Macho sauna

Macho sauna

Macho Sauna

Placeringsikon

106 rue du Marché au Charbon, Bruxelles, Belgien, 1000

Den mest populære gay sauna i Bruxelles. Renoveret i 2015, Sauna Machos faciliteter på flere niveauer omfatter dampbad, tør sauna, skabe, mørkerum, kahytter, solterrasse, bar osv.

Stedet bliver meget overfyldt om søndagen og på 'After La Demence'-aftener. Tiltrækker en god blanding af fyre. Beliggende i hjertet af Bruxelles' homoseksuelle distrikt.

Mon:12: 00 - 00: 00

Tir:12: 00 - 00: 00

Ons:12: 00 - 00: 00

Tor:12: 00 - 00: 00

fre:12: 00 - 00: 00

Sat:Åbn 24 timer

Sol:Åbn 24 timer

Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Krydstogt / fetish
Mørkt rum
Fitness
Jacuzzi / varm pool
Afslappende hytter
Sauna
Dampbad
Solterrasse
Sats Macho sauna
3.1
Publikums vurdering

Baseret på 73 stemmer

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

K
Kevin M

20-Feb-2024

Kæmpe men tom

Ganske vist kom jeg her på en hverdag eftermiddag, så det var nok den mindst travle tid, jeg kunne have valgt, men det var dengang, jeg var i Bruxelles. Dette sted er enormt, en af ​​de største saunaer, jeg nogensinde har været i. Kundekredsen var for det meste midaldrende (60'erne) forretningsmænd - slanke bygningsværker. Jeg leder altid efter kraftige fyre og bjørne, så der var ikke noget for mig her. Stedet lugtede lidt underligt hele vejen igennem. Musikken var dog god. Kunne være et sjovt sted, hvis der var flere mænd at vælge imellem.
S
SAMUEL

24 Aug 2019

SAUNA EN EVITER

JACCUZZI VIRKER IKKE MEN DU SKAL BETALE FULDE PRISER. HJEM BEKLÆRDIGT, KOLDT VAND
W
Willem

9-Jul-2019

15 års ophold i Bruxelles - Det bliver værre og værre

Da jeg kom til Bruxelles i 2004, var stedet så meget bedre. Jeg kan ikke vurdere alderen eller typen af ​​klienter, da dette ikke er relevant. Jeg vil holde mig til nogle grundlæggende fakta, som afspejler den meget dårlige service leveret af stedets ejer. 1. De har afskåret strømmen af ​​koldt vand i toiletterne, så du bliver tvunget til at købe flaskevand i baren, som koster 2,5 euro 0,25 lt. Dette er skammeligt og understreger tydeligt ejerens mentalitet om, at 20 euro entré ikke er nok. Vi vil stadig have mere. Men vand er et grundlæggende gode, og nogen kan have det dårligt og ikke have tid til at gå i baren. Derudover er det BASIS GODT. 2. Der er en dør med en lille terrasse. I løbet af vinteren med -10 grader ønskede ledelsen at lade døren stå åben. Da vi forklarede, at det er farligt, da vi måske blev syge af at være nøgne, råbte de bare af os og sagde, at uanset hvad vi sagde, ville døren forblive lukket. Aggressiv, uhøflig og grim. 3. En gang kom jeg ind med min taske, og jeg havde en flaske vodka. De bad om at tjekke min taske. De tog den og satte den ved siden af ​​hovedindgangen, som var synlig for alle. På trods af at jeg forklarede dem, at jeg ikke havde planer om at åbne den, tog de det. De forsikrede mig om, at den ikke ville gå tabt. Ti minutter efter var flasken forsvundet. Overraskelse??? Ingen vidste noget om det. Stjålet? Måske. Sætte i baren og vant til at overbelaste de drinks, de solgte? Måske. Under alle omstændigheder ignorerede de mig simpelthen. Jeg har måske mistet 20 euro, jeg håber, de vil miste meget flere og mange flere kunder. 4. Da jeg fortalte dem, at toiletterne var snavsede, viste de ikke en eneste professionalisme og venlighed til at sende nogen til at rense dem. Svaret er, at hvis du vil gå frit, kan du leje sveller. Jeg vil blive meget glad, hvis jeg hører, at de løber tør for kunder.
H
Hong

21 Nov 2019

OK

Det du skriver er ikke en overdrivelse!! hvordan kan du have høflige tjenester, når ejerne er uhøflige og arrogante?
J
Jack

27 Aug 2019

OK

Jeg er helt enig. Dette var bare en skændsel. Jeg gik på toilettet for at drikke noget postevand. Hvad er der galt med det? Den omsætter alt til overskud. Jeg har boet i Bruxelles siden 2010. Hver gang jeg vil i sauna, tager jeg enten til Gent eller Köln.
P
Peter J (56 yr old)

30-May-2019

Enorme faciliteter og travlt.

Vi gik en mandag aften, det var travlt, men ikke meget action. Masser af varme mænd, der kredser, men ikke ind i det. Dampbadet var optaget. Kæmpe faciliteter. Intet gratis vand at drikke eller at blive bragt til stedet. Et glas vand var €2.50, en rip off.
R
Raju

12-May-2019

Fremragende sted

Dette er et meget rent og afslappende sted. Personalet er meget søde og venlige. Det har alt, hvad man kan forvente, jeg må sige, at zacuzzi og dampbad er lidt små, kabinerne er rene og god størrelse, det har et udvalg af kabiner, du kan vælge, afhænger af din stil. Det er bestemt et besøg værd, jeg vil gå igen :))
m
moscardini

11-Apr-2019

I Bruxelles er der intet andet

Beliggenhed: I centrum. Vi er ankommet til fods, men du kan også tage offentlig transport og stå af Manneken Pis. Kundetype: Fra 25 til 55 år, for det meste pasform og behagelig i udseende. Nogen virkelig meget sød, et par grimme, næsten ingen gamle mennesker. Et godt gennemsnit, kort sagt, med mænd, der ikke er barberet og ikke muskuløse, men sporty. Struktur: Handlingen er koncentreret i det tyrkiske bad og i det mørke rum på anden sal. Rengøring: Omklædningsrummene rengøres efter hver brug og de øvrige rum holdes også godt. Priser: Ganske høje. Indgangen giver dig ret til nøglen til et miniskab, hvor du kan kugle dit tøj og 2 håndklæder. Der kan udstedes en billet til ud- og returrejse inden for 4 timer. De, der ønsker det, kan købe engangstøfler. Råd til kunder: Tag dertil helst i weekenden eller den dag, hvor de unge har nedsat adgang. Om søndagen er saunaen fuld allerede om morgenen (den lukker ikke lørdag aften). Hvis du som os leder efter gruppespil, så bliver du måske skuffet; her foretrækker folk blød sex, og de få, der er interesserede i at fortsætte, lukker i en hytte i to eller højst i tre (sjældent). Det er det eneste sted, vi havde det sjovt i Bruxelles, ikke lige som vi kan lide det, men vi kan ikke sige, at vi spildte vores penge. Tips til lederne: Skabene skal være meget større.
H
Hugh

16-Mar-2019

Bad

Ikke særlig rent. Nogle søde mennesker, men ingen handling overhovedet.
L
Laurent

10-Feb-2019

God!

Foretrækkes ved indgangen. Drik ok. Pool, sauna, hammam alt godt.
N
Neil

6-Jan-2019

Meget dårligt

Meget dårlig sauna. Det er slet ikke afslappende. Det er koldt og beskidt. Mest penge fyre indeni. Mange fyre, der har pareret i dagevis. Ingen handling, bare spekulerer rundt og rundt. Meget uhøfligt personale ved indgangen. Forfærdelig.
R
Rei

23-Apr-2019

Meget fint; anbefales til par eller enlige rejsende, da rummet er lille, men hyggeligt.

Jeg var der torsdag den 18. april, og jeg ved ikke, hvorfor folk siger, at personalet er uhøfligt eller beskidt sauna. Det var virkelig fedt, personalet var hjælpsomt og hjalp mig med at komme rundt, selvom hans engelsk var sjovt, prøvede han hårdt. Jeg havde også en masse sjov i dampsauna og hytter. Interessant sted, dem, der sætter dårlige kommentarer, er over 60, men størstedelen af ​​kunderne der var fra 18 til 40. Prisen torsdag var 15 euro, andre dage 20. Jeg går igen i dag, da det er min sidste dag her.
J
Jean

3-Jan-2019

Meget dårlig, ekspansiv og forfærdelig velkommen

Meget dårlig oplevelse. Det var bedre for nogle år siden. Prostituerede, stoffer. Personale og ejer er meget uhøflige og behandler meget dårlige kunder. Ikke rent... det er mit sidste besøg der.
m
moscardini

8 Dec 2018

Centrale e ben frequentata

'- Position: I midten. - Type klientel: Fra 25 til 55 år, for det meste i form og behageligt udseende. En virkelig meget sød og meget få grimme, ingen gammel mand. Et godt gennemsnit, kort sagt, med for det meste ikke-afhårede og ikke muskuløs (men sporty). - Struktur: Flere etager. I kælderen omklædningsrum; i stueetagen sauna (næsten altid tom), tyrkisk bad (altid fyldt og hvor der er blød handling), spabad, let opvarmet pool og bar; På første sal værelser for dem, der ønsker privatliv, videorum hårdt (tomt) og lille mørkt (stopper næsten aldrig nogen); på anden sal et meget stort mørkt rum, hvor folk samles, det bliver meget blødt (sjældent hårdt) og andre rum for dem, der ønsker at isolere sig fra mængden; på øverste etage et lille fitnesscenter (ingen bruger det) og en terrasse (måske om sommeren er der nogen, der solbader). -Rengøring: Værelserne rengøres efter hver brug, og også de øvrige værelser holdes godt. -Pris: Ret høj. Den giver dig nøglen til et miniskab, hvor du kan pakke dit tøj og 2 håndklæder ind. Der er mulighed for at få udstedt en billet til at gå ud og returnere inden for 4 timer, betale halvdelen af ​​beløbet; over 4 timer, betales beløbet igen fuldt ud. De, der ønsker det, kan købe engangstøfler. - Råd til kunder: Selvom saunaen er meget ren, anbefaler vi stadig brug af hjemmesko (medbring dem, eller du kan købe dem ved indgangen). Gå helst i weekender eller på dage, hvor unge har nedsat indlæggelse. Søndag er fyldt allerede fra morgenstunden, da den ikke lukker lørdag aften. Hvis du som os leder efter meget hård og/eller gruppesex, så bliver du måske skuffet; her foretrækkes det bløde, og de få, der er interesserede i at fortsætte, lukker de i omklædningsrummet i to eller højst i tre (sjældent). - Overvejer for ledere: Skabe skal være meget større. Det ville være rart ikke at oplade hjemmesko.
P
Pablo

22 Nov 2018

Det er IKKE længere krøllet med gode fyre

Det er ikke længere fyldt med gode fyre. Normalt omkring 10-20 personer, hovedsagelig i alderen 50+. Ingen unge fyre og ingen hotte fyre, eller hvis nogen er de penge fyre. Besøg det ikke.
V
Vit

19 Nov 2018

Vitalii

Det er en meget venlig og behagelig sauna. Enhver kan finde, hvad han vil have. Jeg går i sauna som sauna ikke for handling. Og for alt var det ok. Der er 4 etager med terrasse og fitnessrum. Men i gymnastiksalen var ingen. Alle handlinger var på hamam. Der var rigtig god longe og klubzone. Anbefalede.
m
manuel

2-Jan-2018

VARMT OG IKKE bare SAUNA-DAMPEN

Dejlig tid lige over grænsen fra Luxembourg. En rigtig fest for mandlig spænding og variation for at friste enhver saftig smag. Steisel har intet som Brugge-sjov. Start 2018 på den bedst mulige måde.
K
Kostya

2 Nov 2017

Min bedste homoseksuelle oplevelse nogensinde

Jeg deltog i denne sauna søndag den 29.10 på La Demence, som også er dagen med den dyreste entrépris - 25EU. Vi ankom omkring kl. 10 efter hovedfesten, og køen ved indgangen var omkring 50 meter lang, hvilket betød, at vi ventede i omkring 3 timer. Vi sluttede os til mine venner, som stod omkring 10 meter fra indgangen, men selv da ventede vi i omkring 1 time på at komme ind, fordi saunaen var fuld, og folk kun fik lov til at komme ind, når nogen skulle ud. Desuden fik fyre, der kom i par eller tredobler, tildelt et enkelt skab igen på grund af mangel på plads i saunaen. Efter vi kom ind var jeg chokeret over atmosfæren. Du kommer ind på dansegulvet, som er overfyldt af snesevis af hotte fyre, der smiler og danser til Circuit-stil musik med de mest populære blandinger af Sagi Kariv, Offer Nissim og andre homoseksuelle hits - musik som tager dig meget højt, og du ikke vil stoppe . Der er en lille pool nær dansegulvet, som også var fuld af mennesker. Fremad når du brusere og tørre/våde saunaer og derefter fem etagers legeplads med rum af forskellig art. Der er endda fitnesscenter og åbent galleri på sidste etage. Jeg ville ikke tage afsted. Jeg foretrak denne sauna frem for enhver anden fest i La Demence - både på grund af musik, publikum og atmosfære. Jeg vil helt sikkert vende tilbage næste år. Den eneste ulempe er meget ubehageligt mandskab, især vagten ved indgangen. Jeg ønsker ikke at gå i detaljer om den oplevelse, vi havde med ham, men mit råd - prøv at undgå kontakt med ham.
A
Adam

14-Sep-2017

Fem stjernede faciliteter

Moderne ren komfortabel sauna med gode faciliteter. Jeg har været i mange rundt om i verden og kan ikke finde noget at klage over her. Besøgte midt i ugen, da det var stille, men stadig nok mennesker til at have det sjovt. Noget for enhver smag fra asiatisk til sort til lokale bjørne – og ikke en mobiltelefon i sigte.
T
The

26-Feb-2018

Hvad er dit yndlingslegeplads?

Siden du har været til så mange over hele verden, som du har nævnt, hvor er dit foretrukne sted at spille? Klub, sauna, park osv. søger bare at rejse og har nogle ideer.. Skål
S
Simon

21-Feb-2016

Mobiltelefoner overalt

Saunaen er som sådan ok omend kold på de øverste etager. Dog er mobiltelefoner tilladt overalt i lokalerne både i loungeområdet og på de øverste etager, og ja, de bliver brugt til at tage billeder. Temmelig ubehageligt.
B
Bolo

18-Feb-2016

God tid

Jeg var der sidste søndag den 14. februar 2016. Det var åbenbart efterfesten til en anden begivenhed, fuld af varme mennesker rundt omkring. Fantastisk jagthytteoplevelse. Brugte et par timer og gik tilfreds.
P
Paul

25-Jan-2016

Forfærdelig

Undskyld, men hvilken forfærdelig sauna, den værste jeg har været i!
s
simonet

17 Dec 2015

le plus beau sauna de Bruxelles

Le personnel, les masseurs, l'infrastructure, la propreté, et sans oublier les nombreux nouveaux box vestiaires , la clientèle de tout ages, de tout genrer une ambiance sympas, prix démocratique des boissons et autres le seul vraie sauna de Bruxelles , pour et øjeblik humm varmt.....
A
Alan

16 Dec 2015

Meget uhøfligt personale

Det rudeste personale, jeg nogensinde er stødt på.
j
jef

7 Nov 2015

Vergane glorie i Brussel

Personel er absolut ikke sympatisk, taler alene, men frans og ikke venskabelig. Inrichting er mere rettet mod køn, ingen grundlæggende meubilair såsom ijzeren stolen. Op de bovenste etage vind je de fitness, doch vol met schimmels, erg vies. Forstå ikke, hvad denne indstilling ikke kaldes folkevandring, vil jeg ikke have en god sauna i Bruxelles.
g
gerard

21 Nov 2014

personale

Onbeschoft personale. Alle skulle være nødt til at indgive en vejledning. Sauna og stoombad ok.
I
Ivan

14 Nov 2014

Fattige Bruxelles

Gutter, jeg er ked af denne sauna, hvis den er en af ​​de bedste - hvad er så det værste? Lad os se - placeringen er god, tæt på centrum, men møblerne er inde burde være blevet ændret eller renoveret for nogle år siden. Der er mange skabe, men der er ikke mange mennesker. I november, selv i en travl tid, var deltagernes alder for det meste 35-40+ og ikke særlig interesseret i sportsfolk. Der er tre etager med forskellige mørke rum optaget af bedstemødre eller tomme. Gymnastiksalen på taget meget gammel og fattig, solterrassen lille, men god :) dampbadet og saunaen er OK, men kan renoveres lidt, god swimmingpool og beskidt jacuzzi.
E
Ekachai chieochalakom

18-Jun-2014

Super varmt

Masser af action efter La Demance-festen sidste søndag aften (8. juni). Hvis du ikke henter til festen, kommer du her.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.