Sauna La Griffe - Lukket

Sauna La Griffe - Lukket

Sauna La Griffe - Closed

Placeringsikon

41-42 rue de Dinant, Bruxelles, Belgien, 1000

Lille homoseksuel sauna i nærheden af ​​Bruxelles centrum. Sauna La Griffe har et afslappende miljø og tiltrækker hovedsageligt modne fyre og beundrere.

Funktionerne omfatter våd og tør sauna, bar og videorum. Det tyrkiske dampbad er vores favorit. Skabe er tilgængelige på stedet til opbevaring af dine ejendele. Lukket om tirsdagen.
Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Krydstogt / fetish
Afslappende hytter
Sauna
Sats Sauna La Griffe - Lukket
3.2
Publikums vurdering

Baseret på 29 stemmer

J
Jean

31-May-2021

En endroit super sympa

Meget behagelig, varm velkomst, en virkelig charmerende kundekreds ideel til at have det godt michel Er en meget rar person og virkelig at lytte, det er værd at tage dertil, for mig 10 ud af 10.
R
Robert

4-Sep-2015

Kunne være godt

Jeg havde tjekket 4 ud af 5 gay saunaer i Bruxelles i dag. Dette var den anden jeg tjekkede. Fyren ved skranken fortalte mig ærligt, at der kun var 2 personer i. Jeg ville se saunaen, så jeg gik ind. Saunaen ser fantastisk ud, du kan se på alle fyrene fra baren. Bartenderen talte ikke engelsk, og indgangen var svær at finde. Begge fyre var gamle og var ikke tiltrukket af mig (33 år). Jeg har været 30 minutter og betalt €2,20 for en cola.
J
Johan

19-Sep-2014

Som et paradis

Denne sauna er det perfekte sted, hvis du kan lide gamle mænd. Jeg elsker de nøgne fester om søndagen. Bare bliv et sted, og du vil have en chance. Et paradis for gamle beundrere som mig.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel