med boder, der sælger souvenirvarer til tøj og masser af fremragende taiwansk mad. Priserne i de fleste butikker er ikke faste, så prutning er en nyttig færdighed her. Åbent indtil midnat.

Ximending

Levende shopping- og underholdningsdistrikt.

Elephant Mountain Vandresti

En relativt kort (600 meter gåtur) gåtur op ad stejle trapper fører til en skovklædt bakke. Du bliver belønnet med en fantastisk udsigt over byen. Gå tidligt om morgenen eller ved solnedgang.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Taipei

Gennemse et udvalg af ture i Taipei fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Taipei til din rejseFå din guide