Gå til New York

Gay New York City Guide

Planlægger du en tur til New York? Vores homoseksuelle byguide i New York giver dig alle de bedste tips til at udforske Big Apple

 

Gå til New York

New York

Ofte hyldet som den mest spændende by i verden, New York er et sted, du skal se mindst én gang i livet. Det er hjemsted for en af ​​verdens største og bedste homoseksuelle scener. Du finder uendelige ikoniske steder. Så mange film foregår i New York – det føles som om du allerede har været, før du overhovedet ankommer.

New York er den tættest befolkede by i Amerika. Hvis New York var et uafhængigt land, ville det være blandt de ti rigeste lande i verden. Det er et kulturelt, medie- og finansielt kraftværk, og smukke mennesker strømmer til gaderne på jagt efter den store Apple-drøm.

Stonewall National Monument New York

Homoseksuelle barer og klubber i New York

New York kan prale af en homoseksuel scene i verdensklasse. LGBT + amerikanere har længe set New York som et sikkert tilflugtssted. Før sociale holdninger blev mere liberale, var New York stedet at være, hvis du var homoseksuel. Det er stadig hjemsted for et af verdens største LGBT + -samfund.

New Yorks homoseksuelle scene plejede at være centreret omkring Greenwich Village sammen med New Yorks boheme scene. Den største homoseksuelle scene i New York i dag findes i Hell's Kitchen. Nogle af vores yndlings Hell's Kitchen homoseksuelle barer inkluderer Industri og Flammende sadler. Alle er populære blandt turister. Hvis du planlægger en stor homoseksuel aften i New York, er Hell's Kitchen stedet at være. Vi har en komplet guide til Hell's Kitchens homoseksuelle scene her.

East Village er også hjemsted for en stor homoseksuel scene. En af de bedste homoseksuelle barer i East Village er Klub Cumming. Det er opkaldt efter skuespilleren Alan Cumming, hvis du undrede dig! Lige ved siden af ​​East Village finder du Greenwich Village, som er hjemsted for New Yorks mest berømte homoseksuelle bar: The Stonewall Inn. Stonewall er naturligvis fødestedet for den homoseksuelle befrielsesbevægelse.

New Yorks skyline fra Central Park

Homoseksuel-populære hoteller i New York

New York har ikke rigtig homospecifikke hoteller, som Berlin eller Palm Springs har. Som en af ​​de mest homoseksuelle venlige byer i verden kan homoseksuelle rejsende forvente at føle sig velkomne på alle New York-hoteller.

Et af de bedste områder i New York for hoteller er Greenwich Village / Chelsea. Her finder du nogle af vores mest bookede hoteller i New York. Standard High Line er især populær for homoseksuelle rejsende. Det er vært for en bemærkelsesværdig fest under Pride og har en fantastisk tagbar. Det er også en kort femten minutters gang fra den ikoniske Stonewall Inn.

James New York er også et af vores mest bookede hoteller. Det er placeret i SoHo tæt på Brooklyn Bridge. Både Greenwich Village og Chelsea er inden for nem gåafstand. Et stilfuldt og pålideligt valg til dit ophold i New York. Mange turister vil bo på Times Square, men vi vil ikke anbefale det, medmindre du bliver blændet af det skarpe lys.

Tjek vores fulde New York hotelguide her. Du kan også gennemgå vores Luksushoteller i New York hvis du ønsker at plaske ud.

Metropolitan Museum of Art New York LGBT

Homokultur i New York

New York har en legendarisk homoseksuel kulturelle scene. Alle homoseksuelle rejsende i New York bør besøge Leslie-Lohan Museum. Det ligger i SoHo, og det er et af de eneste museer for LGBT + historie og kultur på jorden. Du vil se berømte kunstværker af større LGBT + kunstnere, såsom Andy Warhol. Du vil også se underlige nysgerrigheder fra ukendte New Yorkere. Et af de mest spændende museer i New York er Museum of Sex. Det er ganske enkelt et museum dedikeret til sex.

Den ikoniske Metropolitan Museum of Art er også et must at besøge - det er hjemsted for noget af den mest berømte kunst i verden, samt hvor den legendariske Met Gala afholdes hvert år.

New Yorks teaterscene er uden tvivl den bedste i verden. Naturligvis er mange teaterudøvere LGBT +. Duplex er et ikonisk teater i Greenwich Village. Nogle store homoseksuelle ikoner har optrådt her, herunder Barbra Streisand og Joan Rivers. Tjek vores komplette New York homoseksuelle kulturguide her. Sørg for at udvide dit sind imellem alt fest og spisning. Læs vores fulde guide til New Yorks LGBT+ vartegn.

