Darren Burn og Brian Kelly

The Points Guy, Brian Kelly, om homoseksuelle rejser, LGBTQ + flygtninge og pandemien

Brian fortsatte med at omdanne sin lidenskab for luftmiljøer (gratis ture, dybest set!) Til et imperium.

Brian Kelly er også kendt som The Points Guy. Hans luftmilerejse begyndte i 1996, da han var barn. Hans far havde opbygget air miles-kreditter gennem årene og havde ingen idé om, hvad han skulle gøre med dem. Brian fandt ud af, hvordan han kunne forvandle luftmilene til en gratis tur til Caribien – en tur, som hans familie ikke troede, de havde råd til. Det var noget af en bedrift for et barn. Brian fortsatte med at forvandle sin passion for luftmile (gratis ture, dybest set!) til et imperium. Han fortæller vores chefredaktør, Darren Burn, alt om sin rejse.

 

Fra Pittsburgh til New York City

 

Han voksede op i Pittsburgh, men har altid ønsket at tage til New York. Brian vidste, at han var homoseksuel fra en meget ung alder, og indså først, da han så et billede af New Kids On The Block. Men selv i en by som Pittsburgh kendte han ikke en eneste homoseksuel person, da han voksede op.

Da han startede sin virksomhed i 2010, besluttede han sig for at være åben om sin seksualitet. "Jeg indså, at halvdelen af ​​mit publikum sandsynligvis er republikanere eller folk, der ikke deler de samme synspunkter. Jeg tænkte i begyndelsen, skal jeg bare være i skabet? Men det er ikke den, jeg er. Jeg tror, ​​min blog tog fart er fordi jeg er autentisk. Jeg ville vise mig selv på rejser, dele mine meninger, og det er det, folk vil have. Jeg har aldrig mødt en eneste person, der kom ud og så ønskede, at de var gået tilbage i skabet."

 

At rejse verden rundt som en homoseksuel mand

 

"Rejser nedbryder barrierer. En af grundene til, at vi har set så store fremskridt, er åben dialog - når folk ser en homoseksuel mand som ikke en trussel." Brian laver meget velgørenhedsarbejde i Afrika. Selvom anti-homo-lovene kan være meget drakoniske i afrikanske lande, har han fået meget ud af at udforske den del af verden.

Dubai har en blomstrende, men skjult homoseksuel scene. I mindre liberale amter oplever man ofte, at tingene er mere komplekse under overfladen. "Jeg har aldrig haft nogen problemer, så længe jeg respekterede kulturen. Generelt kan regeringer have regler, men de daglige mennesker i det land overholder ikke nødvendigvis dem... Du kan sove i en kingsize-seng i Maldiverne eller Dubai med din partner." Diskretion er nøglen.

"Mange rejsende er naive og tror, ​​at USA er en rig regering, og at de vil redde dem [hvis de kommer i problemer]. Det vil de faktisk ikke normalt, så jeg vil gerne minde folk om, at du ikke kan rejse og antage, at din ambassade vil få dig ud. Du skal virkelig have din forstand på dig, når du rejser." Kloge ord!

 

Se hele interviewet

 

 

Lyt som en podcast

 

Lyt på Apple Podcasts Lyt på Google Podcasts Lyt på Spotify

 

Rainbow Railroad i Jamaica og Tjetjenien

 

Rainbow Railroad er en velgørende organisation med en global rækkevidde. De hjælper LGBTQ+-personer, der står over for forfølgelse i mange forskellige lande. Brian tog til Jamaica for at arbejde sammen med dem og så virkeligheden i at være LGBT+ i, hvad der opfattes som et af Caribiens mest homofobiske lande. Det er et af de sværeste steder på jorden at være homoseksuel, siger Brian og som outsider følte han sig ikke selv truet. At være udlænding med penge at bruge og en returflyvning giver nogle privilegier. Den virkelige udfordring er for mennesker, der bor i homofobiske lande.

Situationen i Tjetjenien er endnu værre. Da Brian hørte om koncentrationslejre for homoseksuelle i Tjetjenien han troede i første omgang, at det var en sensationsoverskrift. Det viste sig at være alt for virkeligt, da flere vidner delte deres beretninger om homoudrensningen. "Vi kan alle gøre noget. Jeg begyndte at være vært for nogle fundraisers og bare skabe opmærksomhed, fordi jeg tror ikke engang i det homoseksuelle samfund, at folk forstod, hvor slemt det var. Rainbow Railroad er ikke bare at få folk ud. Det handler om at akklimatisere dem, få dem job og opbygning af fællesskab."

Brian var pioner for donationen af ​​flyselskabs miles til velgørenheden for at gøre det muligt for det at bestille flygtninges flybilletter for at undslippe modgang.

 

Fremtiden for rejser efter coronaviruspandemien

 

Så hvornår tager rejsen op i en post-COVID-verden? "Jeg synes, det er utroligt, at der allerede er vacciner. Inden for de næste måneder, specifikt i USA, vil de fleste amerikanere blive vaccineret til sommeren (2021). Jeg tror, ​​at fremskridt inden for teknologi, testning og vaccinen vil åbne op. rejser. Jeg tror, ​​at denne sommer vil være åben, til en vis grad. Det bliver dog ikke helt åbne grænser, og jeg tror, ​​at sommeren 2022 er, når rejser virkelig vil vende tilbage."

Brian fremhæver mange fordele, som kreditkortbrugere kan få lige nu, især i USA. "Det er bare vildt, hvor meget du kan tjene i point. Tilmeldingsbonusserne er enorme. Vi er ved at lancere vores app, som vil spore alle dine point og så også give værktøjerne til at bruge dem. For det er det store: en masse mennesker har sparet point. Sommeren 2021 vil falde fint sammen med, at folk tænker, at jeg skal en tur, og jeg har alle disse point, så der bliver ikke noget bedre tidspunkt at bruge dem."

 

Brian Kellys Bucket List

 

Når rejsen kommer tilbage, vil han besøge Machu Picchu, inden den bliver overfyldt igen. Galapagosøerne og Ecuador er også øverst på listen. Brian citerer Gay Oktoberfest i München som en must-see festoplevelse. Alle disse tyskere og turister i traditionel påklædning drikker øl fra kl. Hvad kan gå galt?

Find ud af mere om, hvordan du samler flyselskabs miles og point på The Points Guy.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i New York City

Gennemse et udvalg af ture i New York City fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in New York til din rejseFå din guide