Key West

Gay Key West City Guide

Planlægger du en tur til Key West? Vores homoseksuelle Key West byguide giver dig alle de bedste tip til at udforske Conch Republic.

 

Key West

Key West er kendt som homo-mekkaet, da det tiltrækker over 300,000 besøgende årligt fra hele verden (hvoraf mange er LGBT+). Beliggende på den sydligste spids af Florida var byen hjemsted for et par LGBT+-ikoner, især Tennessee Williams og Liz Taylor. Her er nogle af grundene til, at disse ikoner elskede Conch Republic (udtales Con-k).

Key West

Homoseksuelle barer og klubber i Key West

Folk rejser fra hele verden for at opleve spændingen ved at feste i Key Wests afslappede atmosfære.

Duval Street er nattelivets hotspot i Key West, med en bred vifte af pubber, barer og klubber. I løbet af dagen er det det perfekte sted til en afslappet spadseretur og browse. Om natten er hele området dog livligt og summer. Populære LGBT+ begivenheder inkluderer Key West Pride i juni septembers 'Womenfest', Tropical Heat og Hovedbeklædningsballen.

Spillesteder i området inkluderer Bourbon Street Pub som afholder valgfrie tøjbegivenheder såsom de natlige 'Men of Bourbon' og regelmæssige dragshows i løbet af ugen. 801 Bourbon Bar er søsteretablissementet til Bourbon Street Pub og er omgivet af andre homoseksuelle barer, der er karaoke tre aftener om ugen og er en fantastisk destination at tage hen, hvis du kan lide at bar-hop. Hvis du leder efter en mere voksen oplevelse, Sedan 1 giver netop det. Det er den eneste homoseksuelle læderklub i Key West og er valgfri tøj, så du kan danse natten på en måde, du har det godt. Dette er et par eksempler på det varierede natteliv i Key West. Du kan synge, danse, se drag eller cruise, hvis du vil, hvilket gør det til den perfekte gaystination.

Key West

Homoseksuel-populære hoteller i Key West

På grund af at Key West er et populært rejsemål for homoseksuelle rejsende, er der masser af badeejede og drevne hoteller spredt rundt i byen. Dette er en af ​​de eneste byer i USA, der har en så høj koncentration af homospecifikke hoteller.

Mange er LGBT+/gay-only hoteller, der ofte har en række arrangementer og happy hours for at holde dig underholdt. Disse omfatter bl.a Alexander's Guesthouse, en historisk vigtig udvej kun for homoseksuelle, der ligger tæt på nattelivet på Duval Street. Island House er et tøj-valgfrit feriested kun for homoseksuelle kun 6 gader væk fra travlheden i Duval Street, og har også en happy hour til at hjælpe dig med at slappe af om aftenen. Alternativt, hvis du leder efter en eksklusiv mulighed, Ocean Key Resort & Spa er et af de bedste valg. Duvals homoseksuelle natteliv er lige uden for døren, du har adgang til poolen ved vandet, samt balkoner for at nyde den smukke udsigt. Hvad skal man ikke lide? Se på Gay Key West-hoteller for mere information.

Key West

Homokultur i Key West

Key West-filosofien er "One Human Family", der symboliserer områdets altomfattende holdning, som gør det til en indbydende destination for LGBT+-rejsende. Byen fejrer LBGT+-identiteter med stolthed året rundt, hvor regnbueovergange er et fast inventar. Key West Pride er internationalt populær på grund af byens LGBT+-historie. Et 1.25 mil langt regnbueflag blev foldet ud ved 2008 Pride, dele af dette flag er blevet vist ved forskellige Pride-begivenheder globalt lige siden.

Key West AIDS Memorial viser respekt for alle dem, der mistede livet og er verdens eneste officielle kommunale monument af sin art, så det er et besøg værd.

Key West er en pioner, når det kommer til LGBT+ rettigheder og synlighed. I 2015 havde Florida sit første ægteskab af samme køn i Key West, som blev en offentlig fest. Richard Hayman er USA's første åbent-homo-borgmester, og i 2018 blev Teri Johnston byens første lesbiske borgmester.

Ting at gøre i Key West

Der er mange ting at gøre i Key West, både om dagen og om natten. Her er en liste over nogle af dem:

Kunstgallerier at besøge:

 • Art Studio tilbyder workshops og klasser i maleri, skulptur, kaste ler, smeltende glas, smykkefremstilling og maleri & glaskeramik.
 • Florida Keys offentlige kunstsamling
 • The Connections Project: A Mosaic of the Keys, storstilet vægmaleri skabt af hundredvis af lokale kunstnere.
 • Tropic Cinema er et nonprofit uafhængigt filmmultipleks, der viser indie, udenlandske og alternative film.
 • Morada Ways Arts & Cultural District's "walkabout", der finder sted hver 3. torsdag i hver måned.
 • Key Wests "Walk on White" afholdt på White Street og har udstillinger og receptioner i gallerier og butikker.
 • Upper Duval Street Stroll giver dig mulighed for at udforske butikker, gallerier, vin og mad den 1. fredag ​​i hver måned

Museer at besøge:

 • Hemingway Home & Museum ture, hvor du kan møde de 6-tåede katte, der er efterkommere af Hemingways kæledyr.
 • Key West Art & History Museum
 • Audubon House & Tropical Gardens
 • Tennessee Williams Museum
 • Key West Firehouse Museum
 • Skibbrud Historeum Museum
 • Flagler Station 'Sails to Rails' Museum
 • Sydligste hus
 • Curry Mansion
 • Florida Keys Eco-Discovery Center
 • Museum og have for det ældste hus
 • Trumans lille hvide hus
 • Øst Martello

Strande i Key West:

 • Smathers Beach
 • Fort Zachary Taylor Beach (tilnavnet Fort Liz Taylor Beach på grund af hendes hyppige besøg).
 • Higgs Strand
 • Rest Beach
 • Dog Beach
 • Simonton Strand

Beach Side Aktiviteter og attraktioner:

10 minutter fra Simonton Beach kan du deltage i forskellige vandaktiviteter med Blu Q Gay Sailing Adventures. Disse inkluderer en "All Male Sail", snorkelture og padleture og andre forskellige vandsport.

Besøg på fjerne øer og sandstænger er tilgængelige, hvor du kan se delfiner, stingrays og skildpadder i det krystalklare vand.

Sørg også for at du:

 • Se den legendariske solnedgang på Mallory Square
 • Besøg den afrikanske kirkegård ved Higgs Beach, hvor næsten 300 slaver afrikanere døde i 1860
 • Kør på en båd med glasbund
 • Tag en sydligste selfie
 • Tag et vandfly til Fort Jefferson og Dry Tortugas Islands
 • Camping ved Dry Tortugas National Park
 • Kajak ture
 • Parasail

Key West Sunset på Mallory Square

At komme til Key West

Key West er tilgængelig via alle større transportruter. Der er mulighed for at køre fra både Miami International Airport og Fort Lauderdale-Hollywood International Airport, som tager cirka 3 og en halv time (mellem $ 13 - $ 23). Der er også mulighed for at rejse med Key West Express, som er en højhastigheds passagerfærge fra Fort Myers Beach og Marco Island.

Bustransport:

 • Greyhound linjer
 • Nøgler shuttle
 • Florida Keys Express Shuttle

Key West

Ofte stillede spørgsmål om Key West

Sådan kommer du rundt i Key West

Key West er generelt tilgængeligt og nemt at komme rundt, forudsat at du bruger den offentlige transport, der er anført ovenfor. Det kan lade sig gøre at køre bil, men du skal være opmærksom på, at parkering ofte er svær at finde og dyr. Det er her, Park 'n' Ride (læs nedenfor) er meget praktisk. Andre muligheder inkluderer leje af cykler eller scootere, som er perfekte til hvis du er placeret længere væk fra Duval Street, på denne måde er der ingen bekymring om parkering.

Bus

Key West's Park 'n' Ride at the Old Town Garage giver dig og enhver i dit køretøj ret til at køre byruter med offentlig transport for $ 4 i timen eller et maksimalt dagligt gebyr på $ 32.

Taxa

Taxaer er tilgængelige fra mange dele af øen ved telefonopkald, et eksempel er en pris på $ 18 - $ 22, hvis du tager en taxa fra Key West lufthavn til Duval Street. Alternativt er Uber også en mulighed.

Er Key West sikkert?

Kriminaliteten i Florida Keys er temmelig lav. Der skal dog udvises forsigtighed om natten, især på Duval Street og især nær vandet.

Hvornår skal man besøge Key West

Key West kan være pebret på grund af sin popularitet, vintersæsonen november-marts er de travleste og dyreste måneder at besøge. Besøg i månederne april-juni (skuldersæsonen) kan hjælpe dig med at skære ned på udgifterne til logi. Du kan forvente at betale omkring $ 200 (mellemklasse) i gennemsnit pr. Nat.

Hvorfor er Key West så dyrt?

Florida Keys er den dyreste del af Florida. En del af grunden til, at det er på grund af produktion / levering, der skal bringes ned fra Floridas fastland. Dette betyder, at der er begrænsede mængder af alt. Hertil kommer, at Key West er en meget populær destination, men derimod et lille sted.

Smoking

Rygning indendørs er forbudt. Key West er dog et af de eneste steder, der er cigarvenligt. Du kan ryge disse udenfor på terrasser eller balkoner i områder, der ikke er spisesteder. Det er altid bedst at spørge virksomheden på forhånd, ellers kan du ryge udenfor.

Procenter

Key West Municipal Code forbyder åbne beholdere med alkoholholdige drikkevarer offentligt.

Vejr

Key West har et tropisk klima, så det bliver ekstremt varmt især mellem december og april, med temperaturer op til 86 grader Fahrenheit (30 grader Celsius) og 100% luftfugtighed. Januar er Key Wests koldeste måned. Det er bedst at medbringe masser af solcreme, let og luftigt tøj, behagelige sko og solbriller i de varmere måneder.

Lufthavn

Key West International Airport modtager tilslutnings- og direkteflyvninger fra mange byer i Florida.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.