Ting at gøre i New York

Listen er virkelig uendelig, så vi tænkte, at vi ville pege på de bedste valg.

 

 

  • Se Frihedsgudinden
  • Besøg Ground Zero og 9/11 Memorial and Museum
  • Se et Broadway-show
  • Gå i Central Park
  • Shop på Fifth Avenue
  • Tjek de homoseksuelle barer i Hell's Kitchen
  • Tag kaffe i Chelsea
  • Besøg toppen af ​​klippen for en fantastisk udsigt over New York
  • Besøg Metropolitan Museum of Art
  • Pop over floden ind i Williamsburg i Brooklyn (Læs mere: Brooklyn Gay Guide)

 

 

Besøg Central Park i New York

Homoseksuelle par i Central Park New York

Intet besøg i New York er komplet uden et besøg i den ikoniske Central Park. Beliggende mellem Upper West og Upper East Sides på Manhattan, er det det perfekte sted for en romantisk spadseretur blandt de træbeklædte stier. Det er den mest besøgte park i hele USA med titusinder af besøgende hvert år.

Homoseksuelle badehuse i New York

New Yorks homoseksuelle badehus- og saunascene var legendarisk, men det var længe siden. På højden af ​​hiv-pandemien blev badehusene lukket ned. Selvom nogle homoseksuelle badehuse genåbnede, kom de sig aldrig helt. New Yorks homoseksuelle badehuse og saunaer er ikke et plaster på, hvad du finder i Berlin eller London. Når det er sagt, har vi en guide til de resterende homoseksuelle badehuse i Big Apple.

At komme til New York

Du kan flyve til New York City via John F. Kennedy Internationale Lufthavn eller LaGuardia Lufthavn. Nogle rejsende vil flyve til Newark Liberty International Airport i New Jersey og overføre derfra.

Du kan tage metroen fra JFK lufthavn til Manhattan. Det koster omkring $ 10 og tager lidt over en time. Det er lidt hurtigere at tage pendeltoget. Du kan også få en taxa til omkring $ 60-70. En privat overførsel er sandsynligvis den hurtigste mulighed.

NYC

Ofte stillede spørgsmål om New York

At komme rundt i New York

New York er en travl, tæt befolket by. Folk har tendens til at gå hurtigt. Naturligvis har New York et offentlig transportsystem i verdensklasse. Grand Central Station er verdens største og travleste togstation.

Subway

Den nemmeste og mest økonomiske måde at komme rundt i New York er metroen. New York er enorm, så du får helt sikkert brug for offentlig transport for at komme rundt. Metroen kører 24 timer i døgnet, og den er relativt billig. Betydeligt billigere end London Tube, for eksempel.

Bus

Det er nemt at komme rundt i New York med bus. Når det er sagt, er New York en meget travl by, så busser kan blive fanget i trafikken. Du kan også få en billet til Hop-On-Hop-Off-busservicen - hvilket kan være en fantastisk måde at se New York på.

Taxa

New Yorks taxaer er verdensberømte. De er gule, og du har set dem i tusind film. Forestil dig, at du er Carrie Bradshaw, når du løber ud på gaden og græder "Taxi".

Er New York sikkert?

New York blev angrebet af kriminalitet i 70'erne og 80'erne. Det blev kendt som det rådne æble på grund af dets rystende mord og krigsrater. Ting begyndte at ændre sig i 90'erne, og New York er nu en af ​​de sikreste byer i Amerika.

Hvornår skal man besøge New York

April-juni anses for at være det bedste tidspunkt at besøge New York. September-november er også et populært tidspunkt. Oktober kan være en dyrere måned at besøge. New York er ikke en sæsonbestemt by – det er byen, der aldrig sover. Det tidspunkt, du besøger, afhænger virkelig af, hvilken slags New York-oplevelse du leder efter. Der er ikke rigtig et dårligt tidspunkt at besøge Big Apple. Julen er også populær - sørg for at tjekke skøjtebanen i det legendariske Rockefeller Center.

Smoking

New York forbød rygning på offentlige steder og udviklede et ry for at være en anti-ryger by. At det godt kan være. Hvis du er ryger, kan du stadig ryge ret let. Du skal bare springe ud og ryge på gaden. Du kan ikke ryge indendørs eller på bar- eller caféterrasser. Folk giver dig ikke ondt for at ryge i New York, medmindre du blæser røg direkte på dem!

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.