TOMS Bar - (LUKKET)

TOMS Bar - (LUKKET)

TOM'S Bar - (CLOSED)

Placeringsikon

Motzstraße 19, Berlin, Tyskland, 10777

Velkendt efter-åbningstid gay krydstogtklub i Berlin, med live DJ's, der spiller techno og house-musik. TOM's Bar har en happy hour hele natten om mandagen med 2-til-1 drinks.

Meget cruisy, så forvent så se masser af handlinger i mørkerummet. Beliggende ved siden af HAFEN homoseksuel bar.

Hverdag: man-tors: 22:00 - 06:00

Weekend: fre-lør: 21:00 - 06:00; Søn: 22:00 - 06:00

Nærmeste station: U: Nollendorfplatz

Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Krydstogt / fetish
Mørkt rum
Musik
Sats TOMS Bar - (LUKKET)
3
Publikums vurdering

Baseret på 49 stemmer

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

3 Stjernevinder

C
Christopher Tyler

12-Mar-2024

Lukket

Toms bar nu lukket. Genåbner snart som boyberry https://www.facebook.com/boyberryberlin
T
Tim Bergmann

18-Sep-2023

Ikke hvem!

Jeg var tilbage i Berlin for første gang siden Corona. Jeg var i Toms, som var næsten tom, med mine drinks og ventede på, hvad der skete. Når jeg gik på toilettet, blev jeg smidt ud uden at blive spurgt, fordi jeg altid "gik rundt". Jeg går i børnehave, men nu ved jeg hvorfor der ikke sker noget der mere. Jeg vil også undgå butikken. Så er jeg i Prinzenknecht, fuld af butikker, søde mennesker og frem for alt meget venligt personale! Sådan laver du salg!

A
Andy

21-Jul-2023

Pas på dine ting - lommetyve

Gik i går aftes. Fik stjålet min pung med kørekort, bankkort, kontanter. Han var professionel, fik endda mit ur af mit håndled uden at jeg lagde mærke til det! Barpersonalet virkede apatiske, men tog mit nummer, hvis det skulle dukke op. Har afskrækket mig en smule de fleste mennesker der virkede respektfulde jeg
B
Blond

6-Sep-2021

Godt sted

Gik der et par nætter i træk og havde en fantastisk tid. Fyren ved døren var meget sød og hjælpsom, han hjalp mig med appen til at scanne QR-koden ved døren og var imødekommende. Bartender var meget sød og smuk. Nogle nætter var meget overfyldte, blanding af alle slags fyre, forskellige farver og former, alle venlige. Så jeg kan ikke være enig med de tidligere anmeldelser. Meget vigtigt er at købe en drink, så snart du kommer ind på stedet, ellers vil de ikke være venlige over for dig, og du vil sandsynligvis blive bedt om at forlade (så det ske), så fyre har noget sund fornuft. Få ulemper: kun kontanter og mørkerummet er meget lille i forhold til mængden af ​​mennesker, der kommer i løbet af de travle nætter. Næsten umuligt at komme ind eller ud af mørkerummet. Ellers er det et fantastisk sted, og jeg kan ikke vente med at komme tilbage.
A
Ad

16-Oct-2021

Mr

Også enig, fyr ved døren høflig, personalevenlig.
G
Graeme

1-Feb-2020

Private parter

Toms, hvis man skal tro dørmanden, arrangerer en masse private fester. De ser ud til at dukke op tilfældigt og uden varsel. Jeg foreslog engang, at jeg måske var inviteret, en onkel til fødselaren eller brudens far, men det mente han meget usandsynligt, ikke på grund af min alder, men fordi jeg ikke var særlig i form. Han påpegede, at han ikke var meget yngre end mig, men som jeg ikke kunne undgå at bemærke, var han en fast mand i et fitnesscenter. Jeg komplimenterede ham (det hele på mit mest respektfulde tysk), men påpegede, at vi hellere ville se bort fra emnet for aftenens fejring. Jeg kunne skubbe af og aldrig vende tilbage, sagde han. Noget ved hans tone antydede, at han mente, at det også skulle gælde for ikke-festnætter. Vær advaret, vær i form, vær ydmyg og husk at tage imod din invitation.
B
Bobby

8 Nov 2019

Ikke det værd

Jeg kom ind, men jeg betragter ikke mig selv som heldig. Stedet var både dødt og beskidt - absolut ikke al ballade værd. Støt venligst ikke sådan et sted. Bøsser har udholdt nok diskrimination gennem årene, og vi bør ikke bidrage til det på nogen måde, især for at opildne vores egoer. Selvom ældre mænd ikke er dine ting, så husk bare, at det er de mænd, der kæmpede de hårdeste kampe for, hvilke rettigheder vi har i dag. I hvert fald tog jeg afsted og tog til Blond for en meget bedre tid.
R
Richard

1-Sep-2019

Selektiv dørfest

Jeg var der i 2017. I onsdags lukkede de mig ind (det var ikke særlig travlt). I fredags fik jeg at vide, at jeg ikke kunne komme ind.
R
Rick

5-Jul-2019

Drejede væk

Uhøfligt personale sagde "ikke åben for dig i aften." Ikke noget med alder, jeg er tidligt i 30'erne.
M
Maxwell

19 Aug 2019

Kakerlakker

Aldrig igen! Dette sted er grimt. Ved første øjekast så det pænt ud, men mens jeg bestilte min øl, kom der nogle kakerlakker susende hen over bardisken. Da jeg gik på toilettet lå der en gammel, udtørret bunke af afføring på toiletlåget. Det er åbenbart ikke blevet renset i flere uger. Stanken af ​​gammel urin og afføring var kvalmende.
F
Fred

25-Jun-2019

Fjendtligt / uvenligt - undtagen når det er tomt

Afviste i aften på Tom's Bar. Spurgte om åbent. Fortalte "For dig er vi aldrig åbne." En eller anden tysk Skeletor-fyr, som så smilede til mig og lavede en vinkende bevægelse - "vær væk." Sagen er, at de var mere end glade for at tage mine penge søndag aften - da stedet var tomt. Fjendtligt personale, der er ondsindet - selv efter tyske standarder. Hvis du leder efter et venligt sted, så hold dig godt fri af denne fælles. Woof's og Printzen er tæt på og har en mere indbydende stemning.
s
scot

27-May-2019

God tid

Min partner og jeg kiggede ind på en lørdag. nat. Travlt sted med nogle smukke mænd. Mødte en sød fyr, som vi snakkede med i nogen tid. Kælderen var optaget. Det er stort og masser af områder at lege. Jeg ville helt sikkert vende tilbage.
m
moscardini

13-Apr-2019

Intet sex

Position: Midt i et homo-område. Tæt på stoppestedet Nollendorfplatz. Kundetype: Fra 25 til 50 år, ret maskulin, nogen også muskuløs. Struktur: Bar med balsal i stueetagen. Lille mørkt rum bag diskoteket og endnu et mørkt i kælderen. Rengøring: Dårlig. Priser: Fremragende. Råd til kunder: Det er fantastisk at tilbringe en aften med venner. Gå ikke ind for at lede efter sjov, for folk har en tendens til at vandre i mørket i timevis uden at gøre noget. Råd til ledere: Intet at anbefale.
J
Joel

24-Jul-2018

Blev afvist

Jeg gentager kommentarerne fra mange ovenfor. Jeg blev afvist af en uhøflig dørmand, der sagde, at det var en privat fest og ikke for "alle mand". Jeg formoder, at det var på grund af min alder (jeg er 72), men han ville virkelig ikke give mig en grund. Jeg talte med andre, der stod udenfor. En bar, der behandler potentielle kunder på denne måde, fortjener at blive boykottet.
m
mike

6-Oct-2018

MEGET UHØFLIG DØRMAND

SAMME TING SKEDE FOR MIG FOR 2 ÅR SIDEN HOS TOMS VENDTE DE MIG VED DØREN UDEN GRUND. GÅ IKKE DER!
A
Alex

13-Jan-2018

Stedet adskiller sig

Stedet adskiller sig. Desværre så jeg dørmanden spærre modne homoseksuelle ved indgangen og sagde, at huset var overfyldt. Mens der var plads indenfor. Umiddelbart efter den samme dørmand, der kigger gennem et lille vindue i døren og ser en helt ny på gaden passere.. åbner døren og kalder ham ind. Trist at se sådan et sted i Berlin forstærke fordommene. Jeg plejede at gå meget i denne bar. Jeg vil ikke protestere. denne type steder bør boykottes ... endnu mere i Berlin, der har andre, renere og bedre steder.
P
Philip

18 Nov 2017

Får ikke dette sted

Jeg synes, det er skævt. Barmen og dørmænd er sure. OK for en drink, men ikke meget mere.
R
Radek

14 Nov 2017

Hvorfor så Grindr

Jeg var her i går på "2 for 1". Jeg må sige, at det var overfyldt, og det var mandag. En masse flotte fyre og god musik. Jeg hyggede mig også i kælderen. Så. det var en positiv oplevelse; dog føler jeg, at fyre er ret lukkede. Ingen taler, men alle tjekker bare, at alle er ude. Også en masse Grinder-brugere (lol). Det er et besøg værd, men mere for at sejle end for at møde nye mennesker. Også personalet i baren er ikke så venligt, men fyren på kappens værelse var bare sød.
W
Wim

19-Oct-2017

Er kælderen åben i toms bar

Ved mit sidste besøg holder kælderen lukket fredag ​​aften. Vi var nødt til at cruise ovenpå i rygerloungen.
H
Henry

5-Sep-2017

Stedet er ok.

Jeg besøgte Tom's i maj. Jeg er dominikaner. Stedet var ok... billige drinks, god musik (lidt højt). Sandt nok, bartenderen er mere end uhøflig, jeg tror han har en masse attitude... men jeg var der ikke for at være hans ven. :P
K
Kai

28 Aug 2017

Hvad er aftalen med dette sted?

Dette skete mandag aften den 28. august omkring klokken 11. Vi er et homoseksuelt par fra Los Angeles, der lige er ankommet til Berlin. Det var en mandag aften, og vi besluttede at tjekke de homoseksuelle scener i Berlin. Vi valgte at gå om aftenen fra Postdamer Station til det homoseksuelle område. Vi stoppede ved flere homoseksuelle barer undervejs, og det var behageligt. Vi stødte på Tom's Bar og besluttede at tjekke det ud. Dørmanden fortalte os, at vi ikke kunne komme ind, og sagde, at det er en privat bar. Først var jeg forvirret, så jeg spurgte ham igen, hvad han mente med "privat", så han forklarede mig, at det er en "privat herrebar" ikke for alle mænd. På dette tidspunkt var min kæreste lidt pjattet med. Jeg var ikke tilfreds med svaret, så jeg gik tilbage til fyren og spurgte ham igen. Jeg havde aldrig oplevet denne form for afslag, så jeg var bare nysgerrig. Han blev ved med at sige dets private mands klub, så jeg sagde, mener du homoseksuel? og jeg sagde, at jeg er homoseksuel, så han sagde, "du kan komme ind, men din ven kan ikke komme ind". Så sagde jeg med en "grinende" tone (høfligt), "han er min partner/kæreste". På dette tidspunkt insisterede han på ikke at lukke ham ind, mens andre mennesker gik ind. Jeg spurgte ham om en grund, så sagde han noget, som jeg ikke forstod, og sagde "hvad?". Jeg troede, han sagde, du kan ikke komme ind, punktum. Jeg troede, han sagde "punktum", men min kæreste sagde, at han sagde "Piss off". Det er en god ting, jeg ikke hørte ordet "pis off". Så tilsyneladende sagde han "pis off" omkring 30 gange. I hvert fald gik vi væk, fordi min kæreste på dette tidspunkt bare var sur. Vi vidste virkelig ikke, hvad årsagen var. Var er dresscoden? Ser vi lige ud? og ikke før jeg sagde jeg var homoseksuel, så sagde han at jeg kunne komme ind? Men da jeg så sagde, at min "ven" er homoseksuel og er min kæreste, nægtede han stadig, er det fordi han var flov, at jeg "rettede" ham? WOW, da jeg gik tilbage til vores hotel, blev jeg overrasket. Har vi homoseksuelle ikke lidt nok fordomme og diskrimination til kun at føle os udstødt af den samme gruppe af vores eget folk? Stedet, hvor vi føler os godt tilpas blandt andre homoseksuelle? Jeg er i øvrigt asiatisk og min bf er så hvid, som man kan være. Faktisk er han tysk af afstamning. Uanset hvem denne fyr er, håber jeg, han lærer et par lektioner i medfølelse og god begrundelse. Jeg gik ind på hjemmesiden, der er ikke andet end en enkelt side. INGEN kontakt, ingen adresse ingen links nogen steder. For dem, der synes, at dette er en bar, der er værd at gå til, er jeg glad for, at du ikke oplevede denne forfærdelige episode, men tænk dig om to gange, før du går igen, da du måske bliver den næste. Jeg ved ikke. Hvis jeg var længere i Berlin, ville jeg helt gå tilbage og sætte mig ned med den person og grave hans hjerne. Som en sidebemærkning er jeg ikke bitter eller ked af dette. Jeg vil bare dele mine erfaringer med andre.
A
Alex

2-Sep-2017

uheldige virkelighed

Du nævnte ikke din partners alder, men jeg vil vædde på, at den var over 45! Der sker en stadig stigende holdning til alderdom, især i det homoseksuelle samfund. Jeg er ked af, at du har oplevet det, men visse berlinske klubber er deres dørmænd særligt gode til at få ældre mænd til at føle sig værdiløse. Skam, at vores underkultur bliver endnu mere tom, end den allerede er.
G
Greg

19 Aug 2017

Sjovt!

Elsker klubben, elsker det mørke rum! Meget overfyldt i weekenden, masser af action. Hver gang jeg besøger Berlin reserverer jeg mindst én nat til Toms!
N
Neil

22-Jul-2017

Tom er en vittighed

Toms bare er virkelig en joke og rettet mod turister. Kælderen kan blive travl, men der er ingen reel handling. Alle fyrene går rundt og rundt og leder efter Grindr på deres telefoner. Barpersonalet er så uhøfligt og forsøger at ændre dig kort hver gang. Glem Toms.
G
G

12 Aug 2016

bedragerisk snyd bartender

Jeg var der mandag den 1. august 2016 på 2 for 1 drinks nat. Så snart jeg gik ind, gik jeg til den første bar nærmest indgangsdøren for at få en drink. I det øjeblik havde jeg glemt, at bartenderen skulle give dig en kvittering for at få din anden drink med. Denne bedrageriske bartender gav mig min drink og lod som om han havde travlt og havde ikke givet mig kvitteringen. Da jeg konfronterede ham, nægtede han. Jeg var i hvert fald ikke ved at dø for den drik, men dens rektor bag den, og det viser, hvilken slags mennesker, der arbejder der!
T
Tomer

23-Jan-2016

forfærdelig

Den eneste gang, jeg gik der, var det travlt og larmende, og da jeg gik ned i kælderen, blev jeg røvet ud af min I-PHONE!
H
Ho

2-Sep-2015

Sejt, men hvor er kondomer?

Godt sted, men gratis kondomer mangler stort set...
K
Kai

15 Aug 2015

god

Sidste gang jeg besøgte Berlin var i maj, og jeg sørgede for at gå til denne cruising-bar to gange, den er mere overfyldt på en fredag ​​aften, men stadig besøger mange lokale fyre eller turister baren efter kl. 1 i midten af ​​ugen. Jeg mødte virkelig varme fyre der, de åbnede kælderens mørkerumsområder efter 1 eller 1h30 - før du lige har et lille mørkt rum. Den i kælderen er en slags labyrint fuld af fyre, tjek godt hvem der prøver at lege med dig, da det er mørkt. Generelt var oplevelsen rar og sjov, og jeg ville tage dertil igen.
E
Ekachai chieochalakom

5-Feb-2015

Sent, men enhver ugedag

Denne bar bliver overfyldt ret sent - normalt efter kl. 1, men det gode er, at det kan blive travlt alle ugens dage. Det mørke område har to dele - den dybere del var meget mørk - du ser næsten ikke noget, så vær forsigtig.
S
Sean

30-Jul-2014

havde en dør fyr med holdning.

Dør fyren ville ikke lukke mig ind. Sagde, at det var en privat fest (det var løgn), klubben var fuld. Hvis du har en 2 for 1 special i gang i løbet af ugen og ikke kan få kunder ind, så lad være med at lave 2 for 1 eller bare fortæl dem sandheden, hvis dens fulde skal vente. Jeg kommer ikke tilbage. Tyskland skal lære, at mine penge kan bruges et andet sted, og ikke i en klub, der ikke kan håndtere mængden.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.