Dubai

Dubai Gay-venlige barer

Selvom Dubai ikke har dedikerede homobarer, er der nogle homovenlige natsteder, der er værd at tjekke ud

Dubai har ingen homoseksuelle barer, som du måske har antaget. Det har dog en underjordisk homoseksuel scene centreret omkring private fester. Når det så er sagt, er der en række homovenlige barer. Bare vær opmærksom på, at offentlige udfoldelser af hengivenhed er dårlige råd i Dubai, for både homoseksuelle og hetero-par.

Dubai Gay-venlige barer

Level 43 Sky Lounge
Placeringsikon

Niveau 43, Four Points af Sheraton - Sheikh Zayed Rd, Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Vis på kort
2.9
Publikums vurdering

Baseret på 10 stemmer

Selvom det ikke er en homoseksuel bar - der er ikke nogen, er det Dubai - Level 43 Sky Lounge er en meget vestlig drikkeoplevelse. Beliggende i Four Points ved Sheraton Sheikh Zayed Road, vil du blive mødt med panoramaudsigt over Dubai. Cocktaillisten er fremragende. De fleste af drikkerne og personalet er internationale.
Funktionalitet:
bar

Sidst opdateret den: 28-Jan-2024

Bar 44
Placeringsikon

Grosvenor House Dubai, Al Emreef Street, Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Vis på kort
3.2
Publikums vurdering

Baseret på 6 stemmer

Beliggende på 44. etage i Grosvenor Hotel, er Bar 44 meget smart. Det er sådan et sted, hvor man gør sig lidt umage. Nogle meget velklædte Instagram-folk vil drikke her. Bar 44 har 360 graders udsigt over Den Arabiske Golf, Dubais skyline og The Palm Jumeirah. Det er et uovertruffent sted, og det er homovenligt.
Funktionalitet:
bar

Sidst opdateret den: 11-Mar-2024

Seneste Dubai Hotel tilbud

Fantastiske tilbud, fantastiske hoteller

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.