ØRN Manchester

ØRN Manchester

Berømt homoseksuel krydstogt og fetishklub.

EAGLE Manchester

Placeringsikon

Bloom Street 15, Manchester, Storbritannien, M1 3HZ

ØRN Manchester
EAGLE Manchester ligger i hjertet af Gay Village, en populær bøsseklub, der bliver fyldt med mænd, der kommer for at hygge sig, tage en drink og nyde selskab med andre mænd.

Ikke så meget en hardcore krydstogtklub, men EAGLE holder stadig temafester som JOCK og Deviant - tjek deres Facebook-side for dagsorden. Medlemskab påkrævet og kan ansøges online.

Hverdag: man-tor kl. 5 - 3

Weekend: fre -lør 5 - 6, søn 2 - 3

Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Krydstogt / fetish
Musik
Sats ØRN Manchester
3.2
Publikums vurdering

Baseret på 75 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

J
Jacob

19-Jan-2022

Uhøfligt personale

Nogle af disse medarbejdere tror, ​​de er bedre end alle andre. Wow, bedragersyndrom fik virkelig fat i folkene på denne bar. Det kammeratskab, der formodes at være i en homobar, er fuldstændig ugyldigt her. Uanset om du har en drink eller en million, har du fået for mange. Bartenderne vælger, hvem de vil have i lokalet, og jeg har set dem sparke folk ud på baggrund af modvilje. Det går fuldstændig imod hele den homoseksuelle bar-stemning. Her vil du betale mere for drinks end på nogle andre steder i den homoseksuelle landsby, og du vil blive behandlet som lort på bartenderens sko eller trukket ud af toilettet midt i tisse, mens du bliver råbt til at gå, eller politiet vil blive kaldt I så det ske og vendte aldrig tilbage. Der er en rigtig og forkert måde at gøre tingene på, og desværre har disse mennesker det hele forkert.
N
Nick

17-Jul-2020

Afslappet miljø.

The Eagle ser helt anderledes ud end nogle tidligere anmeldelser. Det er ikke en krydstogtbar. Men du kan finde en bred vifte af typer fyre der, som måske flirter og bliver venlige. Personalet er hårdtarbejdende og service temmelig hurtigt. Det er ikke en moderigtig, trendy bar, men du kan nyde stemningen, publikum alene eller sammen med venner. Publikum er ret venlige, du kan chatte eller bare nyde dit eget rum. Sikkerhed er nyttige, men skal patruljere for at holde alle sikre og velopdragne. Masser af andre barer og klubber omkring det, hvis du vil have variation.
L
Liam

19-Oct-2021

Relationship

Det ville være rart, hvis vi kunne mødes deroppe en aften og komme videre og se, hvordan det går, og se, hvordan det går.
T
Tony

21 Nov 2019

Ikke et dårligt sted, men tag dit eget sind op.

Besøgte dette sted 3 gange nu og besluttede på min tredje gang at få et medlemskort. Dette er ikke et dårligt sted, men gør din egen mening. Jeg er ved at skubbe lidt på 3, ​​men kan godt lide at folk ser (tror ikke, at nogen ville være interesseret i moi). Jeg vil vende tilbage, priserne er på niveau med andre steder. Syntes toiletterne var lidt mærkelige (sig ikke mere, jeg må leve et beskyttet liv)... giv Ørnen en chance.
C
Christopher

30 Aug 2019

Ikke den mest hyggeligste bar i Manchester.

Besøgte for nylig i Pride-weekenden (lørdag aften) og var overrasket over, hvor uhøflige og aggressive nogle af sikkerhedspersonalet var. Måske er det et område, som ledelsen bør følge nærmere. Chris
J
John

21-Sep-2019

Vendt vilkårligt væk

Min oplevelse sidste år (2018) stemmer overens med Chriss, men jeg fik at vide, at tingene var blevet bedre. Tre af os havde alle fået et par pints øl og ankom til døren for at blive fortalt af den kvindelige dørmand "Hemselv og han selv har fået en læsse drink på ham" og nægtede adgang. Det tog mig et par sekunder at forstå dette. Jeg er aldrig før blevet beskyldt for at være fuld offentligt, og ingen af ​​os råbte eller vaklede, så jeg fandt det fornærmende. Jeg aner ikke, hvad det var baseret på, men det er næppe måden at byde besøgende velkommen.
J
John

1-Apr-2019

Forfærdelig. Undgå

Grunden til at du bør undgå denne bar er op til personalet. Den værst tænkelige race af homoseksuelle mænd på en powertrip. Intet ville gøre mig mere lykkelig, end at dette dyk blev lukket ned.
J
James

5-Jan-2019

James

En skuffelse. Ikke en krydstogtbar. Uvenligt personale med attitude. Hvis du er over 45, bliver du ignoreret. Undgå.
C
Chris

23 Nov 2018

Fantastisk sted at møde ligesindede mænd.

