The Street

The Street

The Street

Placeringsikon

2 Picardie Place, Edinburgh, Storbritannien, EH1 3JT

The Street
The Street er en velkendt restaurant og bar for homoseksuelle lokale og besøgende, der ønsker at nyde synet og lyden af ​​Skotlands livlige Gay Village. Forvent en overfyldt, afslappet, afslappet atmosfære.

Serverer et godt udvalg og har en udendørs terrasse til gode vejrdage. Den populære Street NightClub (i kælderen) er åben fredag ​​og lørdag aften.

Ugedag: 12:00 - 01:00

Weekend: 12 - 00 / 03

Funktionalitet:
bar
Dancing
Gratis Wi-Fi
Musik
Restaurant
Sats The Street
3.8
Publikums vurdering

Baseret på 23 stemmer

J
John

7-Mar-2016

Favoritlinje

The Street er min yndlingsbar i den lyserøde trekant. Musikken er anstændig og ikke for høj, du kan stadig føre en samtale. Baren er rart, rimeligt prissat og høfligt effektivt personale. Ned ad trappen er åben til kl. 3 fredag ​​og lørdag aften og er et besøg værd. Ovenpå lukker kl. 1 som et lovkrav. Den lukker ikke bare for dets skyld, som en tidligere anmelder antydede
J
John

13 Dec 2015

flået af

OK personale og drinks, men de har denne gamle fotoboks nedenunder. Vi brugte penge på dette for at få en souvenir, men standen virkede ikke. Personalet trak bare på skuldrene og var ligeglade. Vi fik ikke refunderet denne ødelagte maskine. Det handler ikke om pengene, men hovedstolen. Hvorfor tjener de penge på intetanende turister på denne måde? IKKE I ORDEN.
G
Gary

31-Mar-2015

Alt for travlt

Kunne ikke komme til baren, da der var alt for travlt, de lukkede ovenpå og fik alle til at gå ned af trapper, og det var pakket. Vi blev ved med at blive skubbet af vejen, mens folk forsøgte at skubbe forbi. Det kunne have været en meget god nat, men dette satte en downer på vores nat, alt for mange mennesker bliver pakket ind på en meget lille pub.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.