Planlæg en Palm Springs Getaway

Planlæg en Palm Springs Getaway

Greater Palm Springs er en sand oase af kunst, kultur og LGBTQ+-samfund i den vidtstrakte Coachella Valley. Denne ørkendestination omfatter ni tydeligt forskellige byer og er kendetegnet ved sin betagende udsigt, klare himmel og overflod af luksusresorts og hoteller. Greater Palm Springs er bekvemt placeret kun en kort køretur væk fra de internationale rejseknudepunkter i Los Angeles, San Diego og Las Vegas, hvilket betyder, at Greater Palm Springs er en let tilgængelig destination, uanset hvor du er baseret. Oversvømmet med svajende palmer og fyldt med arkitektur fra midten af ​​århundredet er Greater Palm Springs en af Travel Gay's mest populære lokationer i USA og nyder godt af en helårs kalender med prides og andre LGBTQ+-orienterede begivenheder.

Mens den mest berømte af Greater Palm Springs byer er selve Palm Springs, rummer de omkringliggende bygder Rancho Mirage, La Quinta og Coachella hver en masse kultur og underholdning, der bare venter på at blive opdaget. Der løber gennem hver af disse destinationer en rungende kunstnerisk ånd, som kan nydes i alle aspekter af regionen, fra dens ikoniske arkitektur til listen af ​​arbejdende kunstnere, der kalder Greater Palm Springs hjem.

For at hjælpe med din næste rejse har vi samlet en guide, der skal læses, indeholdende al den information, du skal bruge for at planlægge din næste Greater Palm Springs-rejse.

 

Hvordan kommer man til Greater Palm Springs?

 

Nøglen til Greater Palm Springs er US Interstate 10 - dette er din rute ind og ud af ørkenen og en overraskende hurtig forbindelse fra de kosmopolitiske områder i Los Angeles og San Diego. Som sådan kombinerer mange LGBTQ+-rejsende en ferie til Greater Palm Springs med et kort ophold i Los Angeles' queer-paradis.

Hvis du rejser længere væk, er den mest almindelige måde at nå Greater Palm Springs på gennem Palm Springs International Airport - nu letter en række direkte flyvninger og øgede tjenester. Lufthavnen er designet til at byde besøgende velkommen til regionen på en passende tilbagelænet måde, og bytte lange linjer og fluorescerende belysning til velplejede havegange og slående originale kunstværker. Uanset hvordan du vælger at ankomme til Greater Palm Springs, vil du nyde en fantastisk udsigt og uendelige strækninger af betagende ørkenlandskaber.

 

Hvor skal du overnatte i Greater Palm Springs?

 

Takket være den blomstrende turistindustri, der længe har været til gavn for Palm Springs, er byen i dag ekstremt godt betjent af en række hoteller og resorts, der passer til enhver LGBTQ+-rejsendes smag. Hvis du har dine øjne rettet mod byen Palm Springs, en af Travel Gay's mest populære hoteller er East Canyon Hotel og Spa. Denne homo-ejede ejendom var engang eksklusiv for homoseksuelle gæster, men byder i dag velkommen til en mere mangfoldig skare fra alle samfund. Det er stadig et unægteligt queer mødested, og gæsterne kan få mest muligt ud af værelser ved poolen og happy hours om natten. Beliggende tæt på Arenas Road, byens epicenter for LGBTQ+ natteliv, er East Canyon velegnet til at få mest muligt ud af alt, hvad Palm Springs har at tilbyde.

Bygget i Coachella Valley i 1920'erne, La Quinta Resort and Spa er et af de ældste hoteller i Greater Palm Springs og fanger virkelig essensen af ​​det tidlige 20. århundredes popularisering af regionen blandt Hollywoods voksende berømthedsbefolkning. Hotellet ligger på 45 hektar frodig grøn græsplæne og tilbyder gæstepooladgang og en række sundheds- og fitnesstjenester.

Greater Palm Springs er også hjemsted for nogle af Californiens mest unikke private ophold, AirBnBs og pensionater. Uanset om du drømmer om at sove under stjernerne eller nyde den isolerede frihed i en privat villa, vil du være i stand til at finde, hvad du har lyst til i den ekspansive Coachella-dal.

 

Hvor skal man ud i Greater Palm Springs?

 

Det er ingen hemmelighed, at Greater Palm Springs er hjemsted for noget af det bedste LGBTQ+ natteliv i Nordamerika, hvor Arenas Road-området i Palm Springs tilbyder det største udvalg af homoseksuelle barer, klubber og dansesteder. Det smukke ved Palm Springs' queer nattelivsscene er manglen på usynlige grænser og grænser, der deler mange globale LGBTQ+-scener. Du vil finde unge og gamle personer, der fester ved siden af ​​hinanden i denne virkelig inkluderende samling af spillesteder

Uden tvivl en af ​​Palm Springs mest populære homobarer, Toucans Tiki Lounge er en bar med hawaiiansk tema, der tilbyder en afslappet atmosfære, drinkstilbud og en sund blanding af LGBTQ+ lokale og turister. Beliggende i Downtown Palm Springs, er søndag barens mest populære dag, takket være den konsekvent underholdende Sunday Revue. Tukaner er også det perfekte sted at nyde forestillinger fra nogle af byens mest talentfulde og karismatiske drag queens.

For lækre cocktails og en tilbagevendende liste af levende underholdning, karaoke og temaaftener, bør rejsende til Greater Palm Springs være sikre på at besøge En elleve. Denne cocktailbar i Cathedral City er en lokal favorit på grund af sin venlige atmosfære og regelmæssige kabaretbegivenheder.

 

Ting at lave i Greater Palm Springs?

 

Greater Palm Springs er internationalt anerkendt for sin rigdom af kunstnerisk kultur, og arkitektoniske karakter og besøgende i regionen vil kunne nyde en række museer, gallerier og ture designet til at fremhæve denne unikke kreative ånd. Palm Springs Art Museum er et epicenter for kultur og byder på en samling af værker, der afspejler en innovativ og fremadskuende tilgang til kunst.

Med lydløst svajende palmer og et klima, der inspirerer til ro, er Greater Palm Springs en hi af luksuriøse spa- og wellnesscentre. Det er den ideelle destination for LGBTQ+-rejsende, der leder efter muligheder for at slappe af og slappe af i et helhjertet accepterende miljø. Et af højdepunkterne i denne kollektion er Sensei Porcupine Creek Spa - beliggende i det landlige Rancho Mirage og lægger vægt på en naturfokuseret tilgang til wellness.

For at opdage flere af de uforglemmelige oplevelser, der tilbydes i Greater Palm Springs, skal du sørge for at læse vores Ting at gøre i Greater Palm Springs-redaktionen.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Palm Springs

Gennemse et udvalg af ture i Palm Springs fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Palm Springs til din rejseFå din guide