osaka-skyline

Gay Osaka · Byguide

Planlægger du en tur til Osaka? Så er vores homoseksuelle Osaka byguide side noget for dig.

osaka-skyline

Osaka 大阪

Osaka er den 3. største by i Japan med en befolkning på over 17 millioner mennesker inden for dens større hovedstadsområde. Det er beliggende i den centrale metropol i Kansai-regionen og den største af Osaka-Kobe-Kyoto-trioen.

Osaka er hjemsted for nogle af de mest berømte elektroniske virksomheder. For turister fungerer det som en god base, hvorfra man kan udforske Kyoto og Kobe.

 

Homoseksuelle rettigheder i Japan

For information om homoseksuelle rettigheder i Japan, klik her for at gå til Tokyo City Guide .

 

Homoseksuel scene

En stor del af Osakas homoseksuelle scene er centreret i Doyama - et distrikt i Umeda-området - tæt på JR Osaka og Umeda Station. Faktisk er Doyama-området nu blevet et knudepunkt for det homoseksuelle samfund i det vestlige Japan.

Mange restauranter, Bøssebarer, Gay danseklubber, hoteller og butikker er koncentreret i området. Det er en af ​​de største festbyer i Japan og hjemsted for mange Homoseksuelle saunaer, værtsstænger, Spa med bøssemassage og bordeller.

Karaoke er populært og homoseksuelle månedlige og pornografiske magasiner kan findes og læses på mange virksomheder.

Weekender er langt de mest populære nætter for at ramme byen, men udenlandske besøgende bør ikke forvente den slags enorme homoscene, som du måske ville forvente at finde i byer af samme størrelse i Vesten.

Osaka Slot JapanOsaka Castle

 

At komme til Osaka

Den vigtigste internationale gateway til Osaka er Kansai International Airport (KIX). Lufthavnen har to jernbaneforbindelser til byen: JR Wests Kansai Airport Line og den private Nankai Electric Railway. De fleste indenrigsflyvninger ankommer til Osaka International Airport (ITM).

Med tog

Tokaido og Sanyo Shinkansen tog ankommer til Shin-Osaka station, nord for byens centrum. Fra Shin-Osaka kan du oprette forbindelse til byens centrum ved hjælp af metrolinjen Midosuji eller oprette forbindelse til det lokale JR-netværk til andre destinationer.

Med bil

Det er generelt en dårlig idé at køre i Osaka. Tegn er normalt kun på japansk, og parkeringsafgifter er dyre.

Med bus

Der er mange dag- og overnatningsbusser, der kører mellem Osaka og andre steder i hele Japan. Disse kan tilbyde et billigere alternativ til de hurtigere, men dyrere Shinkansen-priser.

 

At komme rundt i Osaka

Med metro

Osakas omfattende undergrundsnetværk er den naturlige måde at komme rundt på. Midosuji-linjen er hovedpulsåren, der forbinder togstationerne og indkøbskomplekserne i Shin-Osakaumeda, shinsaibashi, namba og Tennoji.

Med tog

JR Osaka Loop Line løber i en loop rundt Osaka og stopper i Umeda og Tennoji og ved Osaka Castle.

 

Ting at se og gøre

Osaka Castle - stort, berømt slot, der oprindeligt blev bygget i 1580'erne.

Shitenno-templet - det ældste buddhistiske tempel i Japan og en af ​​Osakas mest populære attraktioner.

Osaka Akvarium Kaiyukan - et af Japans bedste akvarier.

Nanba Grand Kagetsu - stor underholdningssal udstyret med de seneste teatralske innovationer, med komedie og akrobatiske forestillinger.

Minami (Nanba) - Sydlige centrum af Osaka.

Dotonburi - hjertet af nattelivet i Osaka, fyldt med teatre, restauranter, caféer, barer og natklubber.

dotonbori-canel-osakaDotonburi

 

Umeda Sky Building - skyskraber med observationsdæk.

Kita (Umeda) - Det nordlige centrum af Osaka.

Fred Osaka - museum om Anden Verdenskrigs rædsler.

Amerika-Mura (American Village) - lille kvarter med trendy butikker og restauranter.

National Bunraku Theatre - mødested for traditionel japansk marionetdukke.

 

Hvor skal man bo i Osaka

Osaka har en bred vifte af boliger, der passer til de fleste budgetter. Da taxaer i Japan er dyre, og metroen er den bedste måde at komme rundt på, anbefales det at holde sig tæt på toget eller metrostationen.

Vores liste over anbefalede hoteller i Osaka er centralt beliggende og inden for nem adgang til togstationer, butikker, restauranter og homoseksuelle.

 

Hvornår skal Besøg

Det bedste tidspunkt at besøge Osaka er i løbet af foråret (marts-maj) og efteråret (september-november). Cherry Blossom Festival i løbet af foråret og efterårsblade i efterårssæsonen er meget populære og tiltrækker både lokale udenlandske besøgende.

 

Visa

Hvis du er statsborger i et af de over 50 lande, hvor Japan har en "generel visumfritagelsesordning", behøver du kun et gyldigt pas for at komme ind i Japan som en "midlertidig besøgende". Ellers skal du få et visum inden du kommer ind i landet.

Midlertidige besøgende fra de fleste lande har lov til at blive i op til 90 dage.

 

Penge

Japans officielle valuta er den japanske yen (¥; JPY). De fleste butikker tager kreditkort, selvom mange virksomheder og nogle mindre hoteller ikke gør det. Nogle har et minimumsgebyr samt et tillægsgebyr. Næsten enhver større bank vil tilbyde valutaveksling.

 

Drikkevand

Vand fra hanen i Japan er generelt sikkert at drikke.

 

Elektricitet

Spændingen i Japan er 100 volt, hvilket er forskelligt fra de fleste regioner i verden. Japanske elektriske stik har to ikke-polariserede ben.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.