Palm Springs

En homoseksuel guide til Palm Springs - barer, hoteller, historie og begivenheder

Californiens homoseksuelle ørkenoase

Palm Springs har været en magnet for homoseksuelle rejsende i mange år. Det kan virke som et usandsynligt homoseksuelt mekka. Palm Springs er en lille ørkenby i Coachella -dalen. Den permanente befolkning i Palm Springs er ikke mere end 44,000. Mindst halvdelen af ​​beboerne er LGBT+. Rent numerisk er Palm Springs Amerikas homoseksuelle by.

Hvordan blev Palm Springs så populær blandt homoseksuelle rejsende? Det tager knap to timer at køre fra Los Angeles til Palm Springs. Tilbage i Golden Age Hollywoods dage blev Palm Springs trampet for Tinseltowns elite. De store kontraktspillere skulle holde sig tæt på filmstudierne i LA. Palm Springs blev det logiske sted for dem at slappe af og feste, langt fra tabloidernes flashbulbs.

Palm Springs

Homoseksuel Hollywood tager til Palm Springs

Naturligvis er der ingen mangel på homoseksuelle skuespillere i Hollywood. Tilbage i Hollywoods guldalder var homoseksualitet ulovligt. I Ryan Murphys Netflix-drama om efterkrigstidens Hollywood dukker homo-skærmidolet Rock Hudson op til Oscar-uddelingen, hånd i hånd med sin kæreste. Det ville have været rart, hvis det skete i det virkelige liv. Hvis det var tilfældet, ville hans karriere være slut. Rock Hudson var en af ​​mange homoseksuelle berømtheder, der festede i Palm Springs. Det var fjerntliggende og privat - du kunne få dine spark og ikke blive fanget.

Andre store homoseksuelle ikoner som Liberace, Greta Garbo og Tab Hunter tilbragte tid i Palm Springs. Det var også et stort træk for lige berømtheder, især Frank Sinatra. Dengang betød homoseksuel noget andet. At være ude ville have stavet karriere selvmord. Liberace sagsøgte endda en britisk tabloid for at antyde, at han var interesseret i mænd. Til trods for at være et af de mest campede mennesker, der nogensinde har levet, maskerede Liberace sig som lige. Homoseksuelt liv fandt sted i skyggen, og Palm Springs var det perfekte tilflugtssted.

Bart Palm Springs

De bedste homoseksuelle barer og klubber i Palm Springs

Palm Springs har været en destination for homoseksuelle rejsende, siden Garbo og Rock Hudson var regelmæssige besøgende. Det bevarer stadig ånden i denne periode: meget af den fineste arkitektur i Palm Springs er midten af ​​århundredet.

Stacy's er en af ​​vores foretrukne homoseksuelle barer i Palm Springs. Det er art deco -tema. Stacy's har åbent syv dage om ugen. Det er et godt sted at få en drink og en snak. Det er en af ​​de barer, hvor du faktisk kan have en samtale.

Toucans Tiki Lounge er en af ​​de mest populære homoseksuelle barer i Palm Springs. Tiki-barer er baseret på en romantiseret version af den polynesiske kultur. Denne bar er især populær blandt turister. Drag-shows er værd at tjekke ud, især Sunday Revue.

Chill bar ligger på arenaer. Det er en afslappet bar med et rummeligt udendørs område. Det bliver travlt om aftenen. Et godt sted at møde nogle lokale og måske endda trække.

Triangle Inn Palm

Homoseksuelle hoteller og resorts i Palm Springs

Palm Springs har mange bøsser, tøj-valgfri resorts. Kun Key West konkurrerer med Palm Springs, når det kommer til homoseksuelle resorts.

Triangle Inn er en "romantisk og frisk" udvej. Værterne bor selv på udvej, og de kører et tæt skib. Det er en muret forbindelse, så du kan lade det hele hænge ud. Triangle Inn ligger på Palm Canyon Drive lige i hjertet af handlingen.

La Dolce Vita Resort er et andet tøj-valgfrit feriested med 18 værelser, et spa til mænd, en pool og et dampbad.

Palm Springs

Homoseksuelle begivenheder i Palm Springs

Palm Springs Pride er en af ​​de sidste gay Pride-begivenheder i kalenderen. Det finder sted i november. Dette er ørkenen, så det bliver stadig varmt. Få endnu en dosis stolthedsånd før jul. Palm Springs Pride er altid en stor fest.

Coachella er den største musikfestival i Amerika. Det finder sted i Coachella Valley øst for Palm Springs. Det tiltrækker de største navne inden for musik.

Dinah Shore Weekend er den største lesbiske festival i Amerika - og i hele verden, når man tænker på det. Det foregår over fem dage. En uundgåelig begivenhed for damerne.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Palm Springs

Gennemse et udvalg af ture i Palm Springs fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Palm Springs til din rejseFå din guide