Florida

De bedste homoseksuelle strande i Florida

De smukkeste strande i Sunshine State

Florida er kendt over hele USA og endda verden for at være hjemsted for nogle af de bedste homoseksuelle strande på kloden. Den socialt konservative stat er paradoksalt nok også en af ​​de mest LGBT + venlige og populære rejsedestinationer, så det bør ikke komme som en overraskelse, at tusinder af homoseksuelle fyre strømmer her hvert år for at nyde områdets solbeskinnede skønhed.

Floridas kystlandskab er også utroligt varieret, og du kan prøve alt fra bystrande med blomstrende musik til robuste dele af uberørt naturreservat. Floridas strande er også travle og populære knudepunkter for aktivitet med en række vandsport, udendørs aktiviteter og underholdning, der passer til enhver homoseksuel rejsende.

Her er vores oversigt over de bedste homoseksuelle strande i Florida.

Florida

Sebastian Street Beach, Fort Lauderdale

Hvert år strømmer tusinder af homoseksuelle rejsende til Sebastian Street Beach for at få mest muligt ud af det uberørte hvide sand, summende lokale natteliv og store homoseksuelle samfund, hvilket gør det til en af ​​USAs mest populære homoseksuelle strande. Stranden ligger i hjertet af Fort Lauderdale og er kun et par skridt væk fra Las Olas Boulevard, et hotspot for resorts og hoteller. I de højeste turistmåneder kan Sebastian Street blive meget travl.

Ikke alle denne massive strand er eksplicit homoseksuel, og det mest populære sted for homoseksuelle turister og lokale er lige mellem gaderne Sebastian og Castillo, og dette område er let at finde. Det vigtigste knudepunkt for homoseksuelle natteliv og samfund i Fort Lauderdale er Sebastian Street og på stranden er du aldrig langt væk fra Fort Lauderdales bedste homoseksuelle natteliv, med mange af byens mest populære og stilfulde barer placeret langs denne solrige boulevard. Læs mere: De bedste homoseksuelle strande i Fort Lauderdale.

Florida

Smather's Beach, Key West

Key West er meget homoseksuel, og ikke overraskende er det også Smather's Beach. Samther's betragtes som en af ​​de bedste homoseksuelle strande i hele Florida, og er et standhaftigt mekka for homoseksuelle rejsende fra hele USA. De fleste af Key Wests strande er kendetegnet ved et ru og rullestenmiljø. Smather's Beach er dog et fantastisk paradis med varmt gyldent sand og blidt blåt vand.

Key West har været et LGBT + -hotspot i årtier på grund af et blomstrende lokalt homoseksuelt samfund, en åben og inkluderende holdning og en kreativ ånd. Byen er hjemsted for en overflod af homoseksuelle barer, klubber og caféer, og Samther's Beach ligger tæt på mange af disse, herunder 801 Bourbon Bar. Baren ligger på Duval Avenue, epicentret for homoseksuel kultur i byen og det bedste sted at slappe af med en lækker cocktail. Læs mere: En homoseksuel guide til Key West.

Beach

Haulover Park, Miami

For at få den ultimative nudistoplevelse, overvej at besøge Haulover Park. Besøgende er velkomne til at gå, svømme og solbade i den komplette nøgen her, da stranden ligger i et stort naturreservat, og den lokale regering håndhæver en tøj-valgfri politik. Haulover Beach er ikke skjult væk eller uden for den slagne vej som mange nudiststrande, området er familievenligt, og der er forskellige områder for nudister, hvilket betyder, at der er noget her for alles smag.

Det rolige blå vand gør stranden til et populært hangout for det lokale homoseksuelle samfund. Stranden er et hotspot til en række aktiviteter med lige så mange solbadere som frisbeespillere og joggere. Læs mere: De bedste ting at gøre i Miami.

Bænk

12th Street Beach, Miami

12th Street Beach kan straks genkendes af rækkerne af stolthedsflag og skatte af varme fyre, der kommer til at nyde dette fantastiske stykke solbeskinnede homoseksuelle samfund. Stranden ligger ved mødestedet på 12th Street og Ocean Drive, bekvemt placeret tæt på meget af byens bedste homoseksuelle natteliv.

12th Street Beach kommer virkelig i fuld glans under Miami Pride, når tusinder af LGBT + -folk fra hele verden ned på sandet i dage med endeløse dansefester og stolthed. Strandens centrale placering betyder, at du vil være tæt på nogle af de bedste spisesteder ved stranden, herunder flere fiskerestauranter, der serverer de friskeste retter.

Læs mere: Miami Gay Strande.

strand

North Lido Beach, Sarasota

Hvis du leder efter actionfyldt sjov og en livlig atmosfære, skal du springe North Lido Beach over. En oase af ro og afslapning, stranden er det ideelle sted at flygte fra stress og jag og genoplade ved siden af ​​det store Atlanterhav. North Lido betragtes som den bedste homoseksuelle strand i Sarasota, og er også et populært rejsemål for cruising, med mange afsondrede steder, der er ideelle til at forbinde med andre homoseksuelle fyre.

Sarasotas sydlige placering betyder, at vandet her spilder ud i Den Mexicanske Golf, hvilket gør dem ekstra varme og især klare. Som sådan er North Lido Beach det ideelle sted at snorkle og svømme.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Fort Lauderdale

Gennemse et udvalg af ture i Fort Lauderdale fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Lauderdalefortet til din rejseFå din guide