Du finder ikke en bar i Manchester, hvor du kan få sex og alkohol. Rådet har en langvarig politik om ikke at have sex og alkohol til rådighed i samme lokaler. Barer mister deres kørekort, hvis de ikke overvåger det. Hvis du vil på krydstogt, er der flere saunaer i Manchester, hvor du kan gøre det, men de serverer ikke alkohol. EAGLE er en fantastisk bar, med gode drinks og en god atmosfære. Dragshowene er om søndagen og ikke min ting, så jeg går ikke om søndagen. Du kan krydse for en partner, men du skal tage et andet sted hen, hvis du vil have sex. Der er to bjælker, bagsiden eller "Dark Eagle" er mindre og mere intim, mørkere og viser porno på skærmene. Den forreste bar er mere åben, danset, lettere. Kan være meget stille tidligt på aftenen, men scenen i Manchester kommer først rigtig i gang omkring kl. 10 og fortsætter til de tidlige timer.
R
Raf

19 Nov 2018

Nat ude

Jeg fandt klubben, et godt sted at tage hen med dine venner for at have det sjovt og danse natten væk. Personalet venligt.
A
Andy

5-Jul-2018

Brækket arm

Har været der mange gange, og det har altid ikke tilfredsstillet mig. Ikke et godt sted, og alle virkede utilnærmelige og uvenlige. Stedet har lidt af et holdningsproblem. Og for enhver besøgende, der kommer med, vil dette kun skræmme dem væk. Måske ikke et sted for sjov og ballade, som stedet måske antyder.
J
Jawad

29-Apr-2018

god latter

Jeg har aldrig haft en dårlig oplevelse der. Altid sjovt at være der.
E
Euro

23 Nov 2017

Virkelig ikke en cruising bar

Dette sted har intet at gøre med en cruising bar.
M
Matthias

21-Oct-2017

Falsk reklame

Hvorfor er dette sted opført som en krydstogtbar, når det ikke er det? Der er ikke noget mørkt område. Uanset hvor en handling kan starte, forstyrrer personalet med en lommelygte.
f
fr

15-Oct-2017

Boring

Personalet var uhøfligt under mit besøg. Stedet er kedeligt. Nogle mennesker chatter, men ingen reelle handlinger.
H
Hanz

20-Sep-2017

Fjollet popmusik

Jeg besøger fra Tyskland, denne bar er dum. Det er en bar for lejrmanden at danse til fjollet popmusik og se dumt dragshow. Personalet tager ikke imod besøgende.
P
Perry

17-Sep-2017

Eagle er forfærdelig

Eagle er ikke en cruising bar. Der er ingen handling her. De har uvenlige dørpersonale, og barpersonalet er uhøfligt. Det var dragshows og fjollet lejr-kabaret. Det er ikke en krydstogtbar til mænd. En masse billeder på deres hjemmeside og Facebook er af andre spillesteder.
f
fr

10-Jun-2017

drikkevarer

Bartender bad mig købe drinks næsten hver time. Du skal købe en efter en. Ikke en værdi.
f
fr

30-May-2017

ingen handling

Gik der i sidste måned en torsdag aften. Selvom flere mennesker er der, ingen handling overhovedet hele natten.
T
Tony

9-May-2017

IKKE EN CRUISE BAR

Denne bar er ikke en krydstogtbar, som nogle synes at mene
J
Jon

2-Jan-2017

Mørke områder er nu oplyst

De mørke områder i denne klub er nu godt oplyst, og sikkerhedsvagterne besøger regelmæssigt toiletterne og jager alle ud, der hænger derinde. Ikke helt så 'no holds', som ovenstående formulering antyder.
K
Kaiser

9 Dec 2015

mr

Ja jeg har været der, det var en meget hyggelig og god klub. Jeg kan godt lide, så jeg ansøger allerede om mambership.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel