Gay Manchester · Byguide

Gay Manchester · Byguide

Planlægger du din første rejse til Manchester? Så vores homoseksuelle Manchester byguide side til dig.

Manchester

Manchester er en pulserende, kosmopolitisk by i det nordvestlige England med en befolkning på mere end 2 millioner mennesker.

Byen er kendt for sin industrielle, musikalske og sportslige arv. Manchester var stedet for verdens første banegård. Forskere splittede først Atom i Manchester, og byen er kendt for sine fodboldhold i verdensklasse.

Manchester er et hjem til den største homoseksuelle uden for London og tiltrækker op til 20,000 mennesker hver weekend til sit enorme antal barer og klubber.

manchester-2015-pride-parade

 

Homoseksuel scene

Manchesters homoseksuelle landsby er fokuseret omkring Canal Street i byens centrum. Det er et af de ældste og mest etablerede homoseksuelle samfund i Europa.

Et stort antal Homoseksuelle barer, klubber, restauranter kan findes i Gay Village, mange lige så populære hos lige mennesker som de er hos homoseksuelle. Om natten er Canal Street normalt fyldt med lokale og besøgende, herunder et stort antal homoseksuelle og lesbiske turister fra hele verden.

Hvert år er Manchester vært for en af ​​Storbritanniens største og bedste Pride-festivaler. Mange af vejene i byens centrum er afspærret for trafik, så alle kan være med til det sjove.

 

At komme til Manchester

Med tog 

Tog kører meget ofte fra London, Liverpool, Birmingham og mange andre britiske destinationer. Hovedbanegården, Manchester Piccadilly er tæt på homoseksuelle og de fleste af vores hotelanbefalinger.

Med fly

Manchester International Airport er den travleste britiske lufthavn uden for London. Der er rutefart til og fra de fleste britiske og europæiske byer samt mange ikke-europæiske destinationer, herunder USA.

Der er hyppige jernbane- og busforbindelser mellem lufthavnen og byens centrum. Toget koster omkring £ 5-mærket, og det er billigste at booke online. Du kan også tage en sporvogn til Cornbrook, som derefter forbinder dig til stoppesteder i centrum af Manchester, der koster £ 4.20.

The Shambles, Manchester

 

At komme rundt i Manchester

At komme rundt i Manchester er overkommelig og praktisk takket være et fantastisk sporvognssystem, Metrolink, og dets omfattende netværk rundt i byen. Der er også et godt netværk af busser og masser af taxaer tilgængelige.

 

Hvor skal man bo i Manchester

Der er mange gode hoteller i og omkring Manchesters Gay Village. Vores Homoseksuelle Manchester-hoteller side fremhæver nogle af de bedst bedømte og mest populære hoteller i byen.

 

Ting at se og gøre

For en fremragende guide til nogle af Manchesters bedste restauranter, caféer, museer, butikker og mere anbefaler vi Travels of Adam Hipsters Guide til Manchester. Denne informative guide er skrevet af Adam Groffman, en af ​​internettets førende homoseksuelle rejsende bloggere.

Der er et utal af museer, overflod af kunst, overflod af populærkultur og masser af natteliv i og omkring Canal Street.

Manchester har faste rødder i musik med banebrydende bands som Oasis, The Stones Roses og The Smiths, der kommer fra byen. Du opdager koncerter, fra lokale bands, der spiller på en pub til større stadionbegivenheder hele året rundt.

Manchester Evening News Arena - en af ​​verdens travleste indendørs arenaer og blandt de største i Europa med en kapacitet på 23,000, som er vært for musik og sportsbegivenheder.

Arndale - Europas største indkøbscenter med mere end 240 butikker omgivet af mange funky boutiquebutikker, uafhængige butikker og små baggadebutikker.

Manchester Museum - velholdt museum med en række skatte og samlinger.

Royal Exchange Theatre - prisvindende teater i centrum af Manchester, der spiller klassikere, herunder Shakespeare, Tennessee Williams, Oscar Wilde og Noel Coward.

Museum for videnskab og industri - indeholder permanente gallerier med en bred vifte af samlinger fordelt på fem historiske bygninger.

The Lowry - en fantastisk, prisvindende bygning med to pulserende teatre, et studierum, kunstgallerier, caféer, barer, en restaurant og souvenirbutik, beliggende ved vandet i hjertet af The Quays.

Manchester katedral - charmerende sted for tilbedelse, som er en del af Manchesters bymidte.

Chinatown - en af ​​de største uden for Kina og hjemsted for mange butikker og restauranter.

Old Trafford - Det næststørste fodboldstadion i Storbritannien og hjemsted for Manchester United.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.