stald

stald

En af Berlins mest populære gay krydstogtklubber.

Scheune

Placeringsikon

Motzstraße 25, Berlin, Tyskland, 10777

En af de mest populære homoseksuelle krydstogtklubber i Schöneberg-distriktet.

Scheune afholder regelmæssige fester med fetich-tema - gummi, skinhead, jeans, uniform, you name it. Søndag er det Naked Party med masser af hardcore action - besøg Scheunes hjemmeside for kommende begivenheder.

Ugedag: fra 21:00

Weekend: fra 21:00

Nærmeste station: U: Nollendorfplatz

Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Krydstogt / fetish
Mørkt rum
Musik
Sats stald
3
Publikums vurdering

Baseret på 42 stemmer

R
Richard

17-Feb-2022

Ikke for små piger...

En fantastisk følelse og en af ​​de mest unikke i Berlin. Hvis du er forkælet, så lad være med at komme her.... rigtige svin, men ikke alle kan få det :-)
R
Rolf

5-Oct-2021

Diskrimination af ikke -vaccinerede personer

Uvaccinerede personer (selv med en test) bliver ikke optaget. Dette er en klar forskelsbehandling af mennesker, der ikke kan vaccineres eller påberåbe sig retten til deres egen krops integritet. Homoseksuelle burde vide, hvad diskrimination betyder, og det er endnu mere skræmmende, at det sker her. Tyskland har oplevet disse tider før, og datidens ofre optræder nu som morgendagens forbrydere.
j
jaryn

11-May-2021

jaryn

Jeg anbefaler stærkt, jeg har gået der i årevis, ok sted for sjov og hyggelige rum.
P
Paul

24-Jan-2020

Perfekt sted til noget griseagt

Hvis du er til snusket sjov, er dette stedet at være. Det er rart og venligt, og alle er der for at have det sjovt. Bartenderen er en rigtig sej fyr, der byder alle velkommen! Pee-området er fantastisk, hele kælderen er fantastisk. Gennemsnitsalderen er over 35, men hvis du er til det, er det fantastisk.
R
Ricky

9 Dec 2019

Sjov

Det er præcis, hvad du ville forvente. Mange fyre på et ganske lille sted, der hygger sig overalt - selv i baren. Det nøgne arrangement på søndag er fantastisk og et besøg værd. Nedenunder er en god plads, der foregår meget og ikke så prætentiøst som nogle andre steder. Gå og oplev det!
J
Jay

2-Feb-2018

Ikke sikker på, om det kan anbefales

Gik der for noget tid siden på en søndag til Naked-arrangementet. Først var jeg ret begejstret, fordi der for det meste var modne og behårede fyre (ligesom jeg kan lide!). Kælderen var dog ikke min scene: masser af mørke hjørner, så man ikke ser meget og dårligt ventileret. Også en del barebacking – som jeg ikke gider.
G
Greg

19 Aug 2017

Sløvt!

Elskede klubben! Slet og kinky en lille smule. Hvis du ikke kan lide at ryge, så kom kun på søndag, til en nøgen fest. Det eneste, der bekymrer mig, er, at så mange fyre spiller råt...
c
can

25-Jul-2017

Besøger altid

Jeg var også plyndret nedenunder der.. men jeg kunne godt lide dette sted og besøge alle Berlin-rejser.. kun én gang blev jeg såret der i øjet, og personalet er ligeglad med det..
D
Dave

9-Sep-2015

Lommelomme

Jeg har været to gange. Altid en masse action nedenunder. Men denne sidste gang 'havde jeg det sjovt' nedenunder og var lommetyve. Heldigvis var det eneste, de fik, min mobil (mine kontanter var i min sko), men det var stadig en stor smerte at erstatte, da jeg er langt hjemmefra og på ferie.
D
David

28-Mar-2014

Fremragende bar

Jeg elsker dette sted og har været der mange gange på mine ture til Berlin. Klubben/baren tiltrækker en bred vifte af mennesker, men primært 30+. Der er ingen holdning, og alle er meget venlige. Personalet er venligt og priserne er rimelige. Der er et stort mørkeværelse nedenunder, der altid er travlt, og der er altid (stort set altid) noget for enhver smag. Det er åbent fra ca. 21 til 00, så du kan komme og gå, som du vil. Højt anbefalet.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.