Palm Springs

Gay Palm Springs · Byguide

Første tur til Palm Springs? Så kan vores homoseksuelle Palm Springs byguide hjælpe dig med at komme fra A til Å.

Palm Springs

Palm Springs er en af ​​de mest homoseksuelle venlige destinationer i verden, og denne solrige ørkenoase er fuld af muligheder for udforskning, underholdning og afslapning.

Den fungerer som ørken tilbagetog for de største Hollywood-stjerner i 1950'erne og 60'erne, og byen er fyldt med arkitektur fra midten af ​​århundredet, fascinerende kulturelle steder og en levende og eklektisk kunstscene. Palm Springs ligger i en ekspansiv og vild ørken og er ekstremt forbundet med naturen, og der er adskillige vandrestier og vildmarksture, der lover homoseksuelle rejsende den ultimative ørkenferie.

Palm Springs har et etableret ry som et mekka for homoseksuelle turister. 40% af byens befolkning identificerer sig som LGBT +, og som sådan er det virkelig et fristed for queer kultur og samfund. Da byen er hjemsted for en enorm og koncentreret mængde LGBT + -steder og begivenheder, er der virkelig noget for enhver homoseksuel rejsende.

Homoseksuelle rettigheder i Palm Springs

I 2018 hilste Palm Springs USAs første lokale regering velkommen, der fuldstændigt består af LGBT + -individer. Øjeblikket var historisk og afspejler byens liberale holdninger.

Californien betragtes ofte som den mest liberale stat i USA, og de rettigheder og beskyttelse, der gives til LGBT + -folk her, bekræfter dette. Ægteskab mellem samme køn blev legaliseret i 2013, og civile partnerskaber har været lovlige siden 1999. Staten var også en af ​​de første til at forbyde 'homoseksuel panik' som et forsvar for mord og vold, hvilket var et almindeligt anvendt juridisk forsvar, der reducerede anklager om mord hvis gerningsmanden mente, at offeret gjorde homoseksuelle fremskridt.

LGBT + -personer i Californien nyder også en række lovforslag, der beskytter dem mod diskrimination på grund af seksuel orientering eller kønsidentitet.

Homoseksuelle barer i Palm Springs

Palm Springs betragtes som en af ​​de mest homoseksuelle venlige destinationer i USA og endda i verden og har ikke overraskende et fremragende udvalg af homoseksuelle natklubber og barer. Barer er åbne hele dagen, da dagdrinkning er populær i byen og har tendens til at være åben indtil de tidlige timer om morgenen. Der er en række muligheder for underholdning om natten her, lige fra store klubber, der spiller popsang til afslappede cocktailbarer.

Hunters er den største bøsseklub i Palm Springs og tiltrækker store skarer med sine gode drikke tilbud, imponerende videoskærme og livlig atmosfære. Klubben har travlt de fleste nætter og især på lørdage. Foruden lydsystem i verdensklasse og ekspansivt dansegulv kan Hunters også prale af et udvendigt område, der ofte er vært for grillaftener og temabegivenheder.

Kombinerer en klassisk tiki bar atmosfære med nogle af de bedste drag queens i Palm Springs, Toucans Tiki Lounge er et populært sted på byens homoseksuelle natteliv. Baren serverer en række specialcocktails, som gæsterne kan nyde, mens de nyder barens utrolige dragshows.

Læs mere: En homoseksuel guide til Palm Springs

Homoseksuelle hoteller i Palm Springs

Palm Springs er et knudepunkt for afslappede levende og liberale holdninger i ørkenen, som sådan kan alle hoteller og indkvarteringssteder i Palm Springs betragtes som homoseksuelle, og der er et antal, der specifikt tager højde for homoseksuelle rejsende og afholder en række LGBT + -fokuserede begivenheder . Koloni Palmer er en skjult perle gemt væk fra byens hovedgader. Dette populære boutique-hotel kan prale af individuelt møblerede og dekorerede værelser i frodige og tropiske haver. Hotellet henter inspiration fra spansk og marokkansk design, og byens centrum ligger kun en kort gåtur væk.

Triangle Inn er et af Palm Springs homoseksuelle hoteller og er unikt i sin politik til valg af tøj. Et lille hotel, hvor gæsterne kan nyde et intimt ophold i dette private og velholdte kompleks. Hotellet har tropiske haver, en udendørs pool og en fantastisk udsigt over bjergene.

Homoseksuelle rejsende på udkig efter et mere luksuriøst og overdådigt ophold bør overveje Ritz Carlton Rancho Mirage. Dette 5-stjernede hotel i bjergtoppen tilbyder gæsterne enestående panoramaudsigt over Palm Springs og Coachella Valley.

Palm Springs

At komme til Palm Springs

Palm Springs har en central placering i hjertet af det sydlige Californien. Byen ligger kun to timer fra både San Diego og Los Angeles. Palm Springs er bekvemt placeret på I-10 og kan nås næsten hvor som helst i Nordamerika.

Palm Springs International Airport byder velkommen til flyrejser fra atten byer over hele verden. Rejsen fra lufthavnen til det centrale Palm Springs bør kun tage cirka 5 minutter i bil, og der er et antal shuttlebusser og taxaer, der kører fra lufthavnen til byens centrum.

Busser kan fanges fra en række byer i Californien til Palm Springs til en overkommelig pris, og dette har tendens til at være den bedste måde at komme til byen for dem med et budget. Bussen fra LA til Palm Springs tager kun to timer og er prissat til $ 10.

Sådan kommer du rundt i Palm Springs

Der er adskillige måder at rejse rundt i Palm Springs på, og mens de offentlige transportmuligheder er fantastiske, er byen utroligt fodgængervenlig, hvilket betyder, at de fleste af de største seværdigheder og seværdigheder kan nås til fods. I sommermånederne kan den høje varme imidlertid kræve fodgængere.

Cykel

Palm Springs er notorisk varmt, og rejsende, der ønsker at få mest muligt ud af vejret og tage udforskning i egne hænder, bør overveje at leje en cykel. Nogle virksomheder, såsom Bike Palm Springs Rentals, tillader kunder at leje cykler i halve dage, fulde dage eller flere dage og leveres komplet med en række planlagte cykelruter og hjælpsomt personale ved hånden.

Bus

Bussen er den bedste måde at rejse rundt i byens centrum og er hurtig, effektiv og generelt ikke for travl. Imidlertid er busruterne i byen begrænsede og eksisterer kun virkelig omkring byens centrum og centrum. Der er et par virksomheder, der kører pendulkørsler til andre interessante steder omkring Palm Springs.

Biludlejning

Ørkenlandskabet omkring Palm Springs er fyldt med natur, der venter på at blive opdaget, og den bedste måde at gøre dette på er ved at leje en bil og undslippe byens grænser. Der er flere biludlejningsfirmaer i Palm Springs, der tilbyder en række køretøjer. At leje et køretøj er fantastisk for rejsende, der ønsker mere kontrol over deres rejse.

Oplevelser i Palm Springs

Palm Springs vrimler med moderne arkitektur, kulturinstitutioner og naturlige vidundere, nogle af de bedste ting at gøre inkluderer:

  • Foder dyrene i Living Desert Zoo and Gardens
  • Udforsk luftfart på Palm Springs Air Museum
  • Nyd kulturen på Palm Springs Art Museum
  • Oplev en skjult oase ved Tahquitz Canyon
  • Vandre på grund af Sunnyland Estate

Ofte Stillede Spørgsmål

Visa

Dem, der bor uden for USA, skal have et midlertidigt rejsevisum, og disse kan søges via den officielle amerikanske ambassades hjemmeside eller i din lokale amerikanske ambassade.

Hvornår skal du besøge

Januar til april er generelt det bedste tidspunkt at besøge palmekilder. I de første måneder af året vil turistsæsonen langsomt dø ud, hvilket betyder, at spillesteder og begivenheder er mindre travle, mens de stadig opretholder en livlig og travl atmosfære.

Disse måneder har også det bedste vejr med varme temperaturer, men ikke kogende, som det er typisk for Palm Springs om sommeren.

Rejsende, der er på udkig efter de billigste priser på fly og hoteller, bør dog overveje at besøge mellem oktober og november, når vejret er godt, og alt er billigere, især i weekenden.

Penge

Der er masser af pengeautomater omkring Palm Springs, og de fleste virksomheder accepterer kredit- og betalingskort. Dog kan nogle pengeautomater og kortlæsere tilføje et ekstra gebyr for transaktioner, der forsøges med oversøiske kort.

De generelt accepterede og forventede deponeringssatser i Palm Springs er 15-20% for god service.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.