Homoseksuelle Palm Springs

Bedste homoseksuelle hoteller i Palm Springs

Palm Springs har mange hoteller rettet mod LGBT+-rejsende.

Palm Springs er en af ​​de bedste destinationer i USA for homoseksuelle rejsende. Ud over at være et homoseksuelt mekka er det også meget stilfuldt. Hetero mennesker er faktisk i mindretal i Palm Springs! Det viste sig at være meget populært som et diskret tilflugtssted for Hollywood-eliten – det er lige under to timers kørsel fra LA. Tilstedeværelsen af ​​så mange store stjerner gjorde Palm Springs til en meget eksklusiv destination. Det var engang Frank Sinatras og Greta Garbos trampebane.

Denne ørkenby er et must-see - den er især populær til opholdssteder. Der er en enorm homoscene at udforske. Der er også mange hoteller, der udelukkende er rettet mod LGBT+-rejsende. De fleste Palm Springs-hoteller kan findes i Warm Sands-distriktet. Her er vores oversigt over de bedste homoseksuelle hoteller i Palm Springs.

Hacienda

 

Hacienda

 

Dette er det mest luksuriøse homoseksuelle hotel i Palm Springs. Det har kun ti suiter, så det er meget intimt - mere som et privat hjem end et hotel. Hacienda er omgivet af Palm Springs' fejende ørkenlandskaber. Det åbnede i 2000, og det har været meget populært lige siden. Dette ville være et godt sted at tage en betydelig anden med til en romantisk tur. Det kunne også være et godt sted at finde en rig mand – man ved aldrig!

Hvert aspekt af dette hotel er avanceret, fra toiletartikler til kvaliteten af ​​servicen. Hacienda kan meget vel være det mest stilfulde homoseksuelle hotel i hele USA.

Santiago Resort

 

Santiago Resort

 

Santiago Resort er et andet veletableret homoseksuelt resort i Palm Springs. Du finder dette hotel ved foden af ​​San Jacinto-bjergene. Du kan komme til Santiago Resort for at slappe af i solen og nyde lidt ro, eller du kan bruge det som en startbase for at udforske Palm Springs summende homoseksuelle natteliv.

Værelserne er rummelige, smarte og indrettede i let accentuerede farver. Alt sammen meget i tråd med ørkenstemningen i Palm Springs. Den opvarmede pool er også en vinder - den er også badedragt valgfri. Morgenmad og frokost er inkluderet i prisen.

FORkæl dig

 

FORkæl dig

 

INNdulge er et hotel i midten af ​​århundredet i Palm Springs, der er rettet mod homoseksuelle mænd. Den blev solgt i december 2020 til nye ejere - på betingelse af, at den forbliver homoseksuel. Hotellet har betjent homoseksuelle mænd siden 1995. Hvis væggene kunne tale.

Det er fast inventar i Warm Sands gayborhood, og det bliver ofte travlt. Poolområdet er valgfrit tøj. INNdulge er mere populær blandt fyre over 35. Det er et sted, hvor du kan have det sjovt, men det er også et sted, hvor du kan slappe af. Indgangen har et imponerende design fra midten af ​​århundredet

 

Triangle Inn

 

The Triangle Inn er et af de mere intime homoseksuelle hoteller i Palm Springs. Den hylder sig selv som "romantisk, afslappende og frisk", hvilket lyder tiltalende. Nyd de tropiske haver og tag en svømmetur i poolen.

Værelserne er rummelige og meget velholdte. Nogle er mere som private lejligheder end hotelværelser, med fuldt udstyret køkken, stuer og separate soveværelser. Det er ikke så tæt på det centrale Palm Springs, men du kan nemt komme frem og tilbage i en taxa. Du kan også tage en vandretur fra de nærliggende stier, hvis du kan lide at gå. Triangle Inn er charmerende og budgetvenlig.

Canyon Club Hotel

 

Canyon Club Hotel

 

Beliggende i centrum af Palm Springs, er dette et af de større homoseksuelle resorts i Palm Springs. Det har 32 værelser, 8 med private terrasser og 8 med fuldt udstyret køkken. Det er inden for gåafstand af de homoseksuelle barer.

Dette er også en bemærkelsesværdig bygning fra midten af ​​århundredet - der er en hel del i Palm Springs. Stilen er klassisk Palm Springs, og den er blevet omhyggeligt restaureret af ejerne John og Chris. Dette er det eneste homoseksuelle resort, du finder i centrum, så det er det foretrukne valg, du vil være i hjertet af handlingen.

 

All Worlds Resort

 

Dette er et af de mere legende hoteller rettet mod homoseksuelle mænd i Palm Spring, så at sige. Det er en lukket bygning med både udendørs og indendørs labyrinter. Det er åbent for ikke-residenter på udkig efter sjove tider - for weekendadgang med billetter.

Kaffe er tilgængelig, men dette er ikke rigtig et foodie-resort. Det er mere rettet mod sjov. Der er masser af steder at få tapas i Palm Springs. Dette er et sted at tude.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Palm Springs

Gennemse et udvalg af ture i Palm Springs fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Palm Springs til din rejseFå din guide