Key West Pride regnbueflag

En homoseksuel guide til Key West

De bedste homoseksuelle barer, resorts og begivenheder i Key West

Key West er en af ​​de bedste destinationer i USA for homoseksuelle rejsende. Som det "sydligste punkt på det kontinentale USA" er Key West en af ​​de mest afsidesliggende dele af landet. Som med de fleste homoseksuelle tilflugtssteder, opstod Key West som et kunstnertilflugtssted.

Tennesee Williams og Ernest Hemingway gjorde det til deres stampende jord. Det fejlfri klima, det åbne hav og de charmerende konkyliehuse gjorde det til en drømmemiljø for kunstnere. Før den litterære forbindelse var Key West et fristed for tidligere slaver og pirater.

Key West tiltrækker omkring 250,000 besøgende hvert år, hvoraf mange er LGBT +. Det er noget af en festø. Under forbuddet var det fyldt med speakeasies. I dag har den flere barer pr. Indbygger end andre steder i landet. Party-ånden i Key West er levende og godt på Duval Street. En stor del af Key Wests økonomi opretholdes af turisme. Det er rettet mod fornøjelse.

I 1983 var det en af ​​de første byer i USA, der havde en homoseksuel borgmester. Sammen med Provincetown er det den bedste destination for et homoseksuelt opholdskat. Key West er en uimodståelig tropisk øby. Læs mere: En guide til Key West-kultur.

Bourbon St. Pub

 

Homoseksuelle barer i Key West

 

De fleste af Key Wests homoseksuelle barer findes på Duval Street. Hver nytårsaften falder Sushi, Key West regerende dronning, fra balkonen på Bourbon St. Pub i en sko. Hun har gjort det ved midnatsslaget siden 1996. Skoen var oprindeligt en midlertidig affære, der blev brostensbelagt sammen med papir mache. Det er siden blevet forstærket af en lokal mekaniker. Gå ikke glip af det, hvis du er i Key West til nytår Sushi's skodråbe.

Bourbon St. Pub har et New Orleans-tema. Det er hovedcentret i Key Wests homoseksuelle scene. Du kan se "Men of Bourbon" stripping, ofte i baren - private sessioner kan bookes. Der er pool og jacuzzi. Du vil se mange mennesker vælte fra Bourbon St. Pub ud på gaden. Det er et fantastisk sted at mingle.

Lige op ad vejen finder du 801 Bourbon Bar og gay fetish bar, Saloon 1. Begge er søstersteder for Bourbon St. Pub. Dette er i det væsentlige det homoseksuelle underholdningskompleks i Key West.

Aqua er den vigtigste homoseksuelle klub i Key West. Det er også på Duval Street. Det er åbent syv dage om ugen. Aqua er stedet at gå, når natten skrider frem. Drag-shows er værd at tjekke ud.

Alexander's Guesthouse

 

Homoseksuelle resorts i Key West

 

Key West er hjemsted for flere homoseksuelle resorts end nogen anden destination i Amerika, bortset fra Palm Springs. Nogle af disse resorts er kun homoseksuelle, andre er "lige venlige." Du finder også mange tøj-valgfri resorts.

Alexander's Guesthouse er et af de mere stilfulde homoseksuelle gæstehuse. Det ligger på en stille gade i den gamle bydel. Det homoseksuelle natteliv på Duval Street er inden for gåafstand. Hotellet består af tre historiske konkyliehuse. Et godt valg, hvis du gerne vil bo i en klassisk Key West ejendom.

Island House er et andet populært feriested for homoseksuelle i Key West. Det er valgfrit tøj, så du kan lade det hele hænge ud. Det har en 24-timers pool-café og bar. Der er også en daglig åben bar for alle gæster - alle drinks er gratis mellem 5-6. Det er sjovt, og det kan blive ret krydstogt.

Bemærkelsesværdige blandede hoteller inkluderer Ocean Key Resort & Spa , Sunset Key Cottages. De betragtes som nogle af de bedste luksushoteller i Key West.

 

Key West Pride regnbueflag

 

Gay Pride i Key West

 

Key Wests motto er One Human Family. Det blev opfundet af JT Thompson, en lokal LGBT + kunstner. Mottoet opsummerer Key Wests socialt liberale kultur perfekt. The One Human Family Citat blev uddelt på kofangere og vedtaget som byens officielle motto i 2000.

Key West Pride finder normalt sted i juni. Marts til maj anses for at være højsæson i Key West. Juni er regntid, så Key West Pride trækker ikke en enorm mængde turister. Det er mere en fest for lokalbefolkningen. Du kan dog få meget mere overkommelige flyrejser og indkvartering i juni. Stolthed i Key West er stadig ganske fest. Så igen er det Pride hver dag i Key West.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Key West

Gennemse et udvalg af ture i Key West fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Key West til din rejseFå din guide