Sauna overskæg

Sauna overskæg

Velkendt gay sauna nær Zürich centrum.

Sauna Moustache

Placeringsikon

Engelsstrasse 4 / Badenerstrasse 156, Zürich, Schweiz, 8004

Populær gay sauna overskæg (aka The Men's Sauna) ligger inden for rækkevidde af homoseksuelle barer i distrikt 4 i Zürich.

Funktionerne inkluderer bio-sauna og finsk sauna, dampbad med indbygget tv-stue, jacuzzi og bar. Åben hele natten i weekenden. Weekendkort tilgængelige.
Funktionalitet:
bar
Jacuzzi / varm pool
Afslappende hytter
Sauna
spa
Dampbad
Sats Sauna overskæg
3.4
Publikums vurdering

Baseret på 124 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

3 Stjernevinder

M
Marko

12-Jul-2019

Great

En smuk sauna. Det er meget pænt og super rent med venligt og hjælpsomt personale. Der er et mindre saunaområde med to finske saunaer og et dampbad, et jacuzzi og hvileområde samt et kæmpe mørkt rum med videokabiner, der kan være åbne eller lukkede. Du behøver heller ikke bekymre dig om håndklæder, da du får fem per billet. Kondomer fås gratis på stedet. (Drenge var for det meste unge og ret smukke.)
E
Eric

15 Nov 2018

Desværre er jeg enig

Jeg bor her i Zürich og har været her flere gange. Sandsynligvis fordi jeg ligner en turist (jeg er ikke schweizer) og ikke taler tysk, har jeg også fundet deres holdning ret uhøflig. Jeg kender de kulturelle forskelle mellem schweiziske og andre, og det her går langt ud over det... fyren i receptionen var bare en slags brusepose uden nogen grund, som jeg kunne forstå. Den gode nyhed er, at når du først er i klubben, er det dejligt: ​​meget rent, ikke et stort sted, men faciliteter af meget høj kvalitet, dejligt brusebad, cool "skumrum", gode dampbade osv. Jeg ville ønske, at boblebadet var bare lidt varmere, men det er en mindre klage. Prisen er omtrent på linje med alt i Zürich (hvilket vil sige, det er ikke billigt), men det er et godt sted med en fantastisk beliggenhed tæt på alt. De skal lige arbejde lidt med attituden, det er et rigtigt turn-off at blive mødt så groft når man går der for sjov.
M
Maxence

3 Nov 2018

For lidt og for dyrt

Jeg må indrømme, at saunaen havde gode faciliteter, smuk og ren. Men det faktum, at det er for lille i forhold til kapacitet, var virkelig frustrerende og fik mig til at tro, at det er overpris.
H
Himank

16-Sep-2018

Meget fint

Jeg er fra Indien, og det var en meget god oplevelse. Fuldstændig anbefale. Det er 100% det værd.
C
C

15 Aug 2018

Bedste sauna oplevelse

Jeg er fra Singapore og har været i sauna over hele verden. Dette er den bedste sauna med hensyn til design, og jeg følte mig forkælet på dette sted. Det er unikt placeret på fjerde sal i en bygning, og du bliver nødt til at tage en "særlig elevator" for at gå op.
P
Paolo

23-Jun-2018

En dejlig mellemlanding når omkring

Jeg gik der en tirsdag aften, ikke mange mennesker derinde, men nok til at have gode tider. Omkring 10 fyre, de fleste af dem i alderen 20-30 (jeg er 35). Prisen var ok (30 chf som er gennemsnittet overalt i verden) personalet var venligt. Måske var jeg heldig, eller også er de andre anmeldelser lidt forældede.
N
Nick

27-Jul-2017

Ikke sejt

Saunaen er overpris. Størrelsen af ​​placeringen er ikke nok. Okay. Det er så moderne, men det er ikke så stort. Alle mennesker var over 45
P
Peter

17-Feb-2018

Fint sted.

Saunaen koster 37 francs, det er 30€, inklusive skab, håndklæder og en drink. Andre lige saunaer i Zürich koster mellem 35 og 50 francs. Det er samme pris som i Spanien... Jeg spekulerer på, hvor de her mennesker blev af, som synes, det er for dyrt. Det er en fin sauna, meget ren. Ikke stort, men faciliteterne er gode og om søndagen og om aftenen omkring de store fester er der proppet og alle hygger sig. Zürich er en lille by, så hvis dette sted var større, ville det være så tomt... Jeg synes personligt, at Zürich-fyrene er varme og afslappede. Altid have en masse sjov på dette sted. Men ja, personalet kunne være sødere, og de er bestemt bitchy over for gæster, der ikke taler tysk.
A
Andre

5-Jul-2017

Personale problemer

Udover denne sauna er overpris, da det er alt i Schweiz, er der en fyr, der fungerer, og receptionen og baren, der er ekstremt uvenlig og arrogant. [Medarbejderen] ser ud til, at han gør os en tjeneste, når han bliver bedt om at få en drink eller noget andet tænker i baren. Utroligt!!! Den dag jeg gik derhen (aldrig mere!) var der også andre mennesker, der talte om ham, om hvor uhøflig han er! Ejeren bør lave en "kommentargennemgang" inde i sin virksomhed.
A
Andre

8-Oct-2017

Jeg er helt enig!

Jeg er fuldstændig enig i, at manden i receptionen er ekstremt ubehagelig. Jeg har aldrig nogensinde set nogen komme til kunder så unice! Det er for dyrt, men også at have en mand, der behandler kunder på en sådan grim måde, er bare slet ikke acceptabelt. Forfærdeligt.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel