Monument Newcastle Gay Weekend Break Feature Article

Sådan tilbringes en homoseksuel weekend i Newcastle

Fantastisk arkitektur, udsøgt køkken og en levende homoseksuel scene; vores redaktør, Jamie Shepherd fortæller os, hvordan vi kan tilbringe en ideel homoseksuel weekend i sin hjemby Newcastle.

Mens Manchester, Blackpool og Liverpool er de mest kendte homoseksuelle steder i det nordlige England, undrer det mig, at Newcastle har en tendens til at blive ignoreret. Der er mere i byen end fodbold, Cheryl Cole og Geordie Shore! Forvent fantastisk arkitektur, fantastisk mad og en homoseksuel scene lige så levende, som du ville finde andre steder.

Her er min homoseksuelle rejseguide til en weekendophold i den by, jeg kalder hjem, Newcastle Upon Tyne.

Fredag

Tyneside Biograf Newcastle Gay Weekend Break FeatureAnkommer: Newcastle lufthavn er forbundet med byen med metro. Overnatningsfærgen fra Amsterdam kommer tidligt, men du føler dig måske ikke frisk - den har tilnavnet "sprutkrydstogt" her i Newcastle! Hvis du ankommer et sted, der er mindre eksotisk, er togstationen kun et stenkast fra 'Den lyserøde trekant'.

Canny Cribs: Der er masser af rimelige hoteller tæt på 'Den lyserøde trekant' at vælge imellem Holiday Inn Express , Jury's Inn er her.

Første nat: Du har muligvis haft en lang rejse her, så i aften bliver det kølet. Hvis du har lyst til en tur ind i byen, skal du fange en film på Tyneside Biograf. Dens Newcastles eneste uafhængige biograf og har en fantastisk bar og café, der serverer lækker mad (du finder ikke god mad i 'The Pink Triangle'). Hvis du er i humør til drinks og noget lidt mere aktivt, så tag til The Eagle.

lørdag

Quayside Newcastle Gay Weekend Break FeatureVågn op: Gå ned til Quayside med bus eller fod. Hvis du føler dig prangende og ikke har noget imod at stå i kø, skal du forkæle dig selv med morgenmad kl Kajingrediens- bedste æg i Newcastle. Dette burde sætte dig klar til en fantastisk dag med sightseeing.

Kultur gribbe: så fristende som det er at drage fordel af den latterligt billige sprut her - dobbelt målinger er den samme pris som singler på Eazy Street - du skal gøre noget kulturelt. Efter morgenmaden skal du krydse over Millenium Bridge til Baltisk galleri i Gateshead til turnéudstillinger og fantastiske selfiemuligheder fra udsigtsplatformen. Gå derefter til Castle Keep, hvor byen får sit navn fra, inden de går mod smukke, georgiske Grey's Street og monumentet.

Shop indtil du dropper: Rundt monumentet ligger Newcastle's shoppingområde. Fra designerbutikkerne ved siden af ​​monumentet til Fenwick's, Newcastles ikoniske stormagasin, er der noget for enhver smag. Mine personlige favoritter til tøj er SLUT og vintagebutikkerne på High Bridge Street.

Fremragende mad: Når du har ramt de store butikker, er det tid til at udforske Grainger marked. Ikke kun kan du købe

alt her fra brugte bøger til nye Dr. Martens, det er en foodies paradis - frisk fisk og skaldyr vises næsteQuayside Newcastle Gay Weekend Break Feature til primære stykker kød. Til gademad anbefaler jeg Fez mad til lækkert tyrkisk køkken, Nam Bei for sin aromatiske dim sum, og Pizza ved udsnittet for sine traditionelle pizzaskiver. For fantastiske kager og perfekt wienerbrød Pet Lamb konditori er svært at slå.

Natugler: Når du er vendt tilbage til hotellet med din shopping og slappet af, er det tid til en berygtet Newcastle-aften. 'The Pink Triangle' er tæt på Metro Radio Arena så en koncert er en god måde at starte natten på (book i god tid). For billige og trashy drinks, før du rammer dansegulvet, vil jeg anbefale Rusty's or #Central. For noget lidt mere civiliseret hit Kontakt. Afhængigt af hvad der foregår kl SR44, ender du altid i Powerhouse dans indtil de tidlige timer om morgenen.

Søndag

Ouseburn Newcastle Gay Weekend Break FeatureLazy Sunday Afternoon: Hvis du gjorde din aften rigtigt, vil du ikke være til anstrengende aktiviteter i dag. Hvis det er en solrig eftermiddag, tag til skæve hipstercenter Ouseburn til traditionelle Geordie-pubber og store ølhaver. Hvis du kan mage en matinee-forestilling, skal du tjekke et show på Teater Royal, Nordlige scene or Live teater. Alternativt er der to saunaer i den homoseksuelle landsby, som du kan slappe af i Base , Antal 52.

Sidste aftensmad: Inden du rejser, skal du presse et sidste måltid ind. For gourmet pub mad, prøv Jarlen af ​​Pitt Street or Tidevandshuset. Prøv god italiensk mad Marco Polo. Newcastle Chinatown tilbyder en række orientalske led at vælge imellem, men min favorit er nok Himmel.

Vi elsker Newcastle, og det er en finurlig Geordie-kultur.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

De bedste ture i Newcastle

Gennemse et udvalg af ture i Newcastle fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Newcastle til din rejseFå din guide