Vandtårn

Gay Fort Lauderdale · Byguide

Første tur til Fort Lauderdale? Så kan vores homoseksuelle Fort Lauderdale byguide hjælpe dig med at komme fra A til Å.

Vandtårn

Fort Lauderdale er den homoseksuelle hovedstad i Florida og et afslappet paradis for afslapning og opdagelse. Strækende hvide sandstrande, der er varme fra den næsten konstante sol, giver plads til et travlt centrum og eklektisk og forskelligt udvalg af kvarterer, fyldt med blomstrende kunst og kulturelle scener og rig på underholdning.

Byens vigtigste homoseksuelle distrikt er Wilton Manors, et spændende og livligt distrikt, der har en lang historie som en stærk og blomstrende enklave af homoseksuel kultur. Området spænder over flere blokke og kan prale af en overflod af homoseksuelle barer og klubber, der passer til enhver homoseksuel rejsendes smag. Regeringen i Wilton Manors er lige så homoseksuel som distriktet selv med et flertal LGBT + -råd.

Lesbisk Fort Lauderdale

Homoseksuelle rettigheder i Fort Lauderdale

Florida kan hævdes at være en af ​​de mest socialt konservative og historisk anti-liberale stater i USA, men ligesom sine naboer Miami og Orlando er Fort Lauderdale blevet et mekka for homoseksuelle samfund og kultur i denne røde stat.

Seksuel aktivitet af samme køn blev kun legaliseret i 2003, men siden da har der været en række progressive love og lovgivningsmæssige lovforslag, der har givet LGBT + -individer øget frihed og lighed. Ægteskab af samme køn blev legaliseret i 2015, og Højesteret beskytter LGBT + -personer mod diskrimination på grund af seksuel orientering eller kønsidentitet.

Den offentlige mening med hensyn til LGBT + -personer har oplevet en drastisk ændring i løbet af det sidste årti, hvor flere mennesker støtter forhold mellem samme køn og voksende respekt og empati for LGBT + -personer og -problemer.

Lauderdalefortet

Homoseksuelt natteliv i Fort Lauderdale

Wilton Manors er det primære homoseksuelle distrikt i byen og er et travlt knudepunkt for kreativitet og udtryk. Wilton Manors er også en af ​​USAs mest etablerede og anerkendte homoseksuelle landsbyer. Som sådan er der ikke overraskende en bred vifte af muligheder, når det kommer til homoseksuelle barer og klubber i Fort Lauderdale. Byen har endda flere virksomheder, der tilbyder homoseksuelle nattelivsture, så homoseksuelle rejsende kan få en fuld og varieret oplevelse af den lokale homoscene sammen med et medlem af det lokale LGBT + -samfund.

Den ældste kvarterbøssebar i Fort Lauderdale, Smarty bukser har serveret lækre drinks til lokalsamfundet siden 1961. Det er dog ikke kun drinks på menuen, baren er også kendt for sin gode mad - morgenmad, frokost og aftensmad. Smarty Pants er også vært for en række ugentlige begivenheder, herunder undertøjsfester, karaoke-aftener og spilaftener. Baren er et fremragende sted at mødes og socialisere med venlige homoseksuelle lokale.

Hunters ligger i hjertet af Wilton Manors og er en af ​​byens største bøsseklubber med et rummeligt dansegulv, udendørs terrasse og komfortabelt opholdsstue. Som vært for regelmæssige temaaftener og begivenheder, kan besøgende på jægere nyde country- og western-nætter, kabaret og dragshows. Klubben centrerer mangfoldighed og inklusivitet og er stolt af at skabe en varm, åben og venlig atmosfære.

Lauderdalefortet

Homoseksuelle hoteller i Fort Lauderdale

Byens mest populære gay-venlige hoteller ligger i Wilton Manors homoseksuelle distrikt og det livlige centrum. Disse placeringer lover praktisk og enkel adgang til det brede udvalg af homoseksuelle spillesteder og vartegn, der findes i hele byen. Fort Lauderdale er unik i sine mange homoseksuelle eller kun homoseksuelle indkvarteringer, og byens ry som et hotspot for homoseksuelle rejser betyder, at du vil blive taget højde for her.

The Big Coconut Guesthouse er et af Fort Lauderdales mest populære kun-homoseksuelle hoteller og tilbyder en sjov og venlig oplevelse. Pensionatet ligger kun en kort køretur fra Wilton Manors livlige natteliv og er også valgfri tøj. Værelserne er lyse og rummelige og skaber en luftig og frisk atmosfære. Gæsterne kan også gøre fuld brug af Big Coconuts charmerende gårdhave og poolområde.

Worthington er et andet af byens homoseksuelle-fokuserede hoteller og ligger i hjertet af homoseksuelle Fort Lauderdale. Med de fleste af de bedste homoseksuelle barer, klubber og spillesteder alle inden for gåafstand er hotellet den perfekte base, hvorfra man kan udforske alt, hvad byen har at tilbyde. Den homoseksuelle Sebastian Street Beach er også tæt på, og hele feriestedet driver en politik, der er valgfri for tøj, hvilket giver gratis og frigjort sjov.

At komme til Fort Lauderdale

Byen betjenes af Fort Lauderdale-Hollywood International Airport, en større regional lufthavn, der byder over 700 fly om dagen velkommen. Besøgende kan komme herfra til byens centrum via en række offentlige og private transportmuligheder.

De offentlige transportnet til og fra lufthavnen er ikke gode, og selvom de til tider måske er det billigste valg, er de også længst. Bus- og toglinjerne tager cirka to timer at tage rejsen fra lufthavnen til Downtown-området. Den mest effektive mulighed er at køre eller tage en taxa, begge tager 35 minutter og tilbyder en mere afslappet og behagelig oplevelse.

Homoseksuelt Fort Lauderdale

At komme rundt i Fort Lauderdale

Vand Taxi

Selvom det ikke er den hurtigste, billigste eller mest effektive måde at rejse rundt i Fort Lauderdale, er Water Taxi bestemt den mest behagelige. Med 15 stoppesteder langs byens flodområde, hvoraf mange ligger ved de mest populære turistattraktioner, er Water Taxi en god måde at afslappet rejse under din rejse til byen. Fra vandet vil du også kunne se de mange palæer og lystbådehavne, der er synonyme med denne del af landet.

Bus

Busser er en god mulighed for rejsende, der opholder sig i de centrale områder i Fort Lauderdale og dem med høj turistpopulation, da busser er regelmæssige og pålidelige her. Ligesom andre floridianske byer har byen investeret stærkt i sit busnetværk på grund af de store mængder turister i staten. Bussen er den billigste måde at rejse i Fort Lauderdale på.

Taxa

De vigtigste områder i Fort Lauderdale vil blive tjent godt af Uber og Lyft, og dette kan være den mest effektive måde at rejse på. Der er også masser af licenserede taxaer i byen, og de har tendens til at operere på en enkelt billetpris og beskytter mod prisstigninger.

Svaner

Oplevelser i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale er et stort åbent vand, fascinerende LGBT + historie og kulturelle steder, og nogle af de bedste ting at gøre inkluderer:

  • Sæt sejl på Jungle Queen Riverboat
  • Shop på Riverwalk
  • Besøg Flamingo Gardens
  • Oplev kunstmuseet i Fort Lauderdale
  • Gå ned ad East Las Olas Boulevard
  • Undslippe til sommerfuglverdenen
  • Slap af i Hugh Taylor Birch State Park

Læs mere: Oplevelser i Fort Lauderdale.

Ofte Stillede Spørgsmål

Visa

Dem, der bor uden for USA, skal have et midlertidigt rejsevisum, og disse kan søges via den officielle amerikanske ambassades hjemmeside eller i din lokale amerikanske ambassade.

Hvornår skal du besøge

Det bedste tidspunkt at besøge Fort Lauderdale er mellem december og april. Dette er Floridas højsæson, og i denne periode vil vejret være varmt og solen skinne. Du vil også være fri for sommerens svimlende temperaturer, og vandet bliver også køligere på dette tidspunkt og giver en velkommen flugt fra varmen.

Både vinterhøjsæsonen og sommeren er travle tider på året for byen med høje niveauer af turisme og mange festivaler. Dette gør disse perioder gode for dem, der søger en actionfyldt tur, men i mindre overfyldte gader kan du overveje at besøge om efteråret.

Penge

Der er masser af pengeautomater omkring Fort Lauderdale, og de fleste spillesteder accepterer både kredit- og betalingskort. Dog kan nogle pengeautomater og kortlæsere tilføje et ekstra gebyr for transaktioner, der forsøges med oversøiske kort.

De accepterede og forventede deponeringssatser i Fort Lauderdale er 15-20% for god service.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.