Osaka

En homoseksuel guide til Osaka

Oplev Japans mest sjove by

Osaka er ofte glemt i skyggen af ​​det travle og udbredte Tokyo og de mindre historiske byer i Japan og er traditionelt hjemsted for arbejderklassen. I denne pulserende og elektrificerende by har beboerne besluttet at kaste over for konservatismen i det bredere japanske samfund og vinde et ry som en af ​​verdens mest sjovt elskede destinationer.

Osaka er ikke en attraktiv by i traditionel forstand, men der er en charme i udstrækningen af ​​grå betonbygninger og glasskyskrabere, der stort set er drevet af de gådefulde og karismatiske mennesker, der besætter dem. Om natten bliver byen levende. Oplyst af neonskiltene, der dækker dets bygninger, har Osaka en af ​​de livligste nattelivsscener i Japan, der består af en række hyper-niche barer og klubber, der har tendens til at imødekomme et meget specifikt publikum.

Osakas ikke-fordømmende og afslappede holdning har ført til etableringen af ​​en stor, forskelligartet og levende homoseksuel scene. Byens vigtigste homoseksuelle område er Doyama, et stort og indbydende turisthotspot, der er hjemsted for de fleste homoseksuelle nattelivssteder. Osaka er en farverig og befriende by, parret med den imponerende homoseksuelle scene, byen er et must-visit-sted for homoseksuelle rejsende.

Osaka

Homoseksuelle barer og klubber i Osaka

Epicentret for Osakas homoseksuelle natteliv er Doyama, og især området omkring Umeda station. Distriktet er et livligt centrum af turisme og underholdning og betragtes generelt som et af de mest spændende områder i Japan. Barerne her er ikke små, så lånere sidder normalt på afføring rundt om baren og chatter med andre gæster og barpersonale.

En af de mest populære klubber blandt homoseksuelle rejsende i Osaka er Grand Slam. Denne udlændingsvenlige bøsseklub har taget hensyn til Osakas høje og stolte homoseksuelle befolkning i over ti år. Baren er specialiseret i karaoke og er lidt større end de fleste nærliggende spillesteder og har let plads til 30-40 personer. Den livlige atmosfære gør Grand Slam til det ideelle sted for rejsende, der søger en actionfyldt aften.

Village er uden tvivl en af ​​de største homoseksuelle klubber uden for Tokyo. Det livlige sted er en grundlæggende del af den homoseksuelle scene i Osaka og er en favorit blandt både lokale og besøgende homoseksuelle fyre. I stand til at være vært for op til 100 gæster, er baren meget stor efter japansk standard og har en lang bar, som er det perfekte sted at mødes og chatte med lokale homoseksuelle fyre. Village er det perfekte sted for rejsende, der søger den bedste homoseksuelle underholdning i Osaka, da baren ofte er vært for dragforestillinger, kabaret og komedieshow.

Det bedste sted at varme op, inden du går videre til byens livligere barer er utvivlsomt LuPu. Denne lesbiskejede bar er kendt for at tegne i et forskelligt tværsnit af LGBT + -samfundet. Drikkevarer er prissat til et sæt 800 Yen, og der er ingen dækningsoplader, hvilket gør det til en overkommelig mulighed for præ-drikke. Den sidste søndag i hver måned er en eneste kvindelig fest, men ellers er LuPu åben for alle.

homoseksuelle Osaka

Homoseksuelle hoteller i Osaka

Osakas identitet som et hotspot for homoseksuelle samfund og kultur betyder, at næsten alle hoteller i byen kan betragtes som homovennlige, og de fleste homoseksuelle rejsende har ingen problemer under deres ophold. Men for at garantere et inkluderende og indbydende ophold skal du overveje at bo i det homoseksuelle distrikt Doyama. At bo i dette distrikt giver dig også hurtig adgang til byens homoseksuelle barer og klubber.

Osaka er en meget moderne by, og som sådan er det kun passende, at din bolig også er af en moderne og slank standard. Det Hotel Granvia Osaka er et slående eksempel på byens futuristiske arkitektur og ligger lige over hovedbanegården JR Osaka. Ud over at være placeret tæt på en bred vifte af restauranter, barer og butikker er værelserne på Hotel Granvia indrettet i en smagfuld standard og er ekstremt rummelige. Derudover ligger det homoseksuelle distrikt Doyama inden for hurtig gåafstand.

For at få det ultimative luksusophold, overvej at bo på hotellet Hilton Osaka. Dette centralt beliggende hotel er en fast favorit blandt homoseksuelle rejsende for dets rene og moderne design, avancerede faciliteter og en fantastisk udsigt over den udstrakte Osaka-skyline. De rigelige faciliteter på Hilton inkluderer et motionscenter, spa og spisning på stedet, og gæsterne vil finde en blanding af japanske og vestlige varer.

Enhver rejse til Japan er ufuldstændig uden at opleve de ikoniske pod-hoteller. På Eco Cube Shinsaibashisover gæsterne i små sovekapsler, der er fuldt udstyret med alle de faciliteter og teknologi, man har brug for. Alle kapslerne har aircondition og skabe er tilgængelige til personlige ejendele. Eco Cube er en populær mulighed for rejsende, der ønsker at udforske Osaka med et budget.

homoseksuelle Osaka

Homoseksuel stolthed i Osaka

Osaka er et LGBT + hotspot i Japan, og byen er kendt for at have en hastigt stigende homoseksuel scene. Som sådan bør det ikke komme som nogen overraskelse, at byen også er hjemsted for et af Japans største og bedst besøgte stolthed. Det Kansai Rainbow Fest og Parade er en årlig weekend-lang begivenhed, der søger at fejre LGBT + -identiteter og skabe en atmosfære af accept, værdighed og respekt.

Stoltheden skaffer rutinemæssigt folkemængder på op mod 10,000 individer og er vært for en række arrangementer, fester og workshops. En af de mest forventede forestillinger hvert år er af Obaachan Group - et band af rappende bedstemødre, der alle er i 60'erne og kommer ud hvert år til støtte for Osakas LGBT + -population.

Japan

Homoseksuelle rettigheder i Osaka

Japan betragtes ofte som et af de mest progressive lande i Asien med hensyn til LGBT + -rettigheder. Seksuel aktivitet af samme køn blev kun kriminaliseret i en kort 8 år mellem 1872 og 1880, og fjendtlighed over for homoseksualitet er ikke en del af japansk historie eller kultur. På trods af dette er der stadig ingen anerkendelse af ægteskab af samme køn i Japan, og familier ledet af par af samme køn har ikke ret til de samme fordele og juridisk beskyttelse som blandede køn familier.

Der har været beskyttelse mod forskelsbehandling i visse regioner i Japan, og LGBT + -befolkningen i Osaka er beskyttet. En afstemning foretaget i 2015 viste, at størstedelen af ​​Japans befolkning gik ind for at legalisere ægteskab af samme køn. Senere meningsmålinger har også vist voksende støtte til LGBT + -spørgsmål, især blandt landets yngre generationer. Sociale holdninger bliver mere liberale i Japan, og regeringen er tilsyneladende begyndt at gøre fremskridt i den rigtige retning.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

De bedste ture i Osaka

Gennemse et udvalg af ture i Osaka fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Osaka til din rejseFå din guide