Taipei

Gay Taipei · Byguide

Planlægger du en tur til Taipei? Så er vores homoseksuelle Taipei byguide side noget for dig.

Taipei 第 一次 到 台北 吗? 请 悦 查 为 您 准备 的 指南 吧。

Taiwans hovedstad ligger på den nordlige spids af øen. Taipei har et areal på omkring 270 km² og omkring 2.6 millioner mennesker (omkring 7 millioner inklusive forstæderne). Det er en 'global by' og Taiwans politiske, økonomiske og kulturelle centrum.

Taipei har et fremragende transportsystem - med jernbaner, motorveje, lufthavne og busser, der forbinder Taipei med alle dele af øen. For homoseksuelle rejsende er Taipei et fantastisk sted at besøge og anses for at være meget sikkert. Den har alt - en stor homoscene med fester i verdensklasse, masser af shopping- og spisemuligheder, varme kilder og kurbade og en god blanding af gammelt/nyt, øst/vest sightseeing.

Taipei City er opdelt i 12 distrikter. De mest kendte distrikter blandt homoseksuelle rejsende omfatter:

 • Wanhua 萬華區- Taipeis ældste distrikt i Taipei; hjemsted for 'homolandsbyen', Det Røde Hus, Ximending og mange historiske bygninger.
 • Zhongshan 中山區 - byder på parker ved floden, Fine Arts Museum og et stort natteliv og barscene, især for bjørne.
 • Da'an 大安區 - en eksklusiv kommerciel er fyldt med stormagasiner, butikker og trendy restauranter.
 • Xinyi 信義區 - finansdistriktet beliggende ved siden af ​​Da'an; hjemsted for Taipei 101, World Trade Center, store indkøbscentre og mange luksushoteller.
 • Songshan 松山區 - hjemsted for mange finansielle institutioner og firmaer samt Raohe Street Night Market - Taipeis ældste berømte gademarked.
 • Beitou 北投區 - dette forstadsdistrikt huser Yangmingshan National Park og er berømt for sine mange varme kilder 温泉 inklusive de homoseksuelle Kawayu Spa.

Homoseksuelle rettigheder i Taiwan

Når det kommer til LGBT-rettigheder, er Taiwan et af de mest progressive lande i Asien. Regeringen legaliserede ægteskab af samme køn i 2019, og beskyttelse mod forskelsbehandling på grund af seksuel orientering har været på plads siden 2003.

Homoseksuelle rejsende kan forvente at blive behandlet med samme værdighed og respekt som alle andre og kan nyde en række hoteller og spillesteder, der er homospecifikke eller venlige. Undersøgelsen viste, at 75% af befolkningen forud for den lovlige udligning af rettigheder for LGBT + -personer i Taiwan mente, at LGBT + -individer skulle behandles med respekt og kærlighed.

Taiwan har endda en gud dedikeret til at styre kærlighedsliv for homoseksuelle og har været en figur af taiwansk folklore siden det 17. århundrede.

For yderligere oplysninger, besøg vores Homoseksuel Taiwan Vejledning side

Homoseksuel scene

Taipei har en blomstrende homoseksuel scene bestående af Bøssebarer, Gay danseklubber, Homoseksuelle saunaer Spa med bøssemassage. Der er en koncentration af homoseksuelle virksomheder i og omkring Det Røde Hus 西門 紅樓 og Ximen-området i Wanhua District, selvom homoseksuelle spillesteder er spredt ud i andre dele af byen. Et af et antal spillesteder, der findes i The Red House er Cafe Dalida, en moderne og stilfuld homobar, der er et populært tilholdssted blandt byens homoseksuelle befolkning. Baren byder på live-dj's hver aften og en imponerende udendørs loungeterrasse.

Fordelt på to etager og beliggende tæt på Det røde hus, G.Star er en af ​​Taipeis mest populære homo-danseklubber. Klubben er populær blandt byens yngre homoseksuelle befolkning, og klubben får meget travlt i weekenden og er vært for en række liveoptrædener og temaaftener.

På helligdage er der normalt store dansefestbegivenheder, der tiltrækker et stort antal besøgende fra andre asiatiske lande, herunder Hong Kong og Thailand.

taiwan, taipei, natudsigt

Homoseksuelle hoteller i Taipei

De fleste homoseksuelle besøgende bor i nærheden af ​​Ximending eller i nærheden af ​​Zhongxiao East Road shoppingdistrikt. Der er et stort udvalg af Mellemklasse + budgethoteller i disse populære områder. Westgate Hotel er perfekt beliggende kun 1 minuts gang fra Ximen MRT-station og nogle af byens mest populære gay-steder. Hotellet er møbleret og indrettet til en moderne standard, og værelserne har luksuriøse senge, minibar og regnbruser. En række suiter og værelser er tilgængelige for enhver smag og behov.

Nogle af de bedste Luksus Hoteller kan findes i det eksklusive Xinyi-distrikt, hjemsted for Taipei 101 og førende stormagasiner. Bare en af ​​de mange luksusmuligheder, der er tilgængelige i byen, er W Hotel Taipei. W tilbyder gæsterne et avanceret moderne ophold og har alle de funktioner og faciliteter, der forventes af et 5-stjernet sted inklusive smarte toiletter i hvert værelse. Hotellet kan også prale af en fantastisk pool, fitnesscenter og bar, som er tilgængelige for gæster 24/7.

Hvis du planlægger at besøge Taipei på en stor festhelg, tilrådes det at reservere dit hotel i god tid, da værelserne sælges hurtigt, især i løbet af Taiwan Pride i oktober - Klik her for at se vores liste over Gay Taipei-hoteller.

Gay-saunaer i Taipei

Taipei har en af ​​de bedste gay-sauna-scener i Asien, og det imponerende udvalg indeholder også mere traditionelle taiwanske varme kilder, en lokal attraktion blandt homoseksuelle og turister. Nogle af saunaerne i Taipei er kendt som Hattenbas-saunaer eller kilder, der normalt besøges af en homoseksuel demografi. Et af disse spillesteder er Taipei I / 0, en stor sauna fordelt på tre etager og kan prale med et omfattende udvalg af faciliteter. Spillestedet har regelmæssige liveoptræden samt ugentlige temaaftener.

Huang Chi Spa er en mandlig japansk stil varm kilde, og selvom det ikke er et eksklusivt mødested, er det en populær destination blandt homoseksuelle rejsende. Spaen tilbyder et fredeligt tilflugtssted for rejsende, der ønsker at undslippe stress og jag i Taipei med sit blide vandfald og den velplejede have.

Homoseksuel massage i Taipei

Størstedelen af ​​byens homoseksuelle massagesteder kan findes i og omkring Det Røde Hus. Massagesteder i Taipei tilbyder generelt et behageligt og afslappende miljø og er bemandet af veluddannede og kyndige massører. Weipa Spa er en homo-ejet massageservice, der tilbyder en række massager, spabehandlinger og aromaterapi af mandlige terapeuter. Spaen tilbyder behandlingspakker til stor værdi, som gæsterne kan vælge imellem.

Taipei

At komme til Taipei

Byen betjenes af to lufthavne. Taiwan Taoyuan International Airport (TPE) er den største lufthavn, der ligger ca. 30 km fra byen. Der er en transfertjeneste, der henter og afleverer passagerer på de fleste større hoteller og stopper også ved Taipei Main Station.

Songshan lufthavn i centrum af Taipei serverer hovedsagelig indenrigsflyvninger. Busforbindelser, der forbinder lufthavnen med nærliggende byer, er også tilgængelige. Fra lufthavnen er der flere måder at komme til byen på: bus (ekspres og ikke-ekspress), højhastighedstog (der kører hvert 15. minut), envejs taxa og forudbestilt sedan.

MRT fra Taoyuan lufthavn til Taipei Main Station er nu i drift (siden marts 2016). Ruten (53 km) har 24 stationer, der spænder over Taipei City, New Taipei City og Taoyuan City. Det første tog fra Taipei Main Station til lufthavnen afgår kl. 6 og det sidste tog omkring kl. 11.

At komme rundt i Taipei

Metro

Taipei City har et meget rent og sikkert Mass Rapid Transit-system (MRT). Det er et førerløst forhøjet system, hvor de sidste tog afgår ved midnat. Spise, drikke og ryge er forbudt på både stationer og tog, som er tydeligt identificeret på engelsk.

Bus

Taipei busforbindelse er meget effektiv, og alle busser viser alle oplysningerne på engelsk, hvilket gør det let for ikke-kinesisk talende besøgende at komme rundt.

Taxa

Målte taxaer er tilgængelige 24 timer i døgnet og er yderst rigelige i Taipei. De er den nemmeste måde at komme rundt på. De fleste bilister taler begrænset engelsk. Tip er ikke nødvendigt.

Taipei

Oplevelser i Taipei

Der er ubegrænsede muligheder, når det kommer til ting at lave i Taipei. De mest værdifulde attraktioner inkluderer dog:

 • Nyd den betagende udsigt fra den næsthøjeste bygning i verden på Taipei 101
 • Gå op ad Elephant Mountain Hiking Trail
 • Udforsk byens historie på National Palace Museum
 • Besøg Longshan-templet
 • Bliv nedsænket i LGBT + -kulturen i det ikoniske Røde Hus
 • Oplev Asiens største zoologiske have i Taipei Zoo
 • Bad i Beitou Hot Springs

FAQ

Hvornår skal Besøg

Taipei har et semi-tropisk klima. Somrene er varme og fugtige med lejlighedsvis regn, mens vinteren kan være ret kølig og ofte tåget. Mens temperaturen aldrig er for ekstrem hele året, er efteråret den mest behagelige sæson at besøge. Februar til april kan være fugtigt, og maj til oktober er tyfonsæson.

Visa

For rejsende fra de fleste lande er der en 90-dages visumfri besøgsperiode, hvor adgang til Taiwan er tilladt. Rejsende skal dog have seks måneders gyldighed i deres pas og ikke have nogen strafferegister. Der er forskellige regler for de enkelte lande, så tjek reglerne for dit hjemland, inden du bestiller en rejse til Taipei.

Penge

Kredit- og betalingskort accepteres ved de fleste avancerede virksomheder kontanter er stadig meget vigtige i Taipei, og pengeautomater er almindelige og sikre at bruge rundt omkring i byen. Nogle maskiner har en grænse for det daglige tilbagetrækningsbeløb.

Mens priser markeret på varer i butikker har tendens til at være faste, kan rejsende forvente at bytte varer på engrosmarkeder. Priserne kan normalt sænkes med 10% eller 20%.